Teo'nun attığı kafa golünde,o kısa mesafede öyle açık bir ofsayta düşmesi düşündürücü..ciddi bir ofsayt problemiyle karşı karşıyayız..en büyük problemi bence düştüğü ofsaytlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
murat tosunun golü ofsaytmıydı bana mı öyle geldi?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Yattara'dan ne bekliyorsunuz??
2 yıldır sakat,1 yıldır maç oynamamış adam 3 tane Net gol pası verdi,daha ne yapması lazımdı...
Umut ve Sezer hariç her şey güzeldi;
Ben iddaamı tekrar ediyorum 3 hafta kondisyon çalışıyım Sezer'den çok çok daha iyi bir Ortasaha oyuncusu olurum...
Yorum
-
Topla buluştuğunda bana da ofsaytta gibi geldi..İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat tosunun golü ofsaytmıydı bana mı öyle geldi?Herkese Merhaba
Yorum
-
-
Hayır bu Sezer'den daha gereksiz bi transferimiz oldu mu acaba kulüp tarihi boyunca?
Ceyhun 2 müdahelenden birisi faul be kardeşim.
Umut aynen devam etti. Ama sövmedim bu maçta hiç. Artık ona söylenmekten de bıktım.
Ayrıca bu maçta bile Teo 11'de başlamadıysa Barış hiç şans bulamadıysa, Gabriç aynı şekilde şans bulamadıysa bu adamları seneye tutmanın gereği yok bence. Hoca açık açık düşünmediğini gösteriyor bence.
Son söz Colman'a. Paslarının ve futbol zekanın hayranıyım. Yanına ve önüne sana ayak uyduracak iki adamımız daha olsa çok maç alırız o 3 kişinin performansıyla.
Yorum
-
orta saha oyuncularimiz forvetleri cok iyi pozisyona sokuyor ama biri hep ofsaytta digeride ancak 5-6 pozisyondan sonra gol atiyor.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo'nun attığı kafa golünde,o kısa mesafede öyle açık bir ofsayta düşmesi düşündürücü..ciddi bir ofsayt problemiyle karşı karşıyayız..en büyük problemi bence düştüğü ofsaytlar..
eh durum boyle olunca buyrun cenaze namazina1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Bnede beğendim Abi güzel bir oyun sergiledi takımımızda kalsa iyi olurİlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Tosun'u beğendim.
Yorum
-
renkdas mesajlarini ortalamasan iyi olcakİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bnede beğendim Abi güzel bir oyun sergiledi takımımızda kalsa iyi olur
hem yasak... hem güzel durmuyor
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum