Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle bambaşka bir havaya bürünen Trabzonspor'da çıkış sürüyor. Takımını devre arası için vaktinden önce kampa alan Şenol Güneş'in Antalya'da iki ayrı kamp döneminde bordo-mavilileri lige iyi bir şekilde hazırladığı ortaya çıktı. Hugo Broos'un çalıştırdığı, son üç lig maçında ise Güneş'e devrettiği Trabzonspor'daki değişim, ilk yarıdaki istatistik ortalamaları ile pazar günü Sivas maçındaki rakamlara bakıldığında net olarak gözüküyor.

RAKAMLAR İKİYE KATLANDI
    İlk 17 haftada 93 isabetli şut atan Trabzon, Sivas maçında 11 isabetli şutla, maç başına beş olan ortalamayı ikiye katladı. 15 ortalamaya denk düşen 17 haftadaki toplam 261 şut ise, Sivas maçında atılan 24 şutla yükselen diğer istatistik oldu. 17 haftada 99 gol pozisyonuna girerek altı ortalamaya ulaşan Trabzon, Sivas maçında girdiği 13 gol pozisyonuyla yine rakamı ikiye katladı. Toplam 351 orta yapan kanat oyuncuları, önceki gün 25 orta ile 21 olan ortalamayı yine ileri taşıdı. Bordo-mavili oyuncular, 17 haftadaki 88 isabetli ortayı da Sivas maçında 12'ye yükseltip beş olan ortalamayı bir kez daha ikiye katladılar. Maç başına beş korner kullanan Trabzon, Sivas karşısında dokuz defa köşe atışına gidip bir başka istatistiğini daha değiştirdi.

EMİR SOMER

Haydi şimdi Önümüzdeki maça konsantre olmaya.
    Bu başlıkta arkasayfalarda kaybolsun gitsin.
    yoksa hamidolarla alakalı bir konu gördümmü gıcık olduğum için yazıyorum .
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Atkıları çok geç fark ettim.ççç

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Atkılarda bomba olmuş. ççç
        Adamlar fark yemediklerine seviniyor hatıra fotosu çekilmişler
        Birindede Libidospor yazıyor ççç
        Beter ol zivazzpor . kümeye düşün yok olun.. gereksiz kulüp zivasspor
        Spor da depil sipor..

Keşke birinin montunun içinde İstanbul forması olsaydı.Tam olurdu.
        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Bu hafta biz Sivas'ın, Sivas'ta bizim kazanmamızı isteyecek
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yahu ben bu reziller kadar taklitçi, özenti ve kıskaç bir kulüp görmedim.
            Bizden birisi köprüden aşağı atlasa bu denyoların tamamı el ele verip peşinden gider.

Resim çok güzel olmuş.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Libido'ya ders olsun sıkletinizi bilin.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Türk futbolundaki üç büyüklerin hegemonyası ilk kez bu kadar açık bir tehditle karşı karşıya kaldı.

Milliyette Sivasspor ile ilgili bir haberde yazılan bir bölüm.Bu haberi kaleme alan adamın gerçekten sorgusuz sualsiz ağzını burnunu kırarım elime geçse.

Tedavi olmak yerine şampiyon-luk uğruna acılar içinde oynadı. 7 ay boyunca Belçika da dahil doktor doktor gezdi

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türk futbolundaki üç büyüklerin hegemonyası ilk kez bu kadar açık bir tehditle karşı karşıya kaldı.

Milliyette Sivasspor ile ilgili bir haberde yazılan bir bölüm.Bu haberi kaleme alan adamın gerçekten sorgusuz sualsiz ağzını burnunu kırarım elime geçse.

http://www.milliyet.com.tr/bir-yildi...ult.htm?ver=72

okudum kardeşim saolasın işte bole oluyda ben sövüyorum. sonra diyorlar niye sövüyosun. bnu yazan dayaklıktan öte bişe şerefsizin teki. sivas spora: sen kimsin laan haddini bil demek düşüyo bize...
                  mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Hala Sylvia ile yolları ayırıp,Yattara'nın kontratını donudurup.Tekke, yabancı bir stoper ve Papy'i alıp en azından lig üçüncülüğünü hedef koyabilme şansımız var.

Yorum

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okudum kardeşim saolasın işte bole oluyda ben sövüyorum. sonra diyorlar niye sövüyosun. bnu yazan dayaklıktan öte bişe şerefsizin teki. sivas spora: sen kimsin laan haddini bil demek düşüyo bize...
                      Nasıl sinirim bozuldu kin doldum o haberi yapan bilmediğim şahisyete.
                      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                      K.ATATÜRK

Yorum

• Erdem, haberin imzası yok mu?...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kırk yıl düşünsem sivasspor'ı bu kadar ciddiye alıp,yenildiklerinde dalga geçeceğimiz aklıma gelmezdi.Amacım sivasspor'u küçümsemek değil ama sivasspor 'u yenerek derbi falan kazanmışız gibi seviniyor onlarla eğleniyoruz,ilginç

Yorum

• Sinirlenmedim ben...Basında bir kısım arkadaşların o günleri hiç yaşmadık diye hayal edip öyle davranmasına alıştım artık...Lakin geçtim şampiyonluğu en şikayetçi olduğumuz son 6 yılı koyalım: Trabzonspor un iki kez 2. liği iki kez 4.lüğü bir kez 6.lığı ve bir kezde 3.lüğü var...Son 6 yılda 3 kez yarışın son haftasına kadar şampiyonluğu kovalamış...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türk futbolundaki üç büyüklerin hegemonyası ilk kez bu kadar açık bir tehditle karşı karşıya kaldı.

http://www.milliyet.com.tr/bir-yildi...ult.htm?ver=72

çok komikler bunlar ya ezik insanlar daha ne denebilirki egolarını tatmin etmeye çalısıyolar olmayan başarılarıyla:ççç :ççç
                              Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buna bayıldım atkılarıda sonradan fakettim koptum ellerine sağlık renktaş yenilerini inş fb gs bjk maçlarıdn sonrada bekliyoruz
                                bunlar yeterince rezil oldu
                                Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X