dün çok mu kötü oynadık hayır ,sadece şans fenerbahçenin yanındaydı ve beceriksizlik bizim,bariz bir şekilde görünen forvet ihtiyacının yanında bu takıma orta sahaya selçuğun yanına colmanın yerine bir oyuncu lazım,colman haftalardır böyle,son derece yetersiz oynadığı bölgede,eğer alanzinho yu kullanacaksak ki kesinlikle kullanılmalı,o zaman colmanın yerinde daha çok koşan ve diri bir oyuncu ihtiyacı çıkıyor,orta da pres yapan emre ve boroninli bir orta sahaya karşı bariz teslim oldu colman..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
dün avni akerde yapılan en organize iş; çekirdek şatışıydı satıcılar ellerinde plastik kaslarla önümüzde cirit atıyordu skorboardın bulunduğu kale arkasında 2 grup yerleşmiş onlarındayaptığı tek iş benım sesim duyulsun benim başlattığım tezahürat söylensin diye çırpındı durdular ama Allahtan grubun biri sayı olarak çok kalabalıktıda onların sesi baskın çıktı fenerli taraftarların sesi son dakikalara kadar bize gelmedi ama organize olarak tezahürat yaptıkları belli oluyordu ben en çok bizim taraftarın sesini duydum ama demekki lig tv denen reziller seslerde bi ayarlama yapıyorlar ekranlara başka türlü ses gidiyor bence deplasman tribunu şimdiki yerinde olduğu sürece skorboard tarafındaki kale arkasında tek grup olmalı birbirleriyle değil deplase olmuş tribunle uğraşmaları lazım
Yorum
-
İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün avni akerde yapılan en organize iş; çekirdek şatışıydı satıcılar ellerinde plastik kaslarla önümüzde cirit atıyordu skorboardın bulunduğu kale arkasında 2 grup yerleşmiş onlarındayaptığı tek iş benım sesim duyulsun benim başlattığım tezahürat söylensin diye çırpındı durdular ama Allahtan grubun biri sayı olarak çok kalabalıktıda onların sesi baskın çıktı fenerli taraftarların sesi son dakikalara kadar bize gelmedi ama organize olarak tezahürat yaptıkları belli oluyordu ben en çok bizim taraftarın sesini duydum ama demekki lig tv denen reziller seslerde bi ayarlama yapıyorlar ekranlara başka türlü ses gidiyor bence deplasman tribunu şimdiki yerinde olduğu sürece skorboard tarafındaki kale arkasında tek grup olmalı birbirleriyle değil deplase olmuş tribunle uğraşmaları lazımMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Arkadaşlar bu maçla birlikte artık başkan da anlamıştır ki bu kadro ile bu iş gitmez!!!Artık herkes anlasın ki yedeklerimizde de iş yok! Alanzinho nun ömrü 1 çalımlık!bir hareketten sonra adam bitiyor.pas da vermiyor!herşey sınırlı!Umut ,Gökhan bunlarda bitik.Selçuk ve Colman kötü ise takımda hiç hareket olmuyor.
Yine de bu takımı kaldırabilecek orta sahalardan biri Colman.Dün hariç her geçen sene daha iyi oluyor.
Mağlup olmakla birlikte yaşadığım çöküntü,sinir ve hırsı anlatamam ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Yensek belki de başkan transfer yapmazdı diyorum.
Acilen 1 orta saha bir forvet arkası ve 1 de forvete ihtiyacımız var.Fakat öyle ucuz diye genç,geleceğin yıldızı gibi tabirlerle süslenen 20-21 lik oyunculara ihtiyacımız yok!Bizim acilen kaliteli tecrübeli ve zeki oyuncuya ihtiyacımız var.Çünkü bıktık artık mağlup olmaktan.Izdırap gibi birşey bu.Gitmiyor artık!Her sene 3-4 sene sonraya yatırım yaptığımızı düşünmekten bıktık.Bitmiyor bu 3-4 seneler.Bazen ne günah işledim de Trabzonsporlu oldum diyorum.Ama içim el vermiyor sonra!Çünkü yensen de yenilsen de kalbim hep seninle.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana kalsa galatasaray mesela çok kaliteli bir ekip değil mi ? forvetler muhteşem nonda! defans mı ? hiç hata yapmaz , sadece ofsayt taktiğiyle rakiplerinin tüm ataklarını keserler , hiç pozisyon vermezler tabi direkten dönen toplar hariç
biraz da takımı savunun ya dün eleştirilecek sadece colman ve barış memiş vardı. umut bile diğer maçlara göre daha iyiydi.
eğer maçın başında golü atsaydık farka bile gidebilirdik..
he şimdi dersin ki o pozisyona takılıp kalma falan. e kardeşim kaç tane pozisyona giricez fener karşısında sen bırak atalım golümüzü kötü oynasak da kazanacağımız varsa kazanalım . biz iyi oynuyoruz bjk maçındaki gibi yeniliyoruz kötü oynuyoruz yeniliyoruz , iyi de olsak kötü de olsak takıma yükleniyoruz.
Gs kötü oynadığı bir çok maçı Nonda ile kazanmıştır Umut kaç maç kazandırmıştır bize....
Umut benzetilse benzetilse Guizaya benzer yani beceriksizlik olarak... Oda kötü oynadığı maçta golünü atarak görevini yapmıştır....
Velhasıl Umutla Gökhanla bu lig bitmez....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabiki öyle kesinlikle öyle , biz geçen sene beşiktaş maçında inönüde stadı inlettik Trabzon Trabzon diye , hatta çarşı sustu bizi dinliyor falan bayağı bağırdık en az 20 dakika. ama ne bizim sesimiz ulaşmış tv de , ne de bir kere göstermişler Trabzon taraftarı diye.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Şu diğer takımların fb gs bjk takımlarına attıkları 2-3 golleri biz neden atamıyoruz anlamış değilim.. Şu takım Trabzon'da büyüklere maç kaybetmeye alıştı sıradanlaştı taraftar futbolcu dövmeli küfür hakaret mi etmeli.. Yazık şu formanın değerini anlıyacak oyuncu bulmak çok zor... Yine kahrolduk ama yine peşindeyiz Trabzonspor6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
biri çıkmış songun hatası diyor yediğimiz gole bırakın şu tv yorumlarını izleyip foruma kopyalamayı orta sahaya yakın yerde alex kafaya çıkarken onu songun mu tutması gerekiyordu bence dünkü maçın ve bundan önceki tüm maçların en iyisi songtu o yaşına rağmen 20 lik delikanlı gibi her hatayı o kapatmaya çalışıyor el insaf onuru da tebrik ediyorum tek kelimeyle harikaydı net pozisyonlarda duruşu mükemmeldi egemen bence ciddi olarak aksamaya başladı giray veya tayfun oraya ısındırılmalı orta sahada kesinlikle ya ceyhunu yada tijikuzuyu değerlendirmeliyiz umut koşuyor diyenler atletizim izlesin tavsiyem baksınlar elin atletleri nasıl koşuyor gökhan kesinlikle bu takımı kafasında bitirmiş ve bize de HASAN AHMET SARI YI OYNATABİLECEK CESARETTE BİR HOCA LAZIM colmanın canı isteyince oynamasından bıktım kendi de söyledi bazen yürümek bile istemiyorum diye dün yürümek bile istemediği maçlarından birisini izletti bize ezikleri yenmek bize hayal oldu yazık inşallah bizle dalga geçer gibi en formda oyuncularını erken tatile gönderen geyseyi ezerek dalgamızı geçeriz ama malesef ondanda ümitli değilimUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Arkadaşım Nonda topa ensesiyle değil kafasıyla , kaval kemiğiyle değil ayağıyla vuruyor fark bu
Gs kötü oynadığı bir çok maçı Nonda ile kazanmıştır Umut kaç maç kazandırmıştır bize....
Umut benzetilse benzetilse Guizaya benzer yani beceriksizlik olarak... Oda kötü oynadığı maçta golünü atarak görevini yapmıştır....
Velhasıl Umutla Gökhanla bu lig bitmez....
ya bu nonda değilmiydi geçen sene Gslileri çıldırtan karşı karşıya bir sürü gol kaçıran , taraftarın gitsin gitsin diye yırtındığı nonda ? hatta Gsli arkadaş dalga geçiyodu nondayı siz alıyomuşsunuz biraz da siz çıldırın diye .Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Onur'u kazanmaya doğru gittiğimiz bir süreç içerisindeyiz.Dün sevindiğim tek nokta buydu.Yaptığı kurtarışlarla takımı farktan aldı belki de.Fenerli arkadaşlarım bile bunu Avrupa'ya satarsınız dediler maçta.Eğer çizgisini korursa Onur milli takıma da gidecektir.
Maç için hazırlık yapıyorsun, günlerce o günü düşünüyorsun, çeşitli uğurlar deniyorsun, beklenti içine giriyorsun, herşeyin iyi gitmesi için bildiğin ne kadar dua varsa okuyorsun, taraftarlık görevini yerine getiriyorsun ama sonuç hüsran oluyor !
Biz Trabzonsporluyuz, 25 sene bekledik bi 25 daha bekleriz sorun değil, bu takım bizim nefesimiz, kalbimiz, elimiz, kolumuz, her yenilgide birşeyler kopup gidiyor bizden.
Dün maçı sakin sakin izlemek istedim.Sinirli biriyim çünkü, maçlarda babam olsa tanımam (Allahtan Trabzonsporlu : )) kardeşime de ayrı yerlerde izeyelim dedim, kendisi fenerlidir.Sırf yanımda Trabzonsporlu olmasın, gaza gelıp bagırmayayım dıye ıkı galatasaraylı arkadasımla ızledım macı.
Ama yok ne mumkun sakın bır mac ızlettırırler mı adama hem oyuncularımız hem hakem, ustune ustluk bır de o ızleyemedıgım koreografı.Her kacan gol, kaptırılan top aleyhımıze verılen kararlar cıldırttı benı.febelilere satasmamak ıcın kendımı zor tuttum, dayaksa dayak ne olacaksa olsun dedım artık.
Söyleyecek cok sey var toparlayamıyorum hala kendımı neler yazdıgımı da fazla olcemedım acıkcası.
Trabzonsporluluk yenıldıgın mac sonrasında bıle ŞAMPİYON diye haykırmaktır.Bizler özel insanlarız, Trabzonspor taraftarıyız.
Her ne olursa olsun bu takımın pesınden gıtmeye hazırım ben, benım herseyım bu sehır bu kulup.Trabzon ve Trabzonspor olmadıkca neyleyım hayatı.
Yorum
-
Maç için bir umut taşımıyordum.Broos sonrası alınan üç galibiyet basitti.Önemli olan rakibinden üç puanı alabilmekti,işte o rakibin son dört deplasman maçından galip gelememişken Trabzon'dan elini kolunu sallaya sallaya üç puanı alıp gitti.Neden? Çok uzun ve derin analiz yapmaya gerek yok.Futbolcu kalitesinden deyip kısaca özetleyeyim ben.İşte size en bariz örneğide rakibimizin üç sezon önce ''işimize yaramaz'' deyip gönderdiği Serkan'ın bizim en değerli ve göze batan oyuncumuz olması....
Hepsi bir yana dün akşam kafama takılan iki konu daha vardı.
1.si TS'lu Lemi'nin yiğeninin TS'a ve Trabzon'a olan kini.Yaşım 42.Bir çok insan tanıdım gördüm ama bu türlü insanları tanımakta güçlük çekiyorum.Tamam sana en fazla parayı veren kulübün formasını giyebilirsin,para kazanmak senin hakkın.Ancak memleketine ve onun takımına bu kadar düşmanca tavır takınmanın anlamı ne?Fb'nin en çirkef oyuncusuydu dün akşam bu adam.Bizim futbolcularla didişti,hakemlerle didişti,hani nerdeyse olay çıkartabilmek için elinden geleni ardına koymadı.Maç sonunda ts forması giymişmiş,bana ne.İçinde TS Düşmanlığı bu kadar dışa vurduktan sonra.Ne diyelim böyle hayırlı evlatlar yetiştiren anne,baba ve DAYISINA selam edelim.....
2.si Gökhan Ünal'ın Lugano ile itişmesi.Lugano ligimizin kasaplarından biri.Bir pozisyonda Gökhan'ın ayağına tırpanlamasına daldı.Gökhan bacağını kurtarabilmenin telaşıyla Lugano'ya çıkıştı.Bir anda fb'li üç futbolcu Lugano'nun yanında yerini alırken bizim takımdan hiç bir oyuncu Gökhan'ın yanında değildi.Bu görüntü bile TS'un neden Şampiyon olamayacağının bir göstergesiydi bana göre.Takım arkadaşın gerekçesi ne olursa olsun 3-4 rakiple tek başına boğuşmak zorunda kalıyorsa o takımda RUH kalmamıştır,takımdaşlık kalmamıştır.Bu ruh yapısına sahip futbolcularla başarı bekleyemezsin.Bunun başka bir izahı olamaz.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum