Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadroyu yanlış dizip sonra oyuncu motivasyonunu bitirmek için bu kadar çaba harcayan Bross'u tebrik ediyorum.Ayrıca Engin'i yuhlayan tüm herkese sesleniyorum yazıklar olsun size.Engin'i de bitirin helal olsun.Trabzonlu futbolculara yapılan bu muameleyi bir türlü anlayamıyorum.Tayfun da yuhlanmıştı,küfürler edilmişti ona.Ne oldu sonuç?Gitti bir saat boyunca ağlamış soyunma odasında.Dünkü maçta ise alkışlandı.Çünkü güzel oynadı.Ne gerek vardı buna?Şimdi sıra Engin de dimi?Çünkü o da Trabzonlu.Yattara yuhlamasına katılırım.Büyük bir düşük performansla hakediyor bunu.Ama Engin çok kaliteli bir futbolcu.Bütün suç hocanınken(yanlış kadro,yanlış oyun) taraftar Engin'i yuhladı.Sezon boyunca çoğu zaman kendi futbolunu bir türlü gösteremedi.Ama bu suçun çoğu onun değil hocanın.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrica macin son dakikasinda kazandigimiz korneri vakit icin gecirmek icin kullanmamiz cok kötü bir görüntüydü.

Tamam 3 puana cok ihtiyacimiz vardi ama kendi sahamizda 10 kisi kalan bir rakibe karsi buna gerek yoktu,korkunun ecele faydasi olmadigi icin....
      Taraftarımızın eleştiri anlayışına hayranım doğrusu. Tamam hoşumuza gitmemiş olabilir ama futbol bu ve şartlar gereği bu tür hareketler gereksiz değil gayet de gerekli oluyor zaman zaman.

Şöyle ki ihtiyacı olduğunda koca Real bile yapıyor bunu. Zidane Beckham Gutilerle falan yapıyor hemde.

Ama Engin çok kaliteli bir futbolcu.Bütün suç hocanınken(yanlış kadro,yanlış oyun) taraftar Engin'i yuhladı.Sezon boyunca çoğu zaman kendi futbolunu bir türlü gösteremedi.Ama bu suçun çoğu onun değil hocanın..
      Olur da birgün iyi oynarsa bunun sebebi de hoca olacak öyleyse.Doğru mu?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftarımızın eleştiri anlayışına hayranım doğrusu. Tamam hoşumuza gitmemiş olabilir ama futbol bu ve şartlar gereği bu tür hareketler gereksiz değil gayet de gerekli oluyor zaman zaman.
        Hangi sartlar bunu gerekli kilmis olabilir sence?

10 kisi kalmis rakibe karsi kontra yeme korkusu mu?

Ceza sahasina tüm takimin girmesine gerek yoktu,bu kadar korkuya da...

Sahsi fikrim,en iyi savunma hücumdur benim mantigimda.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olur da birgün iyi oynarsa bunun sebebi de hoca olacak öyleyse.Doğru mu?
          Takımı kurup yöneten hocadır değil mi?Oyuncuyu doğru yerde doğru görevde oynatırsan o da görevini yapar tabi yapabildiği kadar.Bir türlü göremedik akşam Engin'de bu görevi.Artık oyuncularını tanımamış mıdır bu hoca?Madem Selçuk gerekliydi bu 11e 28de Engin'i alıp,Selçuk'u sokmanın ne anlamı vardı.Selçuk 11de olmalıydı o zaman.

Yorum

• 1-0 yenik durumdaki takım sürekli atak yiyorsai, kontrolü elinden kaçırmışsa oyuncu değişikliklerinden sonra takım adetea yeniden doğuyorsa hoca haklı oyunda kalan ve oynayan oyuncular haklıdır, yeri geldiğinde zamanda geçirmek gerekir
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımı kurup yöneten hocadır değil mi?Oyuncuyu doğru yerde doğru görevde oynatırsan o da görevini yapar tabi yapabildiği kadar.Bir türlü göremedik akşam Engin'de bu görevi.Artık oyuncularını tanımamış mıdır bu hoca?Madem Selçuk gerekliydi bu 11e 28de Engin'i alıp,Selçuk'u sokmanın ne anlamı vardı.Selçuk 11de olmalıydı o zaman.
              selçuk ile başlasa o zamanda neden Engin'e şans verilmiyor, Umut ile başlasan neden Yattara yok denilecekti,

bırakında kadroyu hoca kursun
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Hangi sartlar bunu gerekli kilmis olabilir sence?
                Takım iyi gitmiyordur,kazanmaya şiddetle ihtiyaç vardır, geriden gelip maçı çevirmişsinizdir falan filan. Yıllar önceki Real Madrid Villareal maçını gayet iyi hatılıyorum.
                10 kisi kalmis rakibe karsi kontra yeme korkusu mu?
                Gereksiz bir soru.Yukarıda açıkladım nedenini ama 3 kişiyle bile kontra yiyen bir takım olduğumuz düşünülürse 10 kişiyle baskı bile yeriz.
                Ceza sahasina tüm takimin girmesine gerek yoktu,bu kadar korkuya da...
                Anlatamadım galiba.
                Sahsi fikrim,en iyi savunma hücumdur benim mantigimda.
                Savunma nediri tartışsa idik alakalı bir cümle olurdu.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selçuk ile başlasa o zamanda neden Engin'e şans verilmiyor, Umut ile başlasan neden Yattara yok denilecekti,

bırakında kadroyu hoca kursun
                  aynen şu hoca napsa yaranamıycak , onun gözüyle olaylara bakabilsek anlayabiliriz biraz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selçuk ile başlasa o zamanda neden Engin'e şans verilmiyor,
                    Evet doğru olabilir.Ama Selçuk zaten 11de olması gereken bir futbolcu.Selçuk'la başlanmalı bence.Tabi ki Engin'e şans verilmeli.Bunu en çok isteyenlerden biriyim.Ama dün akşam Engin'in ne pozisyonda oynadığını anlayamadım..Hoca ona doğru bir görev verememiş diye düşünmek geliyor aklıma.Demek istediğim de bu.Oyuncuyu doğru yerde doğru zamanda oynatmalı.Hala futbolcularını tanıyamayıp tahmini bir 11 oturtamamışsa bu sorunlar böyle baş gösterir işte.

Yorum

• Maraton'da birazdan macin özetini gösterecekler.

Yorum

• yav nasıl yendıler bende ınanamadım halla halla yıne cok kacırdılar...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ya hakikaten o son saniyede topu saklama olayını kim çıkardı onu anlamadım sanki biz eksiğiz ve deplasmanda oynuyoruz allahtan eziklerin derbisi varda pek gündeme gelmedi bırak onuda beceremedik o topu adamlar kaptı ya..zaten adrenalin bağımlıları Trabzonumu tutsalar adrenalinin kralını yaşıyacaklar ama işte...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet doğru olabilir.Ama Selçuk zaten 11de olması gereken bir futbolcu.Selçuk'la başlanmalı bence.Tabi ki Engin'e şans verilmeli.Bunu en çok isteyenlerden biriyim.Ama dün akşam Engin'in ne pozisyonda oynadığını anlayamadım..Hoca ona doğru bir görev verememiş diye düşünmek geliyor aklıma.Demek istediğim de bu.Oyuncuyu doğru yerde doğru zamanda oynatmalı.Hala futbolcularını tanıyamayıp tahmini bir 11 oturtamamışsa bu sorunlar böyle baş gösterir işte.
                            tahmini bir kadro değildi, Engin orta sahanın ortasında ileriye dönük düşünüldü yani ben öyle tahmin ediyorum,

Acaba sorun oyuncunun oynatıldığı yerde mi yoksa oyuncunun oynaması istenen yerde değil kendisine göre faydalı olacağını düşündüğü yere kaçmasında mı ?

Yorum

• ceyhun 38 top kapmıs deyip ceyhunun hala iyi bir önlibero oldugunu savunan arkadaşlara tabelacı demek istiyorum.
                              önliberosu ceyhun olan takımın şampiyon olma şansı çok düşüktür.

38 tane top kapma istatistiği adım gibi eminim karambole önüne düşüp kotardığı pozisyonlardan oluşmuştur.

tjikuzu ve ceyhun ts un önliberoları olamaz.

ben türkiyede ceyhun kadar fizikli olup sürekli sendeleyen bir oyuncu görmedim.

Yorum

• Varya Müthis bir Duyguymus Bir haftada´da Kazanip digerlerini takip etmek
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X