Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fotoğraflar için teşekkürler.

Yorum

• yine net golleri kaçırdık .her maç gelip gelmek zor .o pozisyonları bazen çok arıyoruz .keşke ankaraspordan bir forvet alsaydık...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamamen fuzuli bir yorum. Ne şansından bahsediyorsunuz yahu. Kaç topumuz direkten dönmüş. Şans'mış. Hangi şans?
        Şans'ın tanımı nedir? Tesadüf müdür şansın sürekli yanımızda olmaması. Şansları kendin yaratırsın. Şans gelip önüne düşmez. Semih şanslı mı yoksa Şansı semih mi yaratıyor? Ne Şanslı çocuk hep ayağına geliyor şans!

Şans nedir 5 kişinin arasına topu gelişine atarsın karambolde sana veya rakibe düşer şans bu dur.
        Trabzonspor'un geçen seneki oyununda şans'la mansla işi yoktu.
        Bu sene her allahın topunu rakip 10 kişi de olsa geri çekilip ileri diktiğimizden rastgele giden topların bizim adamlara gitmeme gibi bir durumu var bu da şansızlık değil, saçmalık. Topu bam güm ileri vurursan isabet oranı 100 de 1 ancak olur. 10 kişi rakibi sahasına gömüp 3-4 ü atamıyo geriye yaslanıp 2-1 i koruyosan Türkiyenin en kara cahil takımısın kabul etmelisin.
        G.antep maçında girmeyenler kalecinin çıkardıkları şanssızlıktan başka birşey değildir keza d.bakır maçıda öyle gs maçını konuşmaya gerek duymuyorum apaçık meydanda o 10 kişi kalan rakip 6 haftadır gol yememiş 8 haftadır maç kaybetmemiş açıl maçtan puan kaybet sonrada vay efendim böyle takımmı olur geç kardeşim bu işleri bitti o 10 kişiye 4-5 atma devirleri he atarsın ibb,kasımpaşa gibi takımlara orası ayrı mesele..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          G.antep maçında girmeyenler kalecinin çıkardıkları şanssızlıktan başka birşey değildir keza d.bakır maçıda öyle gs maçını konuşmaya gerek duymuyorum apaçık meydanda o 10 kişi kalan rakip 6 haftadır gol yememiş 8 haftadır maç kaybetmemiş açıl maçtan puan kaybet sonrada vay efendim böyle takımmı olur geç kardeşim bu işleri bitti o 10 kişiye 4-5 atma devirleri he atarsın ibb,kasımpaşa gibi takımlara orası ayrı mesele..
          Evet zaten herkes 3 Puan derdindeydi...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• silva, cale, yattara devre arası gönderilsin, kaleye onur sola ferhat, yattaranın yerinede kim oynarsa oynasın. şampiyon olacak veya küme düşecek halimzi yok bari takımı oluşturalım, tek forvet gökhan oynasın, sağa göksu olabilir bak şimdi aklıma geldi,
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• ceyhun, ferhat, giray egemen, onur, gabriç her macta forma giysin. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• trabzonsporun iskeleti oluşmaya başladı:
                colman, ceyhun, selçuk, gabriç, umut, gökhan, tayfun

Yorum

• Resimler icin tessekürler, ve emeginize saglik...Harika görüniyorlar
                  #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                  Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• oy trabzon ytrabzon beyler takıma tam destek olmamız gereken yerde köstekoluyoz ya az sağduyu lütfen engine yapılan resman ayıpyaaaaaaa
                    biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• Valla bu kadar insan bu yılki futbolu beğeniyorsa , bende sorun var sanırım.
                      Daha dikkatli izleyeyim bundan sonra.
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla bu kadar insan bu yılki futbolu beğeniyorsa , bende sorun var sanırım.
                        Daha dikkatli izleyeyim bundan sonra.
                        Sende sorun yok,rahat ol.

Takim sezon basinda beri ilk olumlu futbolunu dün belirli bölümlerde oynadi.

Bence 6-1 kazandigimiz belediye macinda bile ilk yarim saat haric iyi oynamamistik.

Sivas macindan sonra takim ilk defa dün pas yapti,isirdi.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ayrica macin son dakikasinda kazandigimiz korneri vakit icin gecirmek icin kullanmamiz cok kötü bir görüntüydü.

Tamam 3 puana cok ihtiyacimiz vardi ama kendi sahamizda 10 kisi kalan bir rakibe karsi buna gerek yoktu,korkunun ecele faydasi olmadigi icin....
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam bravo ya..herkes sanıyoki bu cocuklar cigersiz 90 dakka baskı ve hücum futbolu oynayabilir..bu iş okadar kolaymı ya..cık da az oyna bakim o sahaya noluyosun 5 dakkada.ayrıca o değişikliklerden sora gercekten cok katı yapan kayseriyi sahasına hapsetmekle kalmadık iki tane de gol salladık.goller bagıra bagıra geliyorum dedi.gollerin atıldıgı kale arkasına oturan biri olarak söylüyorum bunları..lütfen hala eleştirmeyelim yahu..o 15 dakkada gördügüm futbolu baz alarak konusuyorum,bu takımda gercekten cok büyük cevher var.önemli olan bunu herzaman ortaya cıkarabilmek..bugün gökhanın acıklamasını okuyorum.bu sahada trabzona karsı oynamak gercekten cok zor diyor adam,cünki sahada baskıyı yemiş,akın akın trabzon ataklarına cevap vermeye calışmış bu adam..eleştirinin dozunu kacırmayalım
                            sağolasın kardeş futbolu bilen birisiyle konuşmak gerçekten güzel desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyelim bursanın en kötü zamanında bursa taraftarının tıklım tıklım doldurduğunu biliyorum ben bizde öyle olmalıyız

Yorum

• Niye bu sefer Kolbasti yoktu yahu
                              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Kayseri çok iyi takım.Biz 2-1 aldık beğenmiyoruz.Değişikliklerden sonra 1 dakika geçti rahat maç izledim.Son dakikalarda gömüldükte pozisyon mu verdik.Tam aksi 2 pozisyon kontrada yakaladık.Bu takım değilmiydi hazırlık maçlarında döktüren.Biraz rahat olsalar süper oyun çıkaracaklarda...Bir türlü rahat maç çıkaramıyoruz.
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X