yine de takımda bi toparlanma var.önümüzdeki hafta bay geçiyoruz ve ardından avni akerde bjk ile kapışıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Bu sezon bizim için bitti mi, bitti.
Ben işte bu nedenden dolayı hocanın yapacağı her türlü denemeye, doğru veya yanlış destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Evet bazen sinirlenip ona buna sallıyoruz ama gelecek sezonun çalışmaları saha içinde olsun, saha dışında olsun şimdiden başlamalı.
Tabi bu durumun anlam kazanabilmesi için Broos'un gönderilmemesi lazım, yoksa izlediğimiz saçma futbolun üzerine gelecek bir "silbaştan" bizi yine başa döndürür. Hoca değişecekse de devre arasını geçirmemek lazım. Sadri Şener ve pek de hazetmediğim ekibi bu seneyi akıllıca kullanır ve akıllıca adımlar atarsalar seneye yine canlanabiliriz, yoksa 26 sene olur 27..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepkiler engin eyse yazıkengin bu takımın ileri yıllara dogru yararlana bilecegi bi futbolcu
Yorum
-
Şimdi ne istiyoruz? 70 puan toplayıp 4. olup hala uzun toplarla gol bulmak mı? 60 puan toplayıp 5. olup farklı varyasyonlar deneyen bir takım mı? İkincisini istiyorsak bence hocanın "saçmalamalarına" katlanmalıyız...Geçen sene Ersun hoca'nın saçmalayacak zamanı olmadığı için bu sene yeniden başladık diye düşünüyorum...Ayrıca şu sepetten kimler olacak kimler olmayacak ı anlayabilmek için de saçmalamaya devam etmek lazım sanki...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon bizim için bitti mi, bitti.
Ben işte bu nedenden dolayı hocanın yapacağı her türlü denemeye, doğru veya yanlış destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Evet bazen sinirlenip ona buna sallıyoruz ama gelecek sezonun çalışmaları saha içinde olsun, saha dışında olsun şimdiden başlamalı.
Tabi bu durumun anlam kazanabilmesi için Broos'un gönderilmemesi lazım, yoksa izlediğimiz saçma futbolun üzerine gelecek bir "silbaştan" bizi yine başa döndürür. Hoca değişecekse de devre arasını geçirmemek lazım. Sadri Şener ve pek de hazetmediğim ekibi bu seneyi akıllıca kullanır ve akıllıca adımlar atarsalar seneye yine canlanabiliriz, yoksa 26 sene olur 27..
Bizim icin sezon daha yeni basladi.
Sampiyon olamiyorsan,ikincilik var,ücüncülük var,kupa var ,var oglu var."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon bizim için bitti mi, bitti.
Tabi bu durumun anlam kazanabilmesi için Broos'un gönderilmemesi lazım, yoksa izlediğimiz saçma futbolun üzerine gelecek bir "silbaştan" bizi yine başa döndürür. Hoca değişecekse de devre arasını geçirmemek lazım. Sadri Şener ve pek de hazetmediğim ekibi bu seneyi akıllıca kullanır ve akıllıca adımlar atarsalar seneye yine canlanabiliriz, yoksa 26 sene olur 27..
Yorum
-
:root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); } Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net
Ana sayfamızda Trabzonspor -Kayserispor maçı için futbolcularımızı değerlendirebilirsiniz....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Sivas maçının 2. yarısında golü yedikten sonra oynadığımız futbolun aynını 2 değişiklik yapıldıktan sonra oynadık. Sezon başından beri hatırlanacak kısa süreli iki oyunumuz da bunlardı sanırım. Gaziantepspor maçında penaltıyı atmış olsak, Gs maçında penaltımız verilmiş olsa bu kadar eleştirdiğimiz Broos ve takımı 3. sırada olacaktı sanırım. Gs'yi de geçmiş olabilirdik. Tüm bunların dışında Slyva'nın yediği hatalı golleri hesaba katmıyorum bile.
Broos'un sonuna kadar arkasında durulmalı. Ben şimdiye kadar maç içinde en büyük hatasını geçen hafta durum 2-2 ye gelmişken Gökhan-Selçuk gibi oyuncuları oyuna alıp maçı koparabilecekken gol yememizi beklemesi olarak görüyorum.
Hoca gerçekçi... Yattara-Alanzinho-Engin tipi adamların artık günümüz futbolunda pek yeri olmadığını biliyor da kimseye inandıramıyor... Eh biz de gerçekçi adamları pek sevmeyiz. Hodzic'i de sevememiştik, muhtemelen Broos'u da sevmedik ve bir an önce gitsin istiyoruz.
Kayserispor'u yenebileceğimizi düşünmüyordum ama şu an Bjk'yi rahat yenebileceğimizi düşünüyorum. Bence iyi bir seri başlangıcı olacak bu galibiyet. Tabii ki Slyva garip goller yemeye devam etmezse.#7 King of Kings
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepkileri futbolcular normal karşılamalı,o tribünler Hami'yi bile ıslıklamış,insanlar şimdi daha mı hassaslaştı ne?Tribün tepkisi futbolcu kaybettirmez kaybettirmemeli,
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT maçın özetini veriyorUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Hugo Broos’un açıklamaları
Teknik Direktörümüz Hugo Broos, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Sanırım şurası çok açık ki maça kötü başladık. Oyuncularımız baskı adlında kaldı. Sonrasında geriye düştük. Beni tatmin etmeyen oyuncular vardı. Bunun sonucunda da iki değişiklik yaptık. Bunun ardından sizler de bambaşka bir Trabzonspor izledik. Değişikliklerin meyvesini alarak buradan iyi bir galibiyet çıkarmayı başardık”
Taraftarın tepkisini de değerlendiren Broos, “Engin çıkarken yuhalandı ancak o değişikliği yapmak zorundaydık. Oyundan çıkarken biraz sinirlendi ancak bu hayal kırıklığına uğramış bir oyuncunun hareketi. Bu durum engellenmeli. Oyuncu sinirlerini kontrol altına almalı. Birkaç hafta önce Alanzinho benzer bir hareket yapmıştı. Tayfun ise alkışı hak etmişti” ifadelerini kullandı.
Hafta içerisinde yapılan çalışmalarda iyi performans ortaya koyan oyuncuları sahaya sürdüğünü dile getiren Broos, “Ancak maç başladıktan sonra bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadım. Metin hocayla da neler yapabileceğimizi oturup konuşuyoruz. Biraz da risk alarak maçı 4-4-2’ye çevirdik. Risk aldık ve kazandık” dedi.
Broos, daha önce “Gaziantepspor karşısındaki Yattara’yı istemiyorum” yönünde kullandığı ifadelerin ardından Kayserispor karşısında bu oyuncunun ortaya koyduğu performansı değerlendirirken, “İyi bir Yattara Trabzonspor’a her zaman katkı sağlar. Ancak bugünkü Yattara’dan hiçbir verim alamayız. Maça kazanmak için hazırlandık. İlk 9 haftada çok az puan topladık. Eleştirileri kabul ediyorum. Ancak hatırlarsanız Gaziantepspor karşısında bir çok pozisyonu değerlendirememiştik. Bunlar detay, ancak buna rağmen eleştirileri anlayışla karşılıyorum” yorumunu yaptı.
Yeni transferimiz Ömer Aysan’ın yardımcı antrenörümüz Metin Diyadin’in tanıdığı bir oyuncu olduğunu belirten Broos, “Ömer’in katkı sağlayacağı kararına vardik ve bünyeye katılmasını istedik” diye konuştu.
Ceyhun’un yükselen bir performans içinde olduğuna da dikkat çeken Broos, son olarak şunları söyledi: “Selçuk iyi oynadı. Ritmi yükseldi. Ceyhun sürekli gelişim kaydediyor. İleride çok iyi bir savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olacağını bize gösteriyor.”
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum