Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olimpiyata gidip müthiş bir gösteri sunarak tv başındaki bütün trabzonspor taraftarının göğsünü kabartan herkese çok teşekkürler..! keşke biz de orda olabilseydik

Yorum

• Resmi olarak ne kadar seyirci geldi
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ben onu bunu bilmem abi

taraftar süperdi .....

umutuda alkışladı barına bastı ...

teoyuda alkışladı barına bastı ...

çoğuda ayakta seyretti maçı

45-50 yaşlarındaki adamlar bağırıyodu valla

görüntü açık ve net alınmamak lazım
        Haklısın...
        Taraftar olarak Trabzon'daki maçlardan üstün bir görüntü sergilediniz...
        Hamiş

Yorum

• Bence en az 35.000 kişi vardı orda.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğu Tribününü zaten Tv'den görüyordukda Batı tribününde ne kadar seyirci vardı?
            Orda da yaklaşık 7-8 bin kişi vardı.İnanın aşırı kalabalık vardı.35.000 taraftara sadece 3 tane kapı vardı açık rezillik.Çok yorulduk ama Trabzonspor için değer.61.dakika şovu ise anlatılmaz yaşanır.

Yorum

• 30 bin anca vardı bence.

Yorum

• bizde batı tribünündeydik daha sakin olur diye ama maca 10 dk gecikmeli girdik.sorumlular kimse protesto ediyorum koskoca olimpiyat stadında sadece 2 gişeden bilet satısı oldu ve giriş cıkıslarda görebildiğim kadarıyla 2 kapıdan
                oldu.hatta cıkısta hem tüm batı tribünündeki taraftar hemde içeri giren araclar 3m lik kapıdan beraber cıkmak zorunda kaldılar.cocuklardan ezilme tehlikesi gecirenler oldu.
                maça gelince ambiyans süperdi.hemen hemen hiç susmadık.takım özellikle ortasahada cok farklı bir kadroyla maca cıkmasına ragmen istediğini almasını bildi.cokta sıkmadı futbolcular kupa macınıda düsünerek.
                önceki sneeler senede 1 kez izleyebildiğimiz takımımıza bu sene 3. defa izliyoruz.tadı damagımızda kaldı.keşke avni aker yenilensede 1 sene doya doya izlesek.

Yorum

• Taraftar çok iyiydi.Takımda güzel oynadı.Bu maçta Ceyhun'u çok beğendim.Gerek defansta, gerek hücumda etkiliydi.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık Trabzondaki seyircimiz stadı yıkar diye düşünüyorum

İstanbulu gördükten sonra
                    İstanbul-Trabzon diye ayrım yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ancak,

*Şehrin çok uzak bir noktasında,

*Ulaşım imkanlarının kısıtlı olduğu,

*Kötü hava koşullarına rağmen çoluk çocuk gidiyorsak İstanbul'da...

Valla kusura bakmayın memleketteki uşaklar!

Yanıbaşınızdaki stada gitmek yetmez sizin için. Artık sizin de desteğinizle Avni Aker eski cehennem atmosferine kavuşmalı.

Ayrı-gayrı değil, sadece 61. dk da değil...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Maçtaydım , yok böyle bir taraftar

Yorum

• Spiker 35 Bin civarı seyirci var dedi maç sırasında.

Yorum

• maçtan yeni geldim biraz eziyet çektik ama olsun değdi.
                          TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçtaydım , yok böyle bir taraftar
                            Gördüklerim neydi ki ?
                            Hamiş

Yorum

• TRT spikeri, ısrarla "22-23.000 seyirci var" dedi.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Spiker 35 Bin civarı seyirci var dedi maç sırasında.
                                En sonda da 40.000 kişinin önünde oynadı Trabzonspor dedi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X