Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teo'nun attığı kafa golünde,o kısa mesafede öyle açık bir ofsayta düşmesi düşündürücü..ciddi bir ofsayt problemiyle karşı karşıyayız..en büyük problemi bence düştüğü ofsaytlar..
    Herkese Merhaba

Yorum

• yabancılardan yüzde yüz kalması gereken ilk oyunu Colman bence

Yorum

• murat tosunun golü ofsaytmıydı bana mı öyle geldi?
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yattara'dan ne bekliyorsunuz??
          2 yıldır sakat,1 yıldır maç oynamamış adam 3 tane Net gol pası verdi,daha ne yapması lazımdı...

Umut ve Sezer hariç her şey güzeldi;

Ben iddaamı tekrar ediyorum 3 hafta kondisyon çalışıyım Sezer'den çok çok daha iyi bir Ortasaha oyuncusu olurum...

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            murat tosunun golü ofsaytmıydı bana mı öyle geldi?
            Topla buluştuğunda bana da ofsaytta gibi geldi..
            Herkese Merhaba

Yorum

• Türkçe Olarak;

Youla " Hadi gel.. "

Yattara " Tamam gardeşim. bekle geliyorum. "
              Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Ne gol atmışsın be Tosun

(UEFA)

Yorum

• Hayır bu Sezer'den daha gereksiz bi transferimiz oldu mu acaba kulüp tarihi boyunca?

Ceyhun 2 müdahelenden birisi faul be kardeşim.

Umut aynen devam etti. Ama sövmedim bu maçta hiç. Artık ona söylenmekten de bıktım.

Ayrıca bu maçta bile Teo 11'de başlamadıysa Barış hiç şans bulamadıysa, Gabriç aynı şekilde şans bulamadıysa bu adamları seneye tutmanın gereği yok bence. Hoca açık açık düşünmediğini gösteriyor bence.

Son söz Colman'a. Paslarının ve futbol zekanın hayranıyım. Yanına ve önüne sana ayak uyduracak iki adamımız daha olsa çok maç alırız o 3 kişinin performansıyla.

Yorum

• murat tosun teknik ve güçlü bir oyuncu.benim anlamadığım murat bu kadar iyiyken biz neden burak a her maç katlandık

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teo'nun attığı kafa golünde,o kısa mesafede öyle açık bir ofsayta düşmesi düşündürücü..ciddi bir ofsayt problemiyle karşı karşıyayız..en büyük problemi bence düştüğü ofsaytlar..
                      orta saha oyuncularimiz forvetleri cok iyi pozisyona sokuyor ama biri hep ofsaytta digeride ancak 5-6 pozisyondan sonra gol atiyor.
                      eh durum boyle olunca buyrun cenaze namazina
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat Tosun'u beğendim.
                        Bnede beğendim Abi güzel bir oyun sergiledi takımımızda kalsa iyi olur
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bnede beğendim Abi güzel bir oyun sergiledi takımımızda kalsa iyi olur
                          renkdas mesajlarini ortalamasan iyi olcak
                          hem yasak... hem güzel durmuyor
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bugün seyrettiğim murat tosun burktan da gabriçten de daha iyi Bence Trabzoan faydalı olabilecek bir futbolcu

Yorum

• sanirim yönetici olan arkadasimiz ilhan istanbula maci izlemeye gitti. Yoksa simdi coktan macin yildizi basligi anketini acmisti.
                              BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• yazik olduya 4 veye 5 - 0 lik maci 2-1 aldik

yattara 2 pozisyondan en az bitanesini gole cevirebilseydi cok büyük moral olacakdi onun icin yazik oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X