Kaleci konusuna değinmeliyiz!Kalecimiz Onur yediği gol de donup kalmış olsa da büyük yetenek ve yaptığı kurtarışlar çok güzeldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak delidalga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci konusuna değinmeliyiz!Kalecimiz Onur yediği gol de donup kalmış olsa da büyük yetenek ve yaptığı kurtarışlar çok güzeldi.
Ne yapsın Onur ?
Top direği yaladı da girdi içeri...Hamiş
Yorum
-
Maçtan çıkardığım tek sonuç ilk yarıda yan kasabın kestiği koyun pardon ofsayt sebebi ile futbolcularımızın biz ne yapsak bu hakemleri yenemeyiz dercesine gol pozisyonlarında öylesine vurmuş olmalarıydı.
Ben de o dakikadan sonra nasıl vurursak vuralım gol olmayacağını bildiğim için vurmuş olmak için öylesine vurulmuş toplarda çok heyecanlanmadım desem yeridir.
Hatta Şenol Güneş hocamızın maçın son 5 uzatma dakikalarının başında çaresiz kenarda duruşu ve yüz ifadesi de "bu hakemleri ne yapsak yenemeyiz, boşver kaçtı bu maç, kupaya bakalım, olmadı ikinci yarıya bakarız artık" der gibiydi.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayak yemedi abartmayın.
abi bide yeseydi artık
Yorum
-
Bu kadar undan bu kadar helva mı derler ?
Trabzonspor, Trabzonspor gibi maça başlamalı sözünü ısrarla ve inatla söyleye söyleye bi hal olduk. Topu alan Trabzonsporlu futbolcular sürekli yana ve geriye oynadı nasıl olsa kimse kızmazdı onlara. Topu veren futbolcular ise topun kendisinden gittiği sevincin verdiği şokla oldukları yerde kala kaldılar. Ne bir topu ne de sorumluluk almak isteyen bir oyuncumuz yoktu sahada. Hele hele atak yaptığımız bir pozisyonda koca Trabzonspor'un sol kanadının 60 metresinde numunelik bir futbolcumuz dahi yoktu. Alanzinho alacak verecek boş alan bulacak ki oynayacak. Pası verenin çakılı kaldığı oyunda Alanzinho ne yapabilir ?
Hücumda çoğalamadık evet, o zaman defans yapıyoruzdur, hayır, verdiğimiz açıklar sayesinde net olarak görüldü ki onu da yapamadık. Ne oynadığımızı bilen varsa beri gelsin. Böyle maçlarda hayati bir yada bir kaç pozisyon olur ikisinden birini değerlendireceksin. Maçı kazanmanın sırrı burada. Gol atabilmek için hele de böyle bir maçta sekiz yada on pozisyona girmen gerekmiyor.
Birincisini yan hakem marifeti iç edilen pozisyon, ikincisi ise Colman'ın Kasımpaşa maçında yapamadığı pozisyonun ikizi. Colman çapında bir oyuncu, Üç tane Fenerbahçeli futbolcunun hızla vuruş açısını kapatmaya geldiği sırada, ve çok müsait olduğu bir açıda bomboş pozisyonda olan Umut Bulut'u görmesi gerekirdi. Colman'a ne oldu bilmiyoruz takımı 10 kişi oynattı desek yeridir.
Ceyhun top kendisine gelmeden alacağı pozisyonları nasıl alması gerektiğinin örneklerini bu maçta vermiş oldu, belli ki çalışıyor gelişiyor. Kalecimiz Onur golü atan rakip oyuncuya korumalık yapan iki defans arkadaşının müsade ettiği pozisyonda yapacak birşey yoktu. Kale de Tony olsaydı bu gol olur muydu ? hiç şüphesiz olurdu. Peki Tony'e ne gerek var ? yabancı kontenjanımızı boşu boşuna doldurmaya gerek var mı siz söyleyin ?
Sonuca gelirsek kaleciler hariç sahada koşan 20 futbolcunun da terlemediği bir maç bu rolantide oynandıysa, özellikle son 15 dakika rakibin hiç sıkılmadan top çevirerek maçı güle oynaya bitiriyorsa bu kesinlikle bir büyük bir zaaftır. Bu kadro yapısında ve oyun düzeninde devre arasında önemli değişiklikler yapmak şarttır. Bunu en iyi bilen de Şenol hoca'dır.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan çıkardığım tek sonuç ilk yarıda yan kasabın kestiği koyun pardon ofsayt sebebi ile futbolcularımızın biz ne yapsak bu hakemleri yenemeyiz dercesine gol pozisyonlarında öylesine vurmuş olmalarıydı.
Ben de o dakikadan sonra nasıl vurursak vuralım gol olmayacağını bildiğim için vurmuş olmak için öylesine vurulmuş toplarda çok heyecanlanmadım desem yeridir.
Hatta Şenol Güneş hocamızın maçın son 5 uzatma dakikalarının başında çaresiz kenarda duruşu ve yüz ifadesi de "bu hakemleri ne yapsak yenemeyiz, boşver kaçtı bu maç, kupaya bakalım, olmadı ikinci yarıya bakarız artık" der gibiydi.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Trabzonspor Bu İşin Peşini Bırakmayacak
21 Aralık 2009 / 08:58
Şener “Ucu nereye dayanırsa, oraya kadar gideceğim…”
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, medyatrabzon’a yaptığı açıklamasında, hakem Bülent Yıldırım’ın kötü yönetim göstermesindeki mağduriyetin telafisi olmayacağını ama, bütün maskeleri düşürmek için de elinden geleni yapacağını belirtti.
Şener “Resmen hakkımız gasp edildi” derken, takımının oyunu konusunda ise “Futbolcularımız elinden geleni yaptı. Tabi, basit bir gol yedik..”şeklinde konuştu.
Şener, maçtaki hakem hataları ile ilgili görüntüleri, MHH’ye göndereceklerini de belirterek “Hakem gözlemcisinin bu maçta Bülent Yıldırım’a ne net verdiğini de çok merak ediyorum”dedi…
Yorum
-
Maç boyunca Volkan'ın kurtardığı, çeldiği bir şut, top, pozisyon hatırlayan var mı?
Ne söylesek boş.
Şimdi aynı hataları Galatasayar maçında tekrarlamadan, alternatif çıkış yolları üretmeliyiz.
Yorum
-
Maci 6 dk'da koparabilirdik, ama yan hakem istemedi!!!
Dünki mac berbatti.
Gol'de Songun yada Egemenin hatasi var!
Onur hataliydi demeyin, Cocuk bitane yiyecekdi o belliydi o kadar pozisoyn'da kurtardi, ama bukadar dandik bir gol yemesi kötü oldu
Spiker bir felaketdi!! Biz hücümdayiz o Güizanin orta yuvalakda yerde oldugunu söyler!!! Pisss Fenerli Meliih!!!
LIG TV on senede bir yapdigimiz koreografiyi inadina göstermedi....
Taraftarimizdan da utaniyorum!!!
Mac basi mükemmeldi... Gol'den sonra bir sustular... Fenerlilerin Herzaman heryerde en Büyük Fener tezahuratini bile duyduk...
Mac'da tek begendigim 3-4 oyuncu vardi, onlar da Serkan, Onur, Ceyhun, birazcik'da Selcuk!!
Alan uyarilmasi gerekiyor.. Cok bencil
Umut kadro disi kalmali... Pas atmasini bile bilmiyor... Hücüma kalkiyoruz... Topu sut ceker gibi geri veriyor kosan oyuncunun arkasina... Umutun futbol zekasi simdiye kadar hep 0 derdim. Dün anladimki 0in da altinda..
Bide dikkatimi ceken bir olay'da... Dün oyuncularimiz hem kosan oyuncunun arkasina oynadi, nedense
Yorum
-
Bizim kadromuzun iyi topçularla dolu olduğunu söyleyen bir yönetimimiz var. Hatta taraftarlarımızın bir çoğuda öyle düşünüyor.
ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Bütün şartlar müsait olsa bile biz bu futbolcu kadrosu ile şampiyon olamayız. Hatta şampiyonluğa bile oynayamayız. Kapasite bu kardeşim. Yürek yok, beceriksizlik diz boyu.
Hacı Muratla 150 km hız yapılırmı.
Yorum
-
Bu maçta da gördük ki, Alanzinho oynayınca Colman'ın performansı düşüyor. O iğrenç Sergen-Tümer muhabbeti gibi olacak ama öyle. Alanzinho-Gabriç oynuyor bir de Colman... Sağda Serkan tek başına... Selçuk en geride yalnız... Bu orta sahayla rakibi bozmamız imkansız. fb yürüyerek geçti orta sahamızı. Tjikuzu veya Ceyhun oynamalıydı Alex için demiştim. Ben sadece Alex'i düşünerek demiştim ama çok daha gerekliymiş bu. Ceyhun oyuna girdikten sonra ondan önce kesemediğimiz kadar atak kesti.
Bir başka sorunumuz yine bu maçta vardı. Ceza sahasına adam sokamıyoruz. Umut ve en fazla Alanzinho veya Gabriç giriyor ceza sahasına. Böyle gol atmak çok zor. Boşuna orta yapıyorlar. Takım panikle atak yapıyor. İleride pas yapma, oyunu sete çevirme adına hiçbir şey yok. Serkan olmasa 5-6 atağımız da olmayacak. Adam söke söke aldı fblilerden topları. Selçuk-Colman ikilisi kötüyse takım da otomatik olarak kötü oluyor. Colman nasıl bir oyun oynadı öyle. Daha doğrusu nasıl oynayamadı. Tüm kredisini sildi gözümde. Ağır olduğu için pres yapamıyor. O topa basmak için ayağını uzatana kadar ohoo....
En sinir olduğum şeyi de yazayım, rakip bizim oyuncumuza hemen basarken biz rakibin tek oyuncusunu 4-5 kişiyle izliyoruz. Basın be abi adama basın daa. Çok mu zor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum