İlk olarak ts2861 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker karıştı
07 Kasım 2009 / 22:46
Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumu karıştı...
Trabzonspor Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumunda tansiyon yükseldi. Trabzonspor taraftarı tarafından Protokol tribününe yapılan küfürlerle protokol tribünü birden dağıldı. Bunun yanı sıra protokolün yanındaki tribünden gelen ifadelerle ortam gittikçe gerginleşti. Taraftar yönetim İstifa diye bağırdı.Olaya Av. Ali Sürmen müdahale etti.
Trabzonspor taraftarı Avni Aker'i terk etmiyor. Çıkan olaylar üzerine polis birkaç taraftarı gözaltına aldı. Avni Aker Stadyumu dışında hala tepkinin devam ettiği öğrenilirken, yönetimin bu akşam olağanüstü bir toplantı yapması bekleniyor. Bu toplantı sonrasında Broos'un istifası ve kongre dahil her şey çıkabilir�[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezil futbol mu siz yanlışlıkla eski maçlardan birini izlediniz herhalde..
taraftarın butun isyanı forvet alınmamasına. biz de bes forvet var golcülerimiz Türkiyenin en iyi forvetleri vs. laflar dan dolayı. yoksa takımın oynadıgı topa kimse sesini cıkarmıo. sasırdım ama fatih tekke die bagırmadı taraftar. doksan da bekliodum..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk ne zaman açıldı?Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledur kaynak tamin edim yerli .....OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umut, Selçuk, Ceyhun, Egemen harika oynadılar."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho girene kadar orta sahadan bir futbolcu gelip defanstan top istedi mi? Egemen ne yapsın?
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale efsane top oynadı yine(!)
Süper adam değil mi , harika bi bek.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir forvet oyuncusunun harika oynama kriterleri nedir acaba ?DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak reco_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forvet hattıyla bu iş yürümez.Bu kadar beceriksiz forvetler görmedim.Sezon arasında forvetler tamamen değişmeli.Yeter artık fatih tekkeli, gökdenizli trabzonsporumu özlüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum