Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne anlamadim simdi selcuk yokmu ilk 11 de ooo cok kötü oldumu bence...
    TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• keske yarin stadi full ceksek, hatta disarda bile taraftarlar kalsa. ama sirf hayal iste

Yorum

• bırakalım böyle rakam atıp tutmayı aldık mı biletleri ondan bahsedelim =)

Yorum

• Her Trabzonspor maçı benim için "bitmesini istemediğim bir film" gibi.90 dakika bana yetmiyor, özellikle son dönemlerde....
          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
          K.ATATÜRK

Yorum

• Yarın stadda görüşmek üzere..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarın stadda görüşmek üzere..
              yarin pazartesi kimse olmaz stadta
              bence bugün git

Yorum

• az bir zaman kaldı 5 0 olsun bizim olsun
                Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• aynen ben ordaydım ve kimseler yoktu hani tarftar karagünde belli olurdu hani destek nerdeydi??

Yorum

• Kupa maçının hafta içi +mesai saatlerinin içinde olması ve hava şartlarınında kötü olması okadar az seyircinin olmasına etkendir...
                    Bence o vakitte bile o rakam iyidir...
                    Diğerleri okadar bile olamazdı emin olun
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Hiç farketmez ki herkes destek destek diyo ama kar kış görünce kaçıyo sonra Trabzon daki tarftarı beğenmiyo o beğenmediğiniz tarftara soğuk işlemiyo ama

Yorum

• Bir taraftaki stad dağın başında bir taraftaki stad şehirin göbeğinde...
                        Ayrıca havayı bir kenara bırakalım maçın günü ve saati çok ters...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Burak yılmazın oynamsını bende istemiyorum Trabzonspor a yakışmayan bir isim...
                          Haklısın renktaş saati çok tersdi ve iliklerime kadar soğuk işledi o derece soğuktu
                          ve o stat iğrenç bir stat ilkkez gittim şok oldum
                          Söylemek istediğim Trabzon daki taraftarı çoğu insan beğenmiyo ama aynı soğukta olsa saati tersde olsa Trabzon da daha çok kişi olurdu ,geçen yıl kaç kişi işinden atıldı maça gitmek için kaçtı diye bizzat şahidim
                          bukadar vefaya yinede beğenilmiyo onun için söyledim

Yorum

• Selçuk oynamıyo sanırım oh beeeeee Sezer oynasın zafer oynasın
                            Teo nun ilk 11 de olcagını sanmıyorum Umut kaptan olduğu için büyük ihtimal o olur 11 de hiç istemesemde verem olmaktan korkuyorum

Yorum

• Maç sonucu 3-0
                              En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 17:20.

Yorum

• Kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu şşşşş uyudunuzmu millet ayıp oluyo ama
                                saat 5 oldguna göre 5 gol atcaz kesin de şu 20 ye karar veremedim 6 ya kadar zorlasam 6 da atabilirz
                                neyse yatıyım en iyisi 5 gol manisa ya yeter

Yorum

Yükleniyor...
                                X