Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boşver Alihan. Bunu bulamayanlarda var.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• güzel bir başlangıç lazım.. 4 -0 hiç fena olmaz
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşver Alihan. Bunu bulamayanlarda var.
        Abi benim mesaja cevap verdiyse ben Tunahan
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk maç yeniliriz dedim, yendik...
          Bu maçı 3-0 alırız diyorum,Bu sefer tutucak

Yorum

• Karışıyor arada idare et Tunahan.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Karışıyor arada idare et Tunahan.
              Tamamdır abi

Acaba nasıl bir kadroyla çıkacağız?
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• ya beyler biraz geçmişe bakıpta ders almıyan bir taraftar varsa..oda bizim taraftarımızdır....ya unutmayalım beyler...biz 3 büyükleri yenerek şampiyon olmuyacaz...küçük takımları yenerek şampiyon olcaz...ve biraz geçmişimize bakalım trabzonspor taraftarı biraz düşmüş takım görse ''fark fark'' ya beyler allah aşkına fazla deil...diyarbakır maçı..1-2 kaybettigimiz maç...aklınıza getirin forumdaki yazıları 5-0 6-0 5 avans 6 biter...ya unutmayın beyler biz böyle edersek...takımdaki futbolcularda rehavete girer...ciddiye alın yendikten sonra gelelim burda...zevkini..çıkartalım...nede olsa karsımızdaki rakip futbolcuları PROFESYONEL

Yorum

• Ankaragücü maçındaki 11 olabilir bence.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Valla baska bir Baslik bulamadim onun icin buraya yazim:

Trabzonspor Orduspor macini TRT göstercekmi ayni Saatte Gaysede oyunyor onun icin
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla baska bir Baslik bulamadim onun icin buraya yazim:

Trabzonspor Orduspor macini TRT göstercekmi ayni Saatte Gaysede oyunyor onun icin
                      trt2 trt3 Ne Güne Duruyor. Orada Verilir Maçın Biri.

Yorum

• Sivasspor süpriz peşinde
                        Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla birlikte ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, ''Trabzonspor'a ciddi bir şekilde sürpriz yapmak istiyoruz'' dedi.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da basın sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının önemine dikkati çekti.

Trabzonspor maçıyla birlikte ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Ünsal, ''Sondan üçüncü olmak gerçekten bizi çok fazlasıyla üzdü. Geçen seneki başarı, bu seneki başarısızlık bir dengesizlik yarattı, ama Muhsin hocamızla birlikte, yeni futbolcularımızın da takıma katılmasıyla büyük bir güç kazandık. Trabzonspor'a ciddi bir şekilde sürpriz yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
                        Fikret Ünsalı hatırladınızmı. dengesiz açıklamalarıyla gündeme gelen adam hani
                        Galibiyeti süpriz olarak kabul eder olmuşlar baksanıza. sanırım akıllanıyorlar.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

Ankaragücü maçındaki 11 olabilir bence.
                          Bencede o olabilir ama Gabric ilk 11de bekliyorum..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Hala Sivasspor ile sidik yarıştırmaya çalışıyoruz.Vizyona bakar mısınız...?

İki sene çıkış yakaladılar ve bu çıkışları yakalayan her Anadolu takımı gibi kendilerini Trabzonspor'dan üstün gördüler.Sonuç ne oldu?Rüya bitti.Ait oldukları yerde, ligin dibindeler.Ama biz hala Sivas taraftarı bizim hakkımızda ne demiş, başkanı nasıl açıklamalar yapmış, Sivas bu hafta şu kadar gol yemiş hadi gülelim eğlenelimin peşindeyiz.Seviyemizin nerelere düştüğünün göstergesidir işte bu.E tabi normaldir bir bakıma da, yıllardır derbilerde oyun olmasa bile skor anlamında ezilen bir takım gerçek rakiplerinden umudu kesmiş, daha aşağılara kendisine kukla aramaya yönelmiş..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Acaba Têo oynar mı?
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Dakika 80 ve maç 0-0 olursa veya olurda puan kaybedersek yönetim neler olacağını tahmin ediyordur umarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X