Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezon gol sevinci taraftarlarla paylaşan futbolcumuz varmı abi şansen ben hatırlamıyorum Vasselin Manisa maçındaki gol sevinci gibi bi sevinç istiyorum ama bizim futbolcular bunu yapmıyolar yada yapamıyolar bunun nedeni taraftar ve futbolcu arasındaki kopukluktur bence..
    Her hatadan sonra futbolculara ağır sözler söylersen onlar da gitmez tribünlere. Bence iyi yapıyorlar. Bu protesto İBB maçında başlamıştı. Dönüp tribüne bakan futbolcu olmamıştı o maçta.

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dur daha ankaraya 3 atacaz ççç daha o maçı yorumlayacaz daha var bjk'ye
      Hee dogru yaa, bak unutuyordum az kalsin, sagolasin be usak
      O mac bizumdur, GARANTI...bi gol benden olsun hadi bakim
      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dur daha ankaraya 3 atacaz ççç daha o maçı yorumlayacaz daha var bjk'ye

çok zorlayacaklardır bizi ama tahminimce maçı 3-0 gibi farklı bir skorla alırız, 3p bizim olur
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dikkat ediyorum da,geldiginden beri gabric te gol pozisyonlarinda inanilmaz bir beceriksizlik var.

Bu aksam yine üstüste 2 defa mutlak pozisyonda golü atamadi.

Ayrica gabric herseyini ortaya koyuyor ama cok üretken de degil.

Topa cok hakim bir oyuncu degil ve hizini da yeterince göremedik.

Elbette daha sabretmemiz lazim ama su anki durumu cok iyi bir transfer olmadigi yönünde.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu seneki en büyük kazancımız ceyhun

bundan sonra kolay kolay o formayı kaptırmaz

Yorum

• Bu arada hoca Yattara'yı taraftarın önüne falan atmış değil...Hoca birilerinin önüne attı bir şeyler...Bakalım alınacaklarmı üzerlerine
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hee dogru yaa, bak unutuyordum az kalsin, sagolasin be usak
                O mac bizumdur, GARANTI...bi gol benden olsun hadi bakim
                bence 3 gol egemenden kimse heveslenmesin (:
                İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok zorlayacaklardır bizi ama tahminimce maçı 3-0 gibi farklı bir skorla alırız, 3p bizim olur
                biz zoru severiz
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

• Haftalardır sevgili futbol şubesi sorumlumuz ne diyordu? Hoca'nın açıklamalarını onun üstüne koyuverin...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara'ya inş para veren bi kulüp çıkar 3-4 milyon ueroya razıyım valla..
                    Yattaranın sakat olduğu bugün bir kez daha görüldü Yattara kendini zorlayamıyor ve çekingen oynuyor ya gitmeli yada sabredilmeli Yattaraya eğer kalırsa (ki bence kalır) ikinci yarı itibari ile daha iyi duruma gelir diye düşünüyorum..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ------------Onur----------
                      Tayfun--Song----Ceyhun----Ferhat
                      Serkan----Selçuk-----Colman----Gabriç
                      ------Gökhan---------Umut
                      bjk maçında bu kadro ile çıkalım ya da gökhanın yerine alanzinhoda olur
                      En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 23.10.2009, 23:13.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• tayfunu sag acıkmı yapsak ne

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocanin kabahati kötü oyuncuda israr etmesi.

Nasilki gecen hafta aksayan girayi oynatmadi,bu aksam da engini oynatmamaliydi.

Engin haftalardir ortada yoktu bir de baktik gs macinda ilk 11 de ,bunu anlayamiyorum.Kötüde israr ediyor ama daha iyilerde bu israr yok.

Hoca kadro istikrari yakalayamadi ve yakalayacak gibi de degil.

Tamam rotasyon iyidir ama broosun yaptigi takimi allak bullak etme.
                          Artık bu haftadan sonra net bir şekilde kadroyu kurar herhalde çünkü yaptığı oyuncu değişiklikleri sonrası takım çok derli toplu durdu..
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Sezon basindan beri ilk defa isiran bir Trabzonspor vardi,memnun kaldim.

Bu hirsi ve direnci sezon basindan beri ortaya koysaydik 20 puani gecmistik.

Ayrica umut ve gökhan in ayni anda sahada olmalari artik sart oldu.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ------------Sylva----------
                              Tayfun--Song----Ceyhun----Ferhat
                              Serkan----Selçuk-----Colman----Gabriç
                              ------Gökhan---------Umut
                              bjk maçında bu kadro ile çıkalım ya da gökhanın yerine alanzinhoda olur
                              ceyhun kaldıramaz orayı .d ferhatta olmaz

Yorum

• Hugo Broos , seviyorum futbol felsefeni .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X