Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts2861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaa az önce yazdım haram değil o paralar helal be sen mi belirleyecen o paranın helal mı haram mı olduğunu
    helal olduğunu sen nasıl belirleyebiliyorsan bende haram olduğunu pekala belirleyebilirim sayın renktaşım...
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Aker karıştı
      07 Kasım 2009 / 22:46
      Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumu karıştı...

Trabzonspor Beşiktaş maçı sonrasında Avni Aker Stadyumunda tansiyon yükseldi. Trabzonspor taraftarı tarafından Protokol tribününe yapılan küfürlerle protokol tribünü birden dağıldı. Bunun yanı sıra protokolün yanındaki tribünden gelen ifadelerle ortam gittikçe gerginleşti. Taraftar yönetim İstifa diye bağırdı.Olaya Av. Ali Sürmen müdahale etti.

Trabzonspor taraftarı Avni Aker'i terk etmiyor. Çıkan olaylar üzerine polis birkaç taraftarı gözaltına aldı. Avni Aker Stadyumu dışında hala tepkinin devam ettiği öğrenilirken, yönetimin bu akşam olağanüstü bir toplantı yapması bekleniyor. Bu toplantı sonrasında Broos'un istifası ve kongre dahil her şey çıkabilir�
      dur kaynak tamin edim yerli .....
      [ille d' 7]

Yorum

• Bu arada Taraftarımız ve Yönetimimiz Anlamıştır Umarım Hiçbir Zaman Rakibi Hafife Alma..

Maç Öncesi Bir Bunlara 3 Atmaktan Konuşuyorduk..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezil futbol mu siz yanlışlıkla eski maçlardan birini izlediniz herhalde..

taraftarın butun isyanı forvet alınmamasına. biz de bes forvet var golcülerimiz Türkiyenin en iyi forvetleri vs. laflar dan dolayı. yoksa takımın oynadıgı topa kimse sesini cıkarmıo. sasırdım ama fatih tekke die bagırmadı taraftar. doksan da bekliodum..

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk ne zaman açıldı?
            Yusuf ikinciyarı oyuna girince bjk değişti, ilk yarı kaleye şutu yoktu, gerçi ikinci yarıda yoktu ama daha çok orta alanda açık verdi
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• YÖnetİm İstİfaaaaaaaa
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dur kaynak tamin edim yerli .....
                Haber61 olmasın?
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umut, Selçuk, Ceyhun, Egemen harika oynadılar.
                  Bir forvet oyuncusunun harika oynama kriterleri nedir acaba ?
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alanzinho girene kadar orta sahadan bir futbolcu gelip defanstan top istedi mi? Egemen ne yapsın?
                    song un topla birlikte ileri çıkma huyu varya onu hiç sevmem ama önünde 10 metrelik bosluk var sen topu bir oraya bir buraya atıyosun cıksana topla gerektiğinde oyunu sen kurcaksın.. ben burda egemeni kötülemiyorum sadece bir eksiğini söylüyorum egemeni de çok seviyorumm..

Yorum

• Kaynak Haber61 .. baska neresi olacak.

Yorum

• dert sahibi olduk
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cale efsane top oynadı yine(!)

Süper adam değil mi , harika bi bek.
                          Sol kanatta adeta mekik dokudu. Bindirmeleriyle rakip defansın sağını bıktırdı. Yaptığı isabetli ortalar da cabası...

Yorum

• bu takımdan bu sene bi cacık olmaz
                            Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                            Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
                            Tugr@n.K

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir forvet oyuncusunun harika oynama kriterleri nedir acaba ?
                              yüreğini ortaya koyması
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak reco_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu forvet hattıyla bu iş yürümez.Bu kadar beceriksiz forvetler görmedim.Sezon arasında forvetler tamamen değişmeli.Yeter artık fatih tekkeli, gökdenizli trabzonsporumu özlüyorum.
                                Gökdenizin yabancıcısı elimizde!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X