Ama benim hatırladığım sivas trabzonspor maçında taraftar tek bir ağızdan maçın sonuna kadar sivas trabzona kolbastı diyordu bu şekilde bizim için ağır bir tezahüratı(!) da birkaç kişiye mal etmek yanlış olur bunu sivas taraftarı dedi unutmayalım. En azından benim için sivas taraftarının bittiği andı o olay
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İki sene şampiyonluğa mu oynamış yarınki rakibimiz.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlıyorum...
Fakat , iki sene şampiyonluğa oynayınca Trabzonspora atıp tutmaya başlayanlar oluyor. Biz 4.büyüğüz diyenler oluyor. Bunlar hoş şeyler değil.
Trabzonspor takımı Türkiyeye örnek bir klüptür. İnsanıyla olsun yöresiyle olsun her anlamda.
Biz kimseyi kırmak , darıltmak istemeyiz. neden düşman kazanalım ki değil mi ?
Sizinle burda konuşurken bile saygıda kusur etmiyorum farkındasınız. Sizdende bunları bekleriz...
Yahu hadi adamlar uydurmuşlar bir hikaye, hayal dünyalarını onunla süslüyorlar. Bize ne oluyor.
Yorum
-
süper yaİlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe güzel demiş şair :P
http://www.youtube.com/watch?v=88vdO...eature=related
sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
tarihte görülmüş mü kiİlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@elrio
Abi kaç otobüs geliyor Sivas'dan ?
Taraftar geliyor mu daha doğrusu .
sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Sizin forumunuzda hiçbir hakaret içermemesine rağmen yöneticlerin görmek istemediği sivaslıların işine gelmeyen gerçekleri söyleyince msj lar siliniyor ve bunu yazanlar banlanıyor.İlk olarak elrio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü daha yeni transferle birklte takım henüz dogru dürsüt bi maça çıkmadı...ilk dfa sie karşı çıakcak..yani yarın göreceksin ömer kardeşş daha mı iyi yoksa degil mi..umarum yarın maçtan sornada benim burda oyurm yapmama yönetici arkdşlarınız izin verir..yoksa yenildginiz için hemen beni banlarsanız gerçkten bu hoş olmaz..ama sanmıyorum böyle bişy yapamzsnızı
Ama siz burda hiç merak etmeyin kurallara uydukça banlanmassınız.
Biz bazıları gibi futbolun dövüş, taraftarlığın savaş yapmak olduğunu düşünmüyoruz.
Adamlar hala daha forumlarında eğer gerçekse dövülen tsli insanları konuşuyorlar yaptıkları çok güzelmiş gibi bir de bunla övünüyorsunuz.
Toplanmışlar 50..60 kişi almışlardır aralarına 3..5 kişiyi bunun erkeklik olduğunu sanıyorlar.
Eğer o forumlara üyeyseniz bunun siz de farkındasınızdır.
Ts liler sivaslıları trabzona gelince isteseler hacemat edemez mi?
İsteseler öyle bir ederlerki doğduklarına bile pişman olurlar, bi daha deplasmana gidemezler.
Bi fener taraftarı bjk veya gs taraftarı istanbul gibi koca şehirde amacı maçını izlemek olan hangi ts liye saldırmış hem de bizim düşmanımız olmalarına rağmen ya da bizim açımızdan bakalım avniaker yakınlarında taşkınlık yapmayan kim dövülmüş kim bununla gurur duymuş
İşte sivas bundan dolayı futbol şehri olamaz.Büyük takım olamaz.
Büyük takım ilk önce zihinde oluşması lazım.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 19:47.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
3 atacağız demiyorum 2 avans verdik diyorum ,biz 5 den aşağısını kabul etmiyoruz zatenİlk olarak elrio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
3 ü nası atcaksınız merak ettim
Yorum
-
kardeş yeniçeriler 2 otobüs gelicek...ama yiğidogençlik grundan haberim yok kaç kişi gelirler..bi 300-400 kişi gelir tahminimce..sizden odsthane bir karşılama beklyoruz..tıpkı bir anadolu takımna yakşşır şekilde ok?İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@elrio
Abi kaç otobüs geliyor Sivas'dan ?
Taraftar geliyor mu daha doğrusu .
Yorum
-
iyi bakalm..gollü maç olmasını temennni ediyorum zaten..ama golleri sivas atsa daha iyi olur haniİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 atacağız demiyorum 2 avans verdik diyorum ,biz 5 den aşağısını kabul etmiyoruz zaten
Yorum
-
İnsanlık dışı muamele yaşanmasaydı olurdu..İlk olarak elrio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş yeniçeriler 2 otobüs gelicek...ama yiğidogençlik grundan haberim yok kaç kişi gelirler..bi 300-400 kişi gelir tahminimce..sizden odsthane bir karşılama beklyoruz..tıpkı bir anadolu takımna yakşşır şekilde ok?
Öncedende olmuşluğu vardı..
Şu dakikadan sonra böyle birşeyi ben kendi memleketimden bekleyemem..
Tasvip ederim demiyorum ama kimse de suçlayamaz..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
300-400 kisi gelmez...Abartma istersen...İlk olarak elrio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş yeniçeriler 2 otobüs gelicek...ama yiğidogençlik grundan haberim yok kaç kişi gelirler..bi 300-400 kişi gelir tahminimce..sizden odsthane bir karşılama beklyoruz..tıpkı bir anadolu takımna yakşşır şekilde ok?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak elrio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş yeniçeriler 2 otobüs gelicek...ama yiğidogençlik grundan haberim yok kaç kişi gelirler..bi 300-400 kişi gelir tahminimce..sizden odsthane bir karşılama beklyoruz..tıpkı bir anadolu takımna yakşşır şekilde ok?

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum