egemen harika oynadı,selçuk çok iyi işler yaptı ve sıkışan oyunu isabetli pasları ile açtı,engin çok kötü görünsede gol öncesi pasların oasını verdi yani asistin ,asistini yaptı,jaja yı söylemeye gerek yok,umut zaten maşşallah hipodromda gibiydi,cale ve morali bozuk serkan hatasız oynadı,ceyhun çok kritik müdaleler yaptı,onur yan toplarda güven verdi...şimdi herşey bu kadar iyi iken maçın yıldızı kim olsun bence TRABZONSPOR FUTBOL TAKIMI olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maçın Yıldızı | Bursaspor - Trabzonspor (Jackson Avelino Coelho (Jaja)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ilk 16 dakikada atilan süper 2 gol ile bile haketti ama jaja macin yildizi olmayi sadece bunlarla degil mac boyu hem ileride hem geride oynadigi klas futbol ile fazlasiyla haketti.
JaJa = YesYes."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
jaja diyorum.
Yorum
-
Şık futbol oynanmadı, ama deplasmanda ve bursa ile nasıl oynanması gerekiyorduysa öyle oynandı, goller erken gelmeseydi maç çok daha güzel olacaktı...
Takımı genel anlamda çok beğenmedim ama attığı ıkı mukemmel gol ile maçın yıldızı jaja..
her zaman olduğu gibi yüreğiyle oynayan umut
defansta egemen
orta sahada selçuk
kalede onur
başka saymaya gerek yokYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
umutu çok beğendim adam ilerde neredeyse tek başına oynuyor bi de asist yaptı helal umut Allah nazar gözden saklasın hep böyle devam etNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Her türlü JajaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum