Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçın Yıldızı | Bursaspor - Trabzonspor (Jackson Avelino Coelho (Jaja)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gereksiz bir başlık, bence kilit. Oy falan kullanmıyorum.

Yorum

• Egemen Korkmaz

Yorum

• Gecen hafta Engin, kostu, kovaladi, yakaladi, basti calimi ve verdi pasini, attik golumuzu. Bu hafta aynisini Umut yapti. Engin, Umut, Burak mahserin uc atlisi gibi karsi defansin uzerine cokuyorlar. Onlardaki hirs, kazanma arzusu tum takimi atesliyor. Egemen zaten bu yil hep bir baska oynuyor. Ruhuyla oynuyor, kalbiyle oynuyor, akliyla oynuyor. Onur, bu mac cok iyiydi. Bir an bile dikkatini dagitmadi, tehlikeye donusebilecek ters toplarda, karambollerde topa hep hukmetti. Selcuk, orta sahada oyunu cekti, rahatlatti. Ceyhun, hem kostu, hem defans yapti, hem akillica paslar vererek takimin hucum gucune katkida yapti. Istikrarsizligindan dem vursakta onemli maclarin hemen hepsinde iyi oynama ve guven vermede istikrari ortada. BJK macinda oynadigi kisa donemde iceri giren topu cikarmadaki sogukkanligi ve topu akillica izlemesi hala gozlerimin onunde...

Ama sadece bir oy vereceksem bu Jaja'ya gidecek bugun. 16 dakkada mukemmel iki gol atarak maci kopartan O oldu. Hele birinci goldeki topu, istedigi yere o sertlikte ve isabette yollamasi inanilmazdi. Zirveye giden yolda bize cok etkili katkida bulunmaya basladi. Gerek Genclerbirligi ve gerekse bugunku maclarda skoru dogrudan etkileyen hamleleri buyuk beceri ile cok kisa surede yapti. Hos geldin takima Jaja. Hosgeldin, safalar getirdin.
        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• JaJa demek istiyorum.. Ama..

Yok aması felan.. Jaja yahu.. Maşallah ne futbolcu ne de insan.. Bildiğin yaratık..

Seviyoruz seni JaJa..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Tabiki Jaja. Oyumu Jaja'dan yana kullanıyorum. Ama şunuda söylemek gerekirse Egemen ve Umutta iyiydi.

Yorum

• Oyumu Jaja'dan yana kullandim.
              Galatasaray'a caktigimiz macta da söyledigim gibi, Jaja her gecen hafta form grafigini
              yükseltiyor. Fizik kondüsyon iyi, güc yerinde kolayina yikilmiyor, topun pesini birakmiyor,
              en kücük firsatta bile ceviklikle topu sutluyor. Cok mücadeleci.
              Eger böyle giderse Trabzonspor'un 1 numarali vazgecilmezi olur bana göre.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Jaja diyorum o vuruşu o soğukkanlılıkla dünyada yapabilecek en fazla 20 oyuncu vardır.Jaja beni pazar sabahına o kadar güzel başlattınki bütün takım Allah sizden razı olsun.

Yorum

• JAJA dan baskasina oy vermek bence haksizlik olur. gollerin birinde umutun birinde de engin ile buragin emegi vardi ama ikisine de son imzayi ertugrulsavar JAJA atti.. o yuzden tabi JAJAAAAAA

Yorum

• maçın yıldızı bence takipçi olan hırslı olan umut bulut ama jaja dün yaptı yapacağını ilk gol hele çok şaşırttı beni valla klas bir oyuncu olduğunu gösterdi....
                    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Oyum Jaja'ya
                      .

Yorum

• Başlığı kapatalım bence.

Yorum

• 1-selçuk inan
                          2-egemen
                          3- jaja

Yorum

• Umut'dur maçın yıldızı. Bir adam uzatma dakikalarında bile rakip savunmaya pres yapar mı ? Umut yaptı, olacak
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• jaja süperdi
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Buraaaakkk. Bu macin yıldızı Buraktı. Jaja gol attı ama ilk golu hazirlayan sonrasında defansı hem gıcık hemde zorlayan burak. Millette bir Umut yok bizde sukur 2 tane var
                                Tebrikler Burak. Sen Trabzonspor lu Burak olarak anılacaksın. Senol Hocam seni bastan yaratti. bos ver gecmis Burak ı
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X