Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada,

Dünkü maçta,

Kendi daimi,zorunlu organizasyonum yüzünden batı tarafındaydım..

Doğu tribününü daha önce de full yaptığımız olmuştu..

Fakat ,tam dolmamış olmasına rağmen,

Hiç, dünkü kadar hoş bir Trabzonspor taraftarı hatırlamıyorum..

İçlerinden biri olmanın gururunu yaşamakla beraber,

Hepsini,ayrıca saygıyla selamlıyorum..

Dün,Simpson'un direkten dönüp,Onur'un kucağında kalan topu,

Biz çilekeşlere ,bir armağandı diye düşünüyorum..

Kaşkolları sallayarak söylenenler,insanı mest ediciydi..

Yürektendi..

Bu yürektenlik ve futbolcuların azmi,

Dün bütün haşmetiyle işbaşında olan,

"Gerikalmışlığı" yendi..

Hatta perişan etti..

Yorum

• Batı tribünü de bayağı dolu imiş.

Büyük taraftarız, çok büyük.

Yorum

• Bu arada bir zamanlar bu stadda gs yakınıyordu:

Tribünler sahaya çok uzak, seyircimiz ne kadar olursa olsun sesimiz duyulmuyor, takımımıza destek olamıyoruz diye.

Duydular mı sesi? Nasıl duyuluyormuş?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Abi dediğiniz gibi tv den izlerken tribünleri gösterdiğinde aynen bu anlattıklarınızı bende hissettim.
          Yani devre arasında tribünleri gösteriyor , insanlar okadar hareketli özlemişki Trabzonsporu.
          Çok net belli ediyorlardı bu.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Türkiye'de 6. sıradaki hiçbir takımın Olimpiyat stadındaki maçına bu kadar kişi gitmez.Kaldı ki lider takımın da bu stattaki taraftarını gördük.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi dediğiniz gibi tv den izlerken tribünleri gösterdiğinde aynen bu anlattıklarınızı bende hissettim.
              Yani devre arasında tribünleri gösteriyor , insanlar okadar hareketli özlemişki Trabzonsporu.
              Çok net belli ediyorlardı bu.
              Burçak bence taraftar takımdan ziyade, ikinci yarının başından itibaren oynanan hakiki Trabzonspor oynunu özlemiş. Sivas maçı ile birlikte başlayan oyun, herkesin özlemini katlamış kardeşim.

Bu arada senin oyuna hep destek tam destek

Yorum

• Keyif veren bir maç daha oynadık.Oynadığımız sistemde şutların önemi büyüktü ve bizde şut çekme işini çok isabetli yaptık.Umut,Serkan,Colman öne çıkan isimlerimiz oldu.

Onur : Yan toplarda bir iki hatası oldu cepheden gelen toplarda iyidi bir ufak dokunuşun bile çok şeyi değiştirebileceğini gösterdi ilk yarıda simpsonun şutuna o ufak dokunuşu yapmasa belkide top direğe çarpıp içeri girecek ve dengemiz bozulabilecekti.

Cale : Kendine güveni artmış görüyorum onu son iki maçta ileri çıkıp iki kafa vurdu.Defansif olarak iyi oynuyordu zaten ofansada katkı verdiği sürece bu defansta cale oynar.

Song-Giray-Ömer : üçüde görevlerini iyi yaptı.

Ceyhun : Yedek kaldığına en çok üzüldüğüm futbolcumuz gerçekten büyük potansiyel var onda ama önünde selçuk-colman gibi oyuncular olduğundan forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Sezer :İyi bir görev adamı diyebiliriz.

Colman : Colman bu takımın en önemli parçalarından biri ofansif paslar attığı için hata oranıda tabiki yüksek olacak ama bu onun maçın skorunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.Kişilik olarak da hem şehire hem takıma şota ve yattaradan sonra en uyum sağlamış futbolcu colmandır.Alçak gönüllü bir insan olduğunu şehir küçük olduğu için ben zaten biliyordum dünkü maçtan sonra çocuğa formasını vermesi terli olmasına rağmen kendisiyle fotograf çekilmek isteyen çocukları kırmamasıyla colmanın nasıl biri olduğunu artık bütün türkiye biliyor.

Serkan : Her tarafa yardım ediyor asist yapıyor defansa yardım ediyor durma serkan böyle devam et bu arada gollerinide bekliyoruz.

Teofilo : Ofansif orta saha oyuncusu özellikleri var çalım atabiliyor oyun görüşü çok iyi pasları kaliteli gol vuruşlarınıda yapmaya başladığında çok başarılı olacak.

Umut : Çok iyi gidiyor böyle devam etmeli yetenekli bir oyuncu olduğunu attığı golle gösterdi onun sorunu kafada diyelim sol çarprazdan içeri girip sol ayak içiyle uzak köşeye vurduğunda top dışa falso alıp kaleye paralel gideceğini o vuruşu yaptığı anda düşünemiyor.Kafası rahat olduğunda sağlıklı düşünebildiğinde doğru vuruşlar yapabiliyor.

İyi futbol oynamaya devam puan durumunu boşverin.Taraftarımızada alkış gönderiyorum çok güzel destek oldular.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye'de 6. sıradaki hiçbir takımın Olimpiyat stadındaki maçına bu kadar kişi gitmez.Kaldı ki lider takımın da bu stattaki taraftarını gördük.
                  Biz bu statta FB - GS kupa finalini de gördük

Yorum

• 2010 daki iyi maçlarımızdan biriydi. Sanırım 2010 bize uğurla gelecek.
                    İnşallah sezon sonundada ummadığımız bir yerde buluruz kendimizi.
                    Bu arada bunca işkenceye rağmen trübünleri dolduran taraftarlarımıza helal olsun.

Yorum

• Futbol beni çok tatmin etmedi,ama skor netti,bu sevindirici,ayrıca stadda olup seyretmek mutluluk vericiydi
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• 2 saat önce maçta olduğumuz için trafik yönüyle bir sıkıntı yaşamadık. Ancak 2 saat öncesi olmasına rağmen turnikelerdeki rezillik aynen had safhadaydı. Daha önce de dile getirdim. Maç sonrası ise tescilli eziyet. Otoparktan çıkıp 100 metreyi 35 dakikada alabildik. An geldik kontak kapatanlar. Arabadan inip horon tepenler ( Bu güzeldi) Özellikle hemen yanımızdaki 41 Plakalı Ford Fiesta daki genç arkadaşların kemençe eşliğindeki horonları izlemeye değerdi.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burçak bence taraftar takımdan ziyade, ikinci yarının başından itibaren oynanan hakiki Trabzonspor oynunu özlemiş. Sivas maçı ile birlikte başlayan oyun, herkesin özlemini katlamış kardeşim.

Bu arada senin oyuna hep destek tam destek
                          Doğru diyorsun. Zaten ben şuna adım gibi eminim ki, takım kıpırdasın Şampiyonluk mücadelesi içinde olsun, o küskünüm diyen bidaha maça gitmem diyen , ama herzaman uzaktan da olsa en ince ayrıntısına kadar takip eden suskun Trabzonsporlularda ortaya aniden çıkacaklar.
                          bir gerçek varki şuan ligde 6. sıradayız. hava kötü herşey olumsuz.
                          ama bu taraftar iyi futbolun karşılığını oraya giderek verdi.

dediğiniz gibi ne kupa finalleri gördük sözde böyük takımların. parmakla sayılıyordu taraftarları tv den...

ayrıca destek için teşekkür
                          İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz bu statta FB - GS kupa finalini de gördük
                          bu maçların fotoları vardı bende ama pc foto doldu bulamıyorum ki.
                          elinde olan paylaşabilirmi.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Brugge maçında da bayağı dolmuştu olimpiyat ama bu seferki taraftar daha iyiydi ama brugge maçında da meksika dalgası yapmıştık

Yorum

• Arkadaşlar bu başlıkta foto varmı kusura bakmayın bulamadımda foto lazım bana ..
                              SÜRMENELİİİ...
                              https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Çok güzel maçtı, ve takımımız eksikliklere rağmen çok iyi bir skor aldı..

Ancak ben herkes bir yana Serkan Balcı ' ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum..

Bu kadar yürekten oynadığı için önünde saygıyla eğiliyorum..

Birde;

Eğer bu hafta Bursaspor maçını alırsak, 3. olabiliriz..

Gaziantep - Beşiktaş
                                Denizlispor- Kayseri

önümüzdeki Haftaya biz, İBB maçını oynarken,

Fenerbahçe - Bursaspor
                                Beşiktaş - Galatasaray maçları var..

2 hafta içinde , çok güzel bir yerde olabiliriz....

Yorum

Yükleniyor...
                                X