İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
Hakem konusunu bir kenara koyalım. Tamam yani, şu pozisyonda bayrak kaldırıyorsan ya senden hakem olmasını bırak, kamu yararına ehliyetin iptal edilmeli; ya da hakikatten birşeyler halledilmiş...
Teknik açıdan bakıldığında hiyerarşik bir sorunlar dizgimiz var. Bunlardan ilki ortasahamızın dirençsizliği. Colman, kesinlikle aşağılamak için değil, derdimi anlatabilmek için söylüyorum, bayanlar liginde yeri yüzyıllarca doldurulamayacak bir yıldız olabilir. Topu alınca takındığı o ağır tavır, kendi ekseni etrafında 4 günde dönememesi... Bunlar bayanlar maçında görebileceğimiz şeyler ancak. Bunun yanında evet, sezonda 4 tane top atacak diye bekliyoruz ve atıyor, bir de koşuyor, çoğu boş olsa da... Ama bir oyuncunun bu kadar pas hatası yapmasına karşın onda ısrar etmek için o adamın ya Yattara gibi sağı solu belli olmayan bir yetenek olması lazım, ya da mesela zamanın Hami'si gibi her an bir duran toptan falan gol beklenebilecek biri olması lazım. Colman bu haliyle takıma yük.
Ve elbette çok etkin bir forvet ile Cale'nin yerine etkili bir adam daha...
Alanzinho dışında bir rakip sahaya gidiş şeklimiz, kurgumuz yok. Bunlar iki günde olacak işler de değil ama, bu kadro eksik işte. Takımın içinde defans, ortasaha ve Umut (forvet yazamıyorum) olmak üzere 3 farklı takım var gibi. Zaten 10 günde hücuma çıkıyoruz, onda da takımın yarısı yerinde çakılı duruyor. E hiç değilse kontra yemememiz lazım, herkes yerinde diyorsun, geri gelecekleri alan 7-8 m, o arada bile rakip kaçırıyoruz.
Kısaca, bu takım şu an bulunduğu yerde ligi bitirir. Fazlası da olmaz, azı da...
Önümüzdeki sezonlara bakacaz...
Yorum
-
Yenilmek önemli değil,yenilelim...
Gelsinler oynasınlar adam gibi takır takır atsınlar yensinler,gıgım çıkarsa namertim...
Ama her büyük maçta aleyhimize düdükler,bayraklar kalkacak mı?
o Ofsayt pozisyonunda bayrağı kaldıran hakem,pozisyona 2-3 metre uzaklıkta bile değil,fenerli futbolcu 2-3 metre önde,şimdi ben bunu hangi niye bağlayayım?Hakem hatası mı? O pozisyonda o yan hakem bayrağı kasti olarak kaldırmadıysa adam değilim...Bunun başka izahı yok...Süper ligde maç yönetiyorsun gözünün önündeki 3 metrelik farkı göremiyorsan sen bu ligde hakem alamazsın...Bu ligde hakem olduğuna göre,bunun adı kötü niyettir..
Yazıklar olsun...
Her büyük maç sonrası bizi bu tip durumlardan ötürü malubiyete sürükelyen,derbi kazanamıyor lafını bize söylenmesine sebep olan herkesin Allah belasını versin hakkım kadar,fazla değil...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada ufak bir bilgi size.
Kayserispor-Fenerbah... Devamını Görçe maçında Roberto Carlos’un yüzüne attığı suya seyirci kalan yardımcı hakem Hüseyin Fidan, MHK’nin kara listesine girdi.
ROBERTO Carlos’un attığı su, yardımcı hakem Hüseyin Fidan’ı fena yaktı. Kayserispor-Fenerbahçe maçında Fidan’ın yüzüne su fırlatan sarı lacivertli futbolcu, genç hakemin uzun süre maç alamamasına neden oldu. Yüzüne yediği su sonrası sessiz kalan ve maçtan sonra Roberto Carlos’un uzattığı eli havada bırakan Hüseyin Fidan, Merkez Hakem Kurulu tarafından uzun süre kızağa çekildi. Kurul, Süper Lig’in 12. haftasında 11 Kasım’da meydana gelen o olaydan sonra, ilk yarının bitimine kadar Süper Lig’de Fidan’a maç vermedi. Hüseyin Fidan sadece ilk yarının bitimine bir hafta kala 15 Aralık’ta TFF 1. Lig’de oynanan Karşıyaka-Kartal maçında bayrak sallayabildiÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada ufak bir bilgi size.
Kayserispor-Fenerbah... Devamını Görçe maçında Roberto Carlos’un yüzüne attığı suya seyirci kalan yardımcı hakem Hüseyin Fidan, MHK’nin kara listesine girdi.
ROBERTO Carlos’un attığı su, yardımcı hakem Hüseyin Fidan’ı fena yaktı. Kayserispor-Fenerbahçe maçında Fidan’ın yüzüne su fırlatan sarı lacivertli futbolcu, genç hakemin uzun süre maç alamamasına neden oldu. Yüzüne yediği su sonrası sessiz kalan ve maçtan sonra Roberto Carlos’un uzattığı eli havada bırakan Hüseyin Fidan, Merkez Hakem Kurulu tarafından uzun süre kızağa çekildi. Kurul, Süper Lig’in 12. haftasında 11 Kasım’da meydana gelen o olaydan sonra, ilk yarının bitimine kadar Süper Lig’de Fidan’a maç vermedi. Hüseyin Fidan sadece ilk yarının bitimine bir hafta kala 15 Aralık’ta TFF 1. Lig’de oynanan Karşıyaka-Kartal maçında bayrak sallayabildi
Hem de belki de ligin kaderini etkileyecek bir maça.
Ne diyeyim ki?
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinhonun pozisyonunda serbest oynuyordu Colman, şimdi kalsik 4 lü orta sahanın ortasında oynuyor.Bu tespiti maç izlerken kuzenimde yaptı...Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Ceyhun ,Tjikuzu gibi isimleri form durumlarına göre kadro içinde değerlendirebilirse Şenol Hoca büyük iş yapmış olur.Bu arada şu Gökhan Ünalı ne yapacaz biz bilmiyorum.İnsanın uykularını kaçırıyo ,atsan atılmaz satsan satılmaz.2. devre bolca oynatıp Ruslara pazarlamak en iyi çözüm gibi duruyor.
Yorum
-
büyük maçlarda kırılma noktaları olur bu kırılma noktalarını da büyük oyuncular başarır maalesf bizde büyük oyuncu olmadığı için bu tarz maçları kazanamıyoruz.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Başkanda çıksın hakemlre gvenıyorum desin bla bla bla... Ne guvenecem bu adamlara kansız insanlar.. yazıklar olsun..
Bülent yıldırım kendi göstermelik 3 tane kart gosterdi fenere.. kendi hakem kadrosu doğradı bizi..
İçinden geçend ebudur,aman bütün gozler benim üsütmde,siz halledin işi yan hakemler..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe elbette çok etkin bir forvet ile Cale'nin yerine etkili bir adam daha...
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bayragı alıp onun vucuduna kaynak yapacaksın ancak bence bu gün iyi bir oyun oynamadık. saolsun umutcan yine kaçırmaya devam ediyor gökhancık silik oyuna devamm . inşallah şenol hoca ezdirmez kendini bunlara. abi fatih tekke başlıgındada hayırlı haberler bekliyoruz senden
Doğruyu bilenler gereğini yapar inşallah, Beklemeye devam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum