Antalya maçını düşünmüş olabilir. Ama bence çok yazık oldu çünkü antep gerçekten iyi bir takım değil. Sadece ilk yarıda bile işi bitirebilirdik doğru işler yapılsaydı. Madem böyle hedefsiziz ne diye son dakikada gol atıyoruz. Antepe yazık oldu keşke üç puanı onlar alsalardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
O zaman şöyle değiştirelim söylediğin şeyi,bu oyunla aldığımız bir puan hiç işimize yaramayacak olsa bile çok iyidir,hatta harikuladedirİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyuna çok bile !
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
kesinlikle katılıyorum. aniden bu kadar durmaz takım. dile getirmek istemiyorum ama, birileri sanki oynamayın diyor bunlara !!İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum. kulübün altını yine birileri oymaya başladı. bir takım süper top oynarken birden bu kadar kötü oynamaz. bu işin altında başka işler var...istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
selcuk çok gömülü oynuyo kendini ileri atması lazım...colmanda olmayınca ayaga pas yapıp adam eksiltemiyoruz...kanat desen zate bir sey yok forvetler desen top stopdan haberleri yok....ayaga pas atmıyolar ayaga sut cekiyolar....yazık valla şu sezere verilen paraya ...teofilo ilgili bise diycem o adamda bisecikler var gibi topu alması dönmesi falan iyi....1 hafta su adamı 11 de görsek...birde su adamı oynatmak için revizyon yap!
Yorum
-
Zirve mücadelesinden kasıt ? Hala ilk 3'e girebilme gibi bir umut mu var ?İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenekadar kötü oynasakta nekadar puan kaybetsekte. önümüzdeki galata ve kayseri maclarindan 6 puan aldikmi zirve mücadelesine ortak olabilirz.
Kayseri maçını alırsak ligi 5. bitiririz yoksa şu anki gibi kalır sezon sonu ligdeki pozisyonumuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum