Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç Fatih Tekke veya yönetim istifa diye bağırıldı mı..??

Yorum

• Heyytt be , Gereken cevap yerine gitmiştir

Yorum

• İlk yarım saat müthiş bir oyun izledik.Saçma golü yemesek çok daha rahat götürürdük maçı.Güzel oyun için teşekkürler.Futbolcularımızı tebrik ediyorum.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Rakip kaleci Akın adına üzüldüm .

Umut , çocuğu resmen 90 dakikada hayatından bezdirdi .

Yorum

• bu türkü sevip de kavuşamayanlara gelsin

Yorum

• Uzun zaman sonra sahada oynanan futboldan zevk aldım.Böyle kazanmak dahada mutlu ediyor insanı
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• takım iyiydi herkesi tebrik ederim, Sivasa kapak oldu
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• su yoneticilere sesleniorum.. allah rizasi icin umutu sevenle sevmeyenler anketi yapsin.. inaniorumki sevenler fazla.. bi kac taraftar resmen hacisalihoglunun fatihe takmasi gibi takmis umuta.. adam cok gelistirdi kendini.. zaten bu fizik gucu ile bitiriciliide olsa avrupa da oynar.. arda yillardir neden gidemio yurt disina. gs mi wermio yemesinler beni.. fizik yok adamda ..90 dk lik guc yok. su an turkiyede bu guc bi serkanda bide umutta war !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih tekke konusunda çitleyin o zaman çekirdeğinizi.

Kazandık yahu.Biraz da kendi oyuncularımızdan konuşalım lütfen.
                    bize her yer .........

Yorum

• yenince diger basliklar bos kaliyor..oh beee
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç Fatih Tekke veya yönetim istifa diye bağırıldı mı..??
                        Hayır ben duymadım.

Umut gol kaçırdıktan sonra Umut-Umut diye bağırıyordu stad.

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten de süper cevap olmuş.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X