arkadaşlar ben öncelikle o gün maçta o pankartı açan arkadaşların alınlarından öpüyorum tabi burada olan varsa çok çok teşekkür ediyorum belkide yapılacak en güzel ve en anlamlı hareketti ama bide bazı eksikleri görmek gerekir bence tamam bence muhteşem oyun kazayla yenen bir gol e olacak o kadar nazar dedik fakat bu kadar gol pozisyonu bu kadar cömertçe harcanmaz en az 7-8 tane %100 pozisyon var bunların atılamama sebebi aşırı streste olabilir laubalilikte bunu futbolcu bizden iyi bilir kanatlar harika çalıştı ama ortadan gelen atakları halen kesemiyoruz çok boşluk var bunun mutlaka şenol hocada farkında önlem alacaktır tabi fakat bu maçta verdiğimiz pozisyonlar çok tehlikeliydi musa resmen elini kolunu sallayarak dolaştı sahada bazı son pas tercihleri güzel olsa zorlanabilirdik ALLAH tan adamlar hamidodan düşmüş karpuza döndüler bu arada her zaman eleştirdiğimiz egemen cale gibi isimlerinde hakkını verelim iğneyle oynadılar ve gerçekten oynadılar tebrikler çocuklar
sivas maçı tamam önümüzdeki maça bakıyoruz....
demekle olmaz önümüzdeki maçıda alacaz ondan sonrakinide alacaz. şenol güneşi çok seviyorum. yarın takımdan kovsalar yinede sevecem. yönetimi sırf bu sebepten karşıma almaya hazırım....
mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....
Yorum