İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle59,414 olması lazım
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu rakamı nereden öğrendin ?
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen gelmiyor musun Hacı Osman?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İstanbulspor maçı bile yok.
Wikipedia'ya güven olmaz. Herkes istediği gibi değiştiriyor.
Galatasaraylı birinin sayfayı değiştirdiği apaçık ortada. Kıskanıyorsan gidersin, doldurursun sen de stadı.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
beyler 1 saat önce bilet almaya gittiğimde 6 tane bilet alan vardı sırada hepsi ts li ama stad boş daha en fazla 10 binlik bilet satılmıştır en fazla maç günü ve yarın satışlar artacaktır haliyle bu günden biletlerin çoğunun bitecek hali yok
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler 1 saat önce bilet almaya gittiğimde 6 tane bilet alan vardı sırada hepsi ts li ama stad boş daha en fazla 10 binlik bilet satılmıştır en fazla maç günü ve yarın satışlar artacaktır haliyle bu günden biletlerin çoğunun bitecek hali yokBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav ben bişe anlamadım adamın bana gösterdiği ekranda tribünün yarısından çoğu doluydu. doğu tribünde
valla dostum ben gördüğümü söyledim eğer sistemlerinde birşey varsa bilemem
Yorum
Yorum