Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla Fatih'im, 25. dakikadan sonraki futbolla gayet olur.
    Galiba 25. dakikaya kadar izlemiş
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak kursat1313 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu futbolcular maça asıldıklarında ne yaptıklarını gösterdiler her maça böyle asılırsak yenemeyeceğimiz takım yok bizler hem futbolculara hem de brossa destek vermeliyiz kim nederse desin hoca iyi geçen seneki futboluömuzdan kat kat iyi futbol oynuyoruz biraz da geçen seneki şansımız olsa bizi kimse tutamaz
      Bu çok doğru şans yanımızda olsaydı d.bakır,gs,antep ve bursa maçlarını kayıpsız atlatmış olurduk..

Yorum

• Bence Trabzonspor dün geceki maçta taşlar yerine oturduğunda bu ligin en iyi takımı olsuğunu göstermiştir.
        İSTANBULU EZE EZE ,
        EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Şu anlaşılmıştır ki takımın olmazsa olmazı Selçuk alternatifi yok, Colman Dün maçın yıldızıydı ama hala geliştirmesi gereken çok eksiği var, Gökhanda dün çok çalıştı ve Ceyhun oynadıkça açılacak herhafta üstüne birşeyler koyuyor biraz daha seri olabilirse tadından yenmez

Yorum

• Bize kaliteli bir stoper lazım bunu her maç görüyoruz..Hatta 2 tane lazım ama neyse..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Trabzonspor dün geceki maçta taşlar yerine oturduğunda bu ligin en iyi takımı olsuğunu göstermiştir.
              eyvallah abi.

En azından bittik öldük mesajları yerine senin yazdığın mesajları görmeyi dilerim.

Yorum

• Dün takım gayet iyi oynadı gol vuruşlarında biraz daha şans diyelim yanımızda olsa herşey daha iyi olacak Ömer Aysan da katıldımı gerçekten iyibir futbolcu daha iyi alternatifli oluyoz,tek sorun Alanzinho ve Yattara hiç faydalanamıyor olmamız düşündürücü!Kaleci olayı da ayrı bir sorun Onur un deneyim kazanması lazım kulübede kazanılmaz bu oynatmalı Tony den daha iyibir kaleci bunu iddia ediyorum.

Yorum

• dünkü maçta farklı oynayan 3 kişi vardı
                  COLMAN-TAYFUN-CEYHUN
                  sonrasında umut ve selçukta iyi idiler...

maçın en kötüsü gabriçti....

gökhan ünal özellikleri çok kısıtli,birebirde topu sürekli kaptıran 1 milyon euro dan 1 kuruş fazla etmez sıradan bir forvet....bu adam bizi çok daha yakar...gol attı daha ne yapsın demeyelim,her maç en az 7-8 top kaptırıyor ve rakibi atağa kaldırıyor....

gabriçin yerinde alanzinho yada barış oynasa ondan çok daha etkili olurlar,transfer yapıldı desinler diye alınmış sıradan bir topçu gabriç....

herşeye rağmen takım ersunun dönemindekinden çok daha güzel takım oyunu oynuyor....

iyi bir santraforla çok iyi şeyler yaparız

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünkü maçta farklı oynayan 3 kişi vardı
                    COLMAN-TAYFUN-CEYHUN
                    sonrasında umut ve selçukta iyi idiler...

maçın en kötüsü gabriçti....

gökhan ünal özellikleri çok kısıtli,birebirde topu sürekli kaptıran 1 milyon euro dan 1 kuruş fazla etmez sıradan bir forvet....bu adam bizi çok daha yakar...gol attı daha ne yapsın demeyelim,her maç en az 7-8 top kaptırıyor ve rakibi atağa kaldırıyor....

gabriçin yerinde alanzinho yada barış oynasa ondan çok daha etkili olurlar,transfer yapıldı desinler diye alınmış sıradan bir topçu gabriç....

herşeye rağmen takım ersunun dönemindekinden çok daha güzel takım oyunu oynuyor....

iyi bir santraforla çok iyi şeyler yaparız
                    Oynadıkları maçlarda da gördük iki futbolcuyu ikisini toplasan bi Gabric etmez..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oynadıkları maçlarda da gördük iki futbolcuyu ikisini toplasan bi Gabric etmez..
                      etme yav,şu gabriçi beğeniyorsanız ben hiçbişey demiyorum,orta yapmaktan,şut çekmekten aciz

Yorum

• Gabric iyi olacak sabır gerek hele biraz güçlensin, hergün üstüne koyan Colman ve Ceyhun gibi.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          etme yav,şu gabriçi beğeniyorsanız ben hiçbişey demiyorum,orta yapmaktan,şut çekmekten aciz
                          Dün Ali Turan karşısında pek etkili olamadı, karşısında ligin en kaliteli defansif beklerinden biri vardı,Biraz güçlü olsa takım yardımlaşması biraz daha artsa ve en önemlisi Cale biraz yardımcı olsa daha da iyi oynar.

Yorum

• Macin özeti:

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Diğer bir çok takımın Kayserispora puan kaybedeceğini düşünürsek önemli bir galibiyet aldık.

Yorum

• Maçın ilk yarım saati tam bir fecaat.Sanki KS ile maça çıkan TS Bayan Takımı.Bayan takımından özür dileyerek sözümü açıyorum.Evinde bir maça çıkıyorsun, üç haftadır galibiyetin yok ve son hafta sözüm ona hakem denilen bir tetikçinin kurbanı olmuşsun,bütün takımın hırs yapmış olması beklenmez mi?Topu ısırsın,rakibi tırmalasın,hakemi dahi yensin.Ama nerde bizde öyle topçu?Tüm ikili mücadelelerde çıkırıldım salon züppeleri gibi yere yatanlar mı ararsın?Düştüğü yerden ''Emrah bakışları fırlatıp'' hakemin vicdanını etkilemeye çalışanları mı?Rolün bini bir para.Adamlar birde ofsayt kokan golle öne geçmezler mi dedim yine bize hüsran düştü diye...
                                İşte o gol ve sonrası yaşanan üç KS gol pozisyonu ve tribünlerin homurtusu beklenmedik bir şekilde etkili oldu,Hugo Broos bir avrupalı soğukluğu ile düşünmeyip anında ve radikal bir karar verdi.Sahada ne yaptığını bilmez halde dolaşan iki adamı kenara almasını bildi.Evet bu radikal fakat gerekli bir adımdı ve hemen sahada uyuyan topçularla beraber tribünleride ateşledi.Gökhan'ın attığı golün asistini yapan Tayfun Cora uzun zaman sonra Trabzon'da alkışlanırken kendisine yapılan muamelenin oynadığı futbolla alakalı olduğunu anlayabildi mi bilinmez ancak aynı pozisyondaki diğer arkadaşlarına da bir örnekti aslında.Demek ki bu taraftar oynanan oyunu anlayabiliyor,sen mücadeleni hakkıyla yaparsan oda seni takdir edebiliyor.Bunun zannedildiği gibi memleketle alakalı olmadığı ortaya çıkıyor.Oyundan alınan Engin Baytar'da bir an evvel Tayfun Cora ile temasa geçip durumunu düzeltse iyi olur zira meşhur laftır ''Keskin sirke kübüne zarar'' verir yurtdışında yetişmiş olması bu sözün anlamını bilememesine sebep olabilir.
                                Broos'un yaptığı değişiklikler ile tribünlerin doğru desteği takımın ilk yarı biterken maçı 2-1 lehine çevirmesine imkan verirken ikinci yarı içinde taraftarı umutlandırıyordu.Ancak ikinci yarı yine bildik TS vardı sahada.Çok büyük mücadele ile kazanılan pozisyonlar son derece ucuz bir şekilde heba ediliyordu.İlkinde Colman çok rahat golü atmak yerine geç kalıp rakibin müdahalesine imkan tanırken,Gabriç herzaman ki savrukluğu ile üst üste iki kere yakaladığı gol vuruşu yapma şansını elinin tersi ile itiyordu.Bunlara bomboş pozisyonda yine auta topu atan Gömhan ile beş metreden kaleyi bulduramayan Selçuk'un vuruşlarını da eklersek en az dört % 100 gollük pozisyon heba ediliyordu.Allah'tan KS ikinci yarı fazla üzerimize gelmedi,yoksa bu kaçan pozisyonları çok arardık diye düşünüyorum.
                                Bu arada maçın içine etmek için elinden geleni ardına koymamak için çalışan maçın hakem üçlüsünü şiddetle kınıyorum.Nasılsa bizim yönetimin bir şey yapabilecek kudreti yok bari seyircilerimiz bu hakemlere tepki göstersin diye maç boyunca bekleyip durdum ama nafile.Seyircimiz üstüne vazife olmayan işlerle uğraşmak ve birbiri ile didişmekten Hakemlere ve TFF'e tepki göstermeye ne aklına getirebiliyor ne de imkan bulabiliyordu.Bu maç öyle böyle kazanıldı ancak tribünlerin birlikteliği ve olaylara tepki gösterebilme duyarlılığı gelişmedikçe Avni Aker'in asla rakiplerimiz için bir cehennem olamayacağı ortada.Bu kadar kötü bir hakem hangi memlekette tek kelam protesto yemeden stadı terk edebilir di acaba? Sırf bu davranışı bile fairplayı hakk ediyor benim memleketim taraftarı ancak kim takdir edecek ki?
                                En son ilhan tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 14:24.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X