Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçın Yıldızı | Bursaspor - Trabzonspor (Jackson Avelino Coelho (Jaja)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1. JACKSON COELHOOOO
    2. Onur
    3. Egemen
    4. Umut
    5. Burak
    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golleri için JAJA,
      Hırsları ve mücadeleleri için UMUT ve BURAK,

Ama oy EGEMEN'e.
      Aynı düşüncedeyim, oyum EGEMEN'e bugün çok boğuştu hem rakiple hemde seyirciyle tebrikler kaptan.

Yorum

Attigi 2 gol ve klasini her halinden belli edisiyle jaja diyorum.

Adamin ayak ici yaptigi vuruslarda bile müthis bir siddet var,seytan kulagina.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

ja ja ja ja

Yorum

İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forum,Giray'a biraz haksızlık etmiyor muyuz yantoplar kornerler derken 50 tane top geldi kalenin önüne.

''Yıldız'' tabii ki Jaja ama ben vicdanımın sesini dinleyip Giray'a verdim.
            Bir adami o niyetle izlerseniz, hep hata bulursunuz. Bugün yaptigi bir ters vurus iste onlar icin firsat...Bugün ne Serkan, ne de Cale iyi degillerdi ama Giray-Egemen ikilisi mükemmele yakin oynadi
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Onur bugün çok konsantre çıktıı maça,geçen maçlardaki dağınık görüntüsü yoktu,

Yorum

Jaja her ne kadar düzgün vuruşlarla gol yaparak galibiyet sağladı isede, ikinci goldeki asistliği yapan Umut BULUT a oy verdim.
                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

Maci Engin'in ve Selcunk'un attigi super paslar kopartti! Helal Engin Helal Selcuk

Yorum

Jaja.......................
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tabiki Jaja!
                      Bordomavi.net

Yorum

• evet jaja attığı gollerle bunu hakediyor ama bence 2 nci sırada biri varsa bu kesinlikle onurdur kaç topu kurtardı
                        Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• Jajaaaaaaaa

Yorum

• Maçın yıldızı elbette Jaja'dır ama ben oyumu tribünde beni adeta büyüleyen Umut Bulut'a verdim.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Jajaaaaaaaaaaaa

(UEFA)

Yorum

• jajajajajajjajajajajajajaa...
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X