Millet maçtan o kadar emin ki;kimsede yoğunlaşma yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
mactan daha onemlı baslıklar var orada mesgullerİlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet maçtan o kadar emin ki;kimsede yoğunlaşma yok.
Yorum
-
eğer yapılacak bişey varsa, illaki puan kaybetmemiz gerekmez.. ama malesef bizde işler böyle yürüyor.. İlk yarıda kasımpaşaya yenilmesek belki şu anda bross vardı, fenerbahçe maçını kazansak şampiyonluk yarışında olacaktık (6 puan) gutierrez'i sezer'i göremiyecektik.. Yönetim malesef bunları önceden göremiyor, barii şenolhoca görsün.. ben söyleyeyim dk80 0-0 geçilirse "F.Tekke sesleri", tüm sezona noktayı koyar.. Maçı 2-0 kazanmakta sorunları halı altına süpürmek olur..İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDakika 80 ve maç 0-0 olursa veya olurda puan kaybedersek yönetim neler olacağını tahmin ediyordur umarım.
Yorum
-
Bu mac bizim icin cok önemli, alinacak en ufak kötü bir sonuc Yönetimin basini cok ama cok agirtacak...
Insallah kazanacagiz..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şunun şurasında bir şey kalmadı maça...Konsantrasyon çok önemli çook.
Yorum
-
Kim demiş onuİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU sivasida Yenemiyorsak YUhh yani
Yorum
-
Ilk yaridaki Futbola bakaarsak benim icimde Hicde Umut yokİlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim demiş onu
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
sahada bir umut var ya , yeter inşallah.İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk yaridaki Futbola bakaarsak benim icimde Hicde Umut yokMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum