ne anlamadim simdi selcuk yokmu ilk 11 de ooo cok kötü oldumu bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın stadda görüşmek üzere..
bence bugün git
Yorum
-
Kupa maçının hafta içi +mesai saatlerinin içinde olması ve hava şartlarınında kötü olması okadar az seyircinin olmasına etkendir...
Bence o vakitte bile o rakam iyidir...
Diğerleri okadar bile olamazdı emin olunNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bir taraftaki stad dağın başında bir taraftaki stad şehirin göbeğinde...
Ayrıca havayı bir kenara bırakalım maçın günü ve saati çok ters...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Burak yılmazın oynamsını bende istemiyorum Trabzonspor a yakışmayan bir isim...
Haklısın renktaş saati çok tersdi ve iliklerime kadar soğuk işledi o derece soğuktu
ve o stat iğrenç bir stat ilkkez gittim şok oldum
Söylemek istediğim Trabzon daki taraftarı çoğu insan beğenmiyo ama aynı soğukta olsa saati tersde olsa Trabzon da daha çok kişi olurdu ,geçen yıl kaç kişi işinden atıldı maça gitmek için kaçtı diye bizzat şahidim
bukadar vefaya yinede beğenilmiyo onun için söyledimEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
Yorum