Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açık konuşayım maçı izlemedim ve heyecan duymadım. Ama kazandığımızı duyunca keyiflendim biraz, nargilemi tokurdatıyorum.

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuk da Ersun Yanal. ilginç program olacak gibi
      Bakalim ne yorumlar yapcak Ersun Yanal...
      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Zor da olsa 4 hafta sonra galip geldik.Biraz dikkali olsak birde geçen hafta abitoğluna toslamasak ne güzel 6-6 yapacaktık bu akşam.kısmet değilmiş.umarım ilk yarı bundan sonra bütün maçlarımızı alırız.
        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivas maçının 2. yarısında golü yedikten sonra oynadığımız futbolun aynını 2 değişiklik yapıldıktan sonra oynadık. Sezon başından beri hatırlanacak kısa süreli iki oyunumuz da bunlardı sanırım. Gaziantepspor maçında penaltıyı atmış olsak, Gs maçında penaltımız verilmiş olsa bu kadar eleştirdiğimiz Broos ve takımı 3. sırada olacaktı sanırım. Gs'yi de geçmiş olabilirdik. Tüm bunların dışında Slyva'nın yediği hatalı golleri hesaba katmıyorum bile.

Broos'un sonuna kadar arkasında durulmalı. Ben şimdiye kadar maç içinde en büyük hatasını geçen hafta durum 2-2 ye gelmişken Gökhan-Selçuk gibi oyuncuları oyuna alıp maçı koparabilecekken gol yememizi beklemesi olarak görüyorum.

Hoca gerçekçi... Yattara-Alanzinho-Engin tipi adamların artık günümüz futbolunda pek yeri olmadığını biliyor da kimseye inandıramıyor... Eh biz de gerçekçi adamları pek sevmeyiz. Hodzic'i de sevememiştik, muhtemelen Broos'u da sevmedik ve bir an önce gitsin istiyoruz.

Kayserispor'u yenebileceğimizi düşünmüyordum ama şu an Bjk'yi rahat yenebileceğimizi düşünüyorum. Bence iyi bir seri başlangıcı olacak bu galibiyet. Tabii ki Slyva garip goller yemeye devam etmezse.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açık konuşayım maçı izlemedim ve heyecan duymadım. Ama kazandığımızı duyunca keyiflendim biraz, nargilemi tokurdatıyorum.
            Sen birde beni görecektin işten aceleyle koştura koştura eve geldim maçın başlamasına 10 dakika vardı heycanla açtım televizyonu geçen hafta izleyememiştim maçı özlemişim takımı be..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konuk da Ersun Yanal. ilginç program olacak gibi
              Hangi Trt de...
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Kayseri'nin 6 haftadır gol yememesi ilginç ki yine kaçan net gollerimiz var
                10 maç içinde kaybettiğimiz 3 maç
                Diyarbakırspor,Manisaspor,Galatasaray
                bu sene ki Trabzonspor profili

Yorum

• İkinci golümüz acaba kime yazıldı. Ben karar veremedim.

Yorum

• Macin özeti basladi TRT 1 de..

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İkinci golümüz acaba kime yazıldı. Ben karar veremedim.
                      Ceyhun'a yazıldı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Heyecanlı ve tempolu bir maçtı ama bizim açımızdan rahat bir maç olmadı. Özellikle rakip kırmızı kart gördükten sonra. Tayfun ve Colman iyiydi. Yine çok gol kaçırdığımız bir maç oldu aslında. Geriden gelip maçı kazanmak iyi ama halen daha takımda yardımlaşma ve takım arkadaşının yardımına gitme anlayışı yok. Topu alan ve rakip arasında sıkışanın yanına kimse gitmiyor yani..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen birde beni görecektin işten aceleyle koştura koştura eve geldim maçın başlamasına 10 dakika vardı heycanla açtım televizyonu geçen hafta izleyememiştim maçı özlemişim takımı be..
                          Ben geçen hafta maçın nasıl oynandığını (hakem tarafından nasıl oynatıldığını) gördüğümden olsa gerek. Abitoğlunu ve gs mağlubiyetini hâlâ unutmuş değilim.

Yorum

• Colman maçın ve dahası bu senenin adamı olacağını gösteriyor bizlere .Geçen seneye oranla ikili mücadelelerde ayakta kalabildiğine şahit oluyoruz.Bir arkadaşı mücadele ederken ikinci bir Trabzonsporlu olarak orada bitiyor ve top kapabiliyor .Geçen hafta Gese'ye attığı gol bunun bir örneğiydi .Alkışı hakediyor ,nazarlardan ırak olsun.

Yorum

• Bişey soracağım. Bu sene 3.olursak Bross gidecek mi ?
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ersun Yanal yorumluyor..

TRT 1

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X