Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeterince makara yaptık maçta kendileriyle.
    Bırakalım artık Sivas'ı kümede kalma hayalleriyle başbaşa.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

• Yorum

• İp_siz nickli abi süper yav

Yorum

• En öndeki şahıs ne yapmaya çalışıyor acaba.

Kötü alışkanlıkları olabilir.

Yorum

• Ben dün dedim ama bir sağduyulu vatandaş ÇEK'i aramadı

Yorum

• İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle montojda yapılırmı ya helal olsun
              o değilde sana yakında fotomaçtan teklif gelebilir.
              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• arkadaşlar ben öncelikle o gün maçta o pankartı açan arkadaşların alınlarından öpüyorum tabi burada olan varsa çok çok teşekkür ediyorum belkide yapılacak en güzel ve en anlamlı hareketti ama bide bazı eksikleri görmek gerekir bence tamam bence muhteşem oyun kazayla yenen bir gol e olacak o kadar nazar dedik fakat bu kadar gol pozisyonu bu kadar cömertçe harcanmaz en az 7-8 tane %100 pozisyon var bunların atılamama sebebi aşırı streste olabilir laubalilikte bunu futbolcu bizden iyi bilir kanatlar harika çalıştı ama ortadan gelen atakları halen kesemiyoruz çok boşluk var bunun mutlaka şenol hocada farkında önlem alacaktır tabi fakat bu maçta verdiğimiz pozisyonlar çok tehlikeliydi musa resmen elini kolunu sallayarak dolaştı sahada bazı son pas tercihleri güzel olsa zorlanabilirdik ALLAH tan adamlar hamidodan düşmüş karpuza döndüler bu arada her zaman eleştirdiğimiz egemen cale gibi isimlerinde hakkını verelim iğneyle oynadılar ve gerçekten oynadılar tebrikler çocuklar
                ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

Atkılarda bomba olmuş. ççç
                  Adamlar fark yemediklerine seviniyor hatıra fotosu çekilmişler
                  Birindede Libidospor yazıyor ççç
                  Beter ol zivazzpor . kümeye düşün yok olun.. gereksiz kulüp zivasspor
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yahu bırakın sivasla uğraşmayı. Sivas bu sene bizim rakibimiz değil.

Yorum

• Sivas hiç bir zaman rakibimiz değildi zaten =)
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

ççç sabah sabah ne güldüm yahu ççç

Yorum

• sivas maçı tamam önümüzdeki maça bakıyoruz....
                          demekle olmaz önümüzdeki maçıda alacaz ondan sonrakinide alacaz. şenol güneşi çok seviyorum. yarın takımdan kovsalar yinede sevecem. yönetimi sırf bu sebepten karşıma almaya hazırım....
                          mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• Bu kadar da uğraşmaya değmez şu zivasla ama montajın hakkını vermek lazım iyi olmuş

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -İyi oldu hadlerini bilsinler Ezik abilerine azını açmazlar bize gelince palazlanırlar sonra şamarı yiyince ağlamaya başlarlar..

-7 milyon sivaslı varmış siz bu kafayla 100 milyon olsanız ne olur ...
                              olsa olsa en fazla 7 tane olan sivaslının kafası 1 milyonken uydurduğu bir söylemdir o
                              Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• Bırakın şu Sivas'ı ya bu kadar mı küçüldük ?
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X