Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kim ne derse desin Tayfuna birşeyler olmuş. nasıl koşuyo nasıl orta açıyo öyle

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kim ne derse desin Tayfuna birşeyler olmuş. nasıl koşuyo nasıl orta açıyo öyle
      Ömer Aysan?
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        etme yav,şu gabriçi beğeniyorsanız ben hiçbişey demiyorum,orta yapmaktan,şut çekmekten aciz

gabrıc defansif yönü olan oyuncu. onun yerine orda alanzinho olsa yol geçen hanı olur. gabrıcde hız bakımından hızlı golluk pasınıda verdi. ortalarıda guzel
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Sadece ikinci yariyi izledim...Bence Sylva-Egemen-Song üclüsü anlasamiyorlar...

Gecen hafta Egemen-Giray oynadi, cok kötü oynadilar, bu hafta Egemen-Song yine ayni kötü idiler yani Egemen-Tayfun ikilisini denemek lazim birde.

Sag Bek'de Ömer Aysan oynar...Kalede Onur düsünebilir...

Colman o kadar iyi degilde ama idare etti, Ceyhun'nda fena degildi...

Gökhan hala vurdumduymaz, daha hirsli olmali...

Umut ve Selcuk iyiler arasindaydi...

Gabric cok zayif kaliyor, biraz daha güclü olmali...

En iyisi Tayfun Cora idi...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

etme yav,şu gabriçi beğeniyorsanız ben hiçbişey demiyorum,orta yapmaktan,şut çekmekten aciz
            bende bu yazıdan sonra sana hiçbirşey diyemiyorum...
            süper bi adam gabriçç

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömer Aysan?
              olabilir , Bizim özelliğimiz bu zaten Sıkışınca oynuyoruz

Yorum

Daha nasıl orta yapsın abi adam takla atarak mı Tamam şutları iyi değil ama yıllardır böyle bi sol açığımız yoktu hem defansa yardımı var hemde ofansif anlamda istekli mücadeleci iyi bi oyuncu bence günden güne daha iyi olacaktır..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hakemler gene aynı değişen bir şey yok. Akşam Cüneyt Çakır bir tek Cabric'e yapılan hareketi sarı göstererek doğru yapmıştır.Ancak burada aklımıza hemen şu geliyor.Geçen hafta Galatasaray maçında hemen hemen aynı pozisyonda Arda'nın yaptığı hareketi es geçen aBİToğlu'na istinaden Cüneyt Çakır bu maçta aynı futbolcuya aynı tarz hareketi sarı kart göstererek doğru yapmıştır.Nitekim Kayserispor'un tek sarsını gören Ali Turan sonraki dakikalarda elle topu çelince 2. sarıdan oyundan atıldı.

İyide geçen hafta Arda'yı neden atamadı bu aBİToğlu? Pozisyon aynı Cabric bile aynı(darbeyi yiyen adam), faulleri yapan takımlar ayrı da olsa renkleri bile aynı, bir tek oyuncu isimler farklı... Arda ve Ali Turan...

Kayserili futbolcuya acımadılar anında oyundan atıldı ama işin içine Galatasaray girince hakemlerin yüreği yetmedi. Ardanın hareketine hakem cesaret edipte sarı kartını çıkaramadı.Hakem müsvettesi gidip Arda ile tokalaşıp ''aman Arda bir daha yapma gözünü seveyim, zor durumda bırakma beni, sen kendini düşünmüyorsan beni düşün, haftaya derbi var, ne yapıyorsun?'' denildi.İş tatlıya bağlandı...

YAZIKLAR OLSUN SİZE... MÜSVETTELER SİZİ...

Bu arada Ali Turan'da haklı olarak itiraz etti hakeme.Geçen hafta Arda'ya aynı pozisyonda kart gösterilmedi bana neden gösteriyorsunuz der gibiydi.Ne de olsa renklerde aynı, adam haksız mı?

Maçın adamı Tayfun Cora'ydı. Bana göre bu senenin en verimli topunu oynadı.Ayağa sağlam paslar ve gol pasıda dahil çok faydalı işler yapmıştır.Ne zamanki Olembe'yi oyuna Tolunay hoca aldı, biraz arkasına adam kaçırmaya başladı.İşte o zamanda oyuna Serkan girince denge sağlanmış oldu.

Yediğimiz gole kadar adeta uyuyorduk.Golden sonraki değişiklikler yerindeydi.Ama neden maçtan evvel bu adamlar kadroda yoktu? diye de sormadan edemedim. Galatasaray maçı kadrosu ile bu maçtaki kadronun bu kadar değişken olmasıda beni çok düşündürdü.Özellikle Serkan ve Umut yedek kalması sanki Galatasaray maçının faturası onlara kesilmiş gibiydi.Yattara ve Engin'in ilk 11'de başlamaları ise beni şaşırttı.

Ancak maç sonucu hocanın açıklamaları kafamı iyice bulandırdı ''Körlere yol gösterdim'' demesindeki derin manayı çok düşündüm ve şu sonuca vardım.

Hocanın sahaya çıkaracağı kadroyu başkaları yapıyor.Yapmasa bile ona baskı yapılıyor diye düşünüyorum.Yattara ve Engin'i bu kadroda oynat diye ona telkinde de bulunulmuş olabilir.O da kıramamışta olabilir ya da harbiden birileri eline veriyordur listeyi, bu kadroyu saha çıkar diye...

Açıklamalarından başka bir anlam çıkaramadım.
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ama hakem cidden çok şerefsizlik yaptı. Resmen maça taraflı başlamış bu kadar da olmaz ki!

Yorum

• Selçuk-ceyhun önlerinde de colman üçlüsünü bozmamak lazım. Bu üçlüde diretelim biraz. Keşke Onur da şans bulabilse. Ayrıca üst düzey bir stoper gerçekten lazım.

Yorum

• Ömer Aysan eğer sağ bekte iyi performans gösterirse Tayfunu göbeğe çekip defansı Ömer-Tayfun-Egemen- Ferhat şeklinde kurabiliriz. Tayfun defansın göbeğinde oynadığı zaman çok daha faydalı oluyor. Geçen sene son 5 hafta böyle oynamıştı. Fenerbahçe maçı hariç hata yapmamıştı defans. Bu arada Cale çok kötü ya adam topu ayağına alınca insanın yüreği ağzına geliyo her an kaptıracakmış gibi top oynuyo.
                        http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• ne zaman rahat bi maç izleyeceğiz acaba
                          Bordo Mavi...

Yorum

• Kayseri ligin en az gol yiyen takımıydı. şimdiye kadar 5 gol yemişlerdi. 6 haftadır gol yemiyorlardı. Ama herşey Trabzonsporun karşısına gelene kadardı. o rüya da bitti

Yorum

• rahat maç izlemeyi 5 haftadır yenilmek bir yana gol yemeyen Kayseri maçında beklemiyorduk heralde....tebrik etmek düşer Broos ve cengaverlerini...

Yorum

• arkadaslar dunku mactan sonra kolbasti oynamadi mi futbolcular hic bi yerde goremedim video

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X