bahsedilen tahriklerin ve küfürleşmenin temelinde karagümrük -kasımpaşa düşmanlığı yatıyor yazılanlardan öyle anlıyorum ben 10 yıl kasımpaşada ikamet ettim kasımpaşa tribünlerine genelde liseli okul çağlarındaki çocuklar takılır ayrıca fb gs.ve bjk atkılarını yadırgamayınız çünkü oraya takılanların çoğunun kasımpaşa 2.takımıdır maçlarda arasıra bu tür tatsızlıklar olur normaldir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
kimse Kasımpaşaya kızmasın. kendinizi onların yerine koyun.
rakip taraftarın içinde fenerbahçeliler olsa sizi tahrik etse ne yapardık ???
bizim problemimiz olmasada Kasımpaşanın adı geçen takımla problemi varmış.
onların sorunu ama bu problemlerini bizim maç üzerinden sataşmaya dönüştürmelerine izin verilmemeliydi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ben maçta değildim . görmedim ama içlerinde fenerliler olduğunu duyduk.
söylenene göre, durduk yere üstelik öne geçtikten sonra bizim tribünlerimizden sataşma başlatılmış.
Trabzonspor taraftarı denince karşıdakinde saygı uyandırmalı. duruşu ile davranışı ile. hiç sebep yokken sataşır tarzda şeyler bağırılınca karşılığıda geliyor işte.
dediğim gibi ben maçtadeğildim ama konuştuğum herkesin dediği bu.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Tribunde üstün olmak ve çoşkulu desteklemek için sahada topcu birşey vericek taraftarına İlk 10 dakika kendımı yırttım ve çekıldım kenara oturdum atışmayı izledim.. Bu futbolculardan futbol değil sadece mücadele beklıyorum Trabzonspor forması zaten her sene ilk 4yada 5'e giriyor sadece forma bunu yapıyor içinde adam olsa kafaya oynamak zor değil... Tekkeler, Karadenizler, çıkmadıkca bizden artık kesin konuşuyorum Cacık olmaz... Ne maça giderim ne forma alırım nede aldırırım... Bu kadar aciz bir oyun ezik bir takım izlememiştim.. Bundan sonra sadece BMN org. katılırım... Sevgili abimiz bir horon gününden bahsetti maçda görüşmüştük umarım gerçekleşir..
Birde maçtan önce İstiklal'de horon bana kalan tek teselli...6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
Arkadaşlar ben bir başıma Bursadan kalkıp maça geldim Bursadan bir organizasyon yapıldımı onuda bilmiyorum nete giremediğim için hiç haberim olmamıştı ama maça gittim İstanbuldaki bir kaç arkadaş ve onların çocuklarıyla yaşları 5-12 arası 7 kişilik grupla maça gittik.Herşey çok güzeldi aslında..Ben tam kasımpaşa taraftarları ile ayrılan son bölümde en üstte oturuyorduk tel örgü ve ağın hemen yanındaydık bu olayların nasıul başladığını bizzat gördüm.Daha önceden bir husumetmi vardı ne vardı bilmiyorum ama Kasımpaşa tarafından 3-4 kişi birkaç kişiyi isaret ederek küfür etmeye bizim tel örgülere vurmaya başladılar ve gel gel deyip bir ton küfürler ettiler.Bizimkilerde küfürleri duyunca başladıalr karşılıkv ermeye ama kasımpaşalı gelip olayları yatıştırmaya küfredenleri uzaklaştırmaya çalışsada ok yaydan çıkmış oldu o küfürlerden sonrada zaten kümeye tezahüratları ve devamı geldi...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşlar mahalle takım'ına yenildik diyor ama türkiyede formasında yıldız olan 3 takımdan birisidir kasımpaşa.unutmayın 2 sene önce galatasaray'da ali samiyende kasımpaşaya yenilmiştir rakibi kücümsersen sonucuna katlanmak zorunda kalırsın unutmayınElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yıldız şampiyon olmayan takıma veriyorlarmı ben ts-gs-fb-bjk de var sanıyorum
ayrıca konumuzla fazla da bir ilgiside yok zaten3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Geç kaldım bayağı raporumda, ama yoğun bir öğrenci tempom içerisinde anca..
Bmn yi net olarak görebildiğim ilk ve şu anlık nadir gidebileceğim bir maçtı.
Maçı yazmak istemiyorum, olaylar bu kadar tatsızken.
Bmn ile izleyemesem de gözüm hep üzerlerindeydi, herkesi eşleştirdim aşina olduğum resimlerden.
Selman Abi ve Gamze Abla'ya teşekkürlerimi yazmak istiyorum. Çok mutlu oldum gerçekten.
Atkımı da alabildim sonunda.
Trabzonspor'um da gönül alıcı bir kaç maçla heyecanı, o havayı verirse; bir gün.. diye saklıyorum enerjimi.
Bordo mavi bir gün düşlüyorum her saniye..
'Trabzonsporluyum'. İşte bunu seviyorum, hissediyorum; her nefesimde.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekasımpaşa bizden iyi oynadı ve aldı maçı alkışladık ancak birçok deplasmanda görmediğim pislik mi pislik şirret lanet bi taraftar kitleciği görmedim kasımpaşa umarım küme düşer
O deplesmana bir daha gidicem.
Ve ondan sonra görücem oradaki Fenerbahçeli,Beşiktaşlı adamları.
Yorum
-
yaratık-dolapderenın gençlerı-mahalle takımı-özur dılersınız-korktunuz-tribundekı sadece 2 kışı degıl yarısı fenerbahcelı kadıköyden bılmemnerden geldı vb vb.. evet bu düşüncede olanlara bşy anlatılamaz,anlaması beklenılemez. Kasımpaşa 1921 den berı olan bır takım değildir. Taraftarı da yoktur. 30 tl bılet fakır semt için ucuzdu ve o yuzden koskoca trabzonspor camıasının istanbul gıbı byerde bıle 2500 oldugu stadda 4,5bındı.
Bızım stadda maçlardakı 5,6 bın kışı bankasyada vb. hep sagdan soldan geldı, uzerlerınde eskışehır,eyupspor hatıra atkıları degıldı,yok olamaz.Paşa forması uzerınde elınde eses atkısı olanlar hep başkaydı. O atkılıların hepsı eyuplu,eskışehırlı ıdı. Ne dıyıp bılmıyorum kı? Ankaraya,sakaryaya,samsuna,kocaelıne kendı parasıyla otobus tutan ınsanlar paşalı degıllerdı. Bu semt unlu bır semt degıl, deplasmana gelınemeyen,2000lı yıllara kadar her maçı gazetelere manşet olan..deplasman seyırcısının gelmedıgı,gttıği her deplasmanda olay çıkaran da lacıvert-beyazlılar degıllerdı. İnönude,kadıköyde,samıyende hep başkalarıydı o ınsanlar BIZ DEGILDIK... Ankaraya 27 otobusve ozel araçlarla bu yaz gıden de bız degıldık...Belkı de sızlerden bırılerıydı.
Evet Galatasaray semtı ve Fenerbahçe semtı bjk ilçesıne oldugu gıbı KASIMPAŞA semtıne de yenıldı Trabzonspor...
Bu semt nufusu zaten 1 mahalle 500 kışılık.. Oyle İstanbulu gözunuzde buyutup burada semt kültürüyle büyümüş onbınlerce genç ve 150bınlık nufusuyla neredeyse kuçuk bır il olacak nufusa sahıp bıyer degıl burası... sadece gıbı 90larda kurulmuş futbolu bılmeyen bır ücra semt...petrolspor bılmemnespor beledıyesı spor onlarla aynı yaa...
Bu kulubün;
Ayyıldız var armasında...
Kuruluş Yılı 1921...
Sız haklısınız,çunku gözluksuz bakmamak ıçın ne lazımsa yapmaya beynınde karar vermiş birine bordomavı degılde tarafsız bakma demenin faydası olamaz..
Forumdakı gerçekten kültürlü olduklarına inandığım,sağduyulu isimleri bundan tenzih ederim.
Bu semtte tribünü bilende yok,ıslanan,coplanan,30bın kişiye karşı 90dk hiç susmayan bizler değiliz...tribüncü sizsiniz sadece...
O kadar önemsız ki bu semt taraftarı ... Eskişehirsporla kardeş+sakarya ile Bursa ile Kocaeli ile fb,gs ile o taraftar grupları ıle her zaman diyalogda değil...
ERgenekoonn oleeyyy dye bagıran ksk seyırcısı yada sayısı ıle tribunu bılmemesı ile tum ızmırın eglendıgı altay olmalı super lıgde...KutlarımEn son Kasımpaşalı tarafından düzenlendi; 28.11.2009, 15:49.
Yorum
-
İlk olarak Kasımpaşalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepaşa kumeye tezahuratında sonra tellerden atlamaya kalkan,kırmaya kalkanların pek çoğu çevık kuvvetle boğuştu. Maçın sonlarına doğru (çevık kuvvetın bızm bolumde olmasının rahatlıgyla o 100 kışılık g.gençler ve gumrukluler) tellere yuruduler,kaRŞILIKLI gel gel oldu... çevık kuvvet gelınce depar atarcasına diğer yone koştu o grup..
Sonuçta çok yazık oldu, semt ınsanının 4 takım içinden en değer verdıgı hatta (3takımı tutmayanlar harıcındekılerın) tek sevdıklerı takımdı Trabzonspor.. Eskişehırsporla bırlıkte 3 buyuge kafa tutacagına ınanılan,şampıyonluk beklenen takımının amator lıgde olan bır takımın lehıne tezahurat yapması+atkılarını açması bır super lig maçı ıçın çok düşüncürücü idi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum