Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• engin baytari en bastan beri bu takimda istemiyordum yine istemiyorum dun de kendime hak verdim zaten umut cikmis alan neden cikar anlamam ileri de top tutacak oyuncun yok enginden ne bekliyoruz bilmiyorum bu adam bizim topcumuz degil cok iyi Trabzonlu olabilir ama sadece o kadar

Yorum

• moral bozmayalaım şu şe...siz fenerlilere fırsat vermeyelim,
      nazar boncuğumuz olsun,ayağımızın yere bastığı maç olsun,bişiler olsun ama tüm takıma sahip çıkıp moral aşılayıp kupayı alalım diyorum ben.
      sakin daha sakin
      kupa-kupa-kupa
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Onur'un isyanını, gs maçından sonra Selçuk'un isyanına benzettim. İki maçta da futbol çok kötüydü. Gerçi Umut atılana kadar yine de fena oynamıyorduk

1- Takımda kalite eksikliği var
        2- Takımda olgunluk eksiği var

Bunlara uymayan futbolcularla yollarımız ayırırsak daha hayırlı olur diye düşünüyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün akşamki maçın özeti bu fotoğraf sanırım.

Engin, Onur'a neden kızıyor, bağırıyor???

Onur'un gözyaşlarını samimi bulmuyor mu? Ya da bu kadar kasacak ne var? mı diyor... Yoksa olayı bireyselleştirip, bu maçın kahramanı olan Onur'un ön plana çıkacağından mı korkuyor?

Engin, nedir sıkıntı? anlayamadık!!!
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• umutun atılması kırılma anıydı..
            ama takım 90 dk sahada değil gibiydi..
            sanki tamamen kupaya odaklanmışlar..
            bu arada umutun hep beraber kırmızı kart görmesine neden olduk...
            takımda problemler var..
            şenol ve ünal hocanın bu konuya bir an önce eğilmesi lazım...

Yorum

• Kimse kızmasın darılmasın gücenmesin. Trabzonspor bitmiştir. Dün akşam kendi adıma bunu çok net gördüm. Beşiktaş yenilmiş, rakibini ısırman gerekiyor, alacağın puanlar seni ilk 4 e sokacak, Beşiktaşı dışarı itme şansın var, ama sahaya çıkıyorsun Umut Bulut atılana kadar pozisyonun yok. Derdiniz ne, sıkıntınız ne ? Milyon Euroluk oyuncular sahada nal topluyor. Garibim Onur canı ile dişi ile çalışıp maçı almaya çalışıyor.

Cale yok, Ferhat yedeklerde biz Egemen ile sol bek çıkıyoruz ? Selçuk, Colman, Alanzinyo hiç yok, biz gabriç değişikliğine gidiyoruz. Elinizde sol bek olarak bitelendirilen bir adam varken Egemen ile çıkmanın mantığı nedir. 3 Stoper ile oyun oynadık.

Hiçbir organize atağımız yok, kaleye şut çekemiyoruz, bireysel yetenekli oyuncularımız ne yazık ki ağırlıklarını sahaya yansıtamıyor.

Yorum

• biten birşey yok..
                sadece başından beri eksik olan bir takım var..
                3 tane üst düzey yabancı ve 2 tanede tamamlayacı yerli alsınlar o zaman gerçek bir takım oluruz..

Yorum

• her ne kadar bana göre hakem maçı katletsede umutun atılması doğru bir karardı zaten o doğru kararıyla biz ts li taraftarların gönlünü aldı bence ama oynanan oyundan sanmıyorum ki memnun kalan olsun oyuncu değişiklikleri zaten tamamen felaketti mantıksızdı burda defalarca yazdık yine yazıyorum ceyhunda bişeyler var 10 maçtır oynadığında bırak top kesmeyi oyun açmayı adam 2 mt yanına hatalı pas yapıyor 1,90 boyla kafaya çıkamıyor alanzinho neden çıktı zaten anlamadım tamam burak hamlesi akıllıca en azından stoperlerin daha fazla yüklenmesini engelleesin ama defansın bir kişi eksik kalacak topu ayağında çıkartan adam lazımdı sana colman ve alan vardı alan çıktı colman tek kaldı oda ne yapacağını şaşırdı selçukla çıkmaya çalışırsan olacağı bu 30 mt kafayla geri pas mı verilir arkadaş korkak adam topa girmez basmaz oyun açma 0 e ne işi var sahada gol resmen son 10 dk ben geliyorum dedi ve geldi iyide oldu artık sorulsun hesabı kimden sorulacaksa ve umut hazır ipini çekmişken çeksin gitsin kimse bana umutu savunmasın amatör adam her halinden belli bunu bir karadenzili topçu yapsaydı herkes asardı keserdi umtun oynadığı hiçbir maçı zaten buy saatten sonra izlemem birde diyoruz ki çocuklarımız ts li olsun bunlar mı heveslendirecek güldürmeyin beni 3-4 adam dışında hepsi ara kuklası zerre kadar takım umurlarında değil onur ağlarken song başında engin bey gırgırda yazık forma göstermeyi biliyor ama inş bu maç son olur ama ben şenol hocayı tanıyorsam bu herkesşn son şansıydı revizyon hocanın kafasında başladı hemde umutla hayırlsı olsun
                  ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• İlk olarak Eskişehir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim gözümüzde trabzon hala Eskişehirden aldığı bayrağı ileriye taşıyarak istanbulu 5 kere yıkan Anadoluda saygı duyulması gereken bir takımdır....

Kalecinize helal olsun..Egemen anca taraftarı tahriketsin..Gitsin onurdan örnek olsun nasıl futbolcu olunur..Herkese iyi aksamlar
                    Bak koçum..bir kere Trabzonspor forumlarında Trabzon yazarken "t" ile başlayamazsın..art niyetle yazdığın en başta burdan belli..trabzon Eskişehir öyle mi..capslock tuşuna basmayı neden Eskişehir yazarken aklına getirdin de Trabzon yazarken getirmedin..

Bizim kimseden bayrak falan devraldığımız yok..siz 1. ligde oynarken biz yoktuk belki ama sen bilmezsin 1956'da İdmanocağı amatörken Türkiye kupası almış bir takımdır..siz ne zaman kazandınız..Eskişehir'le Trabzon'u futbol yeteneği ve futbol kenti olmaları açısından mukayeseye bile sokmam..biz 100 yıldır Kavakmeydan'da top oynuyoruz...siz zamanında bir Sivas sendromu yaşamışsınız,gelmiş geçmiş..

Biz 6 kere şampiyon olduk,5 değil..en az 6 da zorla elimizden alındı..önemli olan şampiyon olmaktır,şampiyonluğu kaçırmak değil..bu neye benzer biliyor musun;ilk gece başarısız olmak gibi bir şeydir şampiyon olamamak..işi bitiremezsin yani..neticede biz bitirdik siz beceremediniz..

Burda dostluk mesajı yazacağım diye de kimse kendini böyle kasıp komik duruma düşmesin..

Egemen'i,o taç sırasında Eskişehir'li oyuncu hem arkadan itti hem de tekme vurdu..sizin medeni tribünleriniz bu olaydan sonra Egemen'i yuhaladı..bariz sarı karttı hatta bu hakemle belki de kırmızıydı..
                    bunların önemi yok ama..
                    Önemli olan Sadri Şener'in dediği gibi "Eskişehir'liler üzülmesinler..onlar bizim rakibimiz değiller.."
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bak koçum..bir kere Trabzonspor forumlarında Trabzon yazarken "t" ile başlayamazsın..art niyetle yazdığın en başta burdan belli..trabzon Eskişehir öyle mi..capslock tuşuna basmayı neden Eskişehir yazarken aklına getirdin de Trabzon yazarken getirmedin..

Bizim kimseden bayrak falan devraldığımız yok..siz 1. ligde oynarken biz yoktuk belki ama sen bilmezsin 1956'da İdmanocağı amatörken Türkiye kupası almış bir takımdır..siz ne zaman kazandınız..Eskişehir'le Trabzon'u futbol yeteneği ve futbol kenti olmaları açısından mukayeseye bile sokmam..biz 100 yıldır Kavakmeydan'da top oynuyoruz...siz zamanında bir Sivas sendromu yaşamışsınız,gelmiş geçmiş..

Biz 6 kere şampiyon olduk,5 değil..en az 6 da zorla elimizden alındı..önemli olan şampiyon olmaktır,şampiyonluğu kaçırmak değil..bu neye benzer biliyor musun;ilk gece başarısız olmak gibi bir şeydir şampiyon olamamak..işi bitiremezsin yani..neticede biz bitirdik siz beceremediniz..

Burda dostluk mesajı yazacağım diye de kimse kendini böyle kasıp komik duruma düşmesin..

Egemen'i,o taç sırasında Eskişehir'li oyuncu hem arkadan itti hem de tekme vurdu..sizin medeni tribünleriniz bu olaydan sonra Egemen'i yuhaladı..bariz sarı karttı hatta bu hakemle belki de kırmızıydı..
                      bunların önemi yok ama..
                      Önemli olan Sadri Şener'in dediği gibi "Eskişehir'liler üzülmesinler..onlar bizim rakibimiz değiller.."

Aynen katılıyorum.Birde eskişehirli(beşiktaşlı) erkan zengin maçtan sonra "hakem 4 penaltımızı vermedi, benim sarı kartım yanlıştı" diyor

Hahaha
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak şenolkılınç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben şenol hocayı tanıyorsam bu herkesşn son şansıydı revizyon hocanın kafasında başladı hemde umutla hayırlsı olsun
                        son cümlene içten katılmak istiyorum ama şenol hoca bunu yapabilecek kapsitede maalesef değil ,yapmak istese dahi hacısalihoğlu buna izin vermez ,onun sözünün dışına çıkamaz , hoca her maçtan sonra sadece felsefe yapıyor bu açık ve net kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Eskişehir'i tebrik ediyorum oynadılar,hak ettiler kazandılar. Traftarıda güzeldi maç boyu şovlarını yaptılar...

Bize gelince ortada takım diye birşey kalmamış. Maç boyu Colman,Selçuk çok kötü oynadılar ama ikiside sahada kaldı. Elimizde iyi yada kötü br solbek var ama biz onu oynatmıyoruz Egemen maç boyu o bölgede sırıttı durdu. Serkan iyi niyetli ama sağbek oynayamıyor bu belli. Hiç değilse sezon sonuna kadar Ömer kalabilirdi.

Forvete birşey diyemiyorum hep aynı. Umut yaptı yapacağını zaten. Burak hiç girmese daha iyi olurdu herhalde. Benim üzüldüğüm Ceyhun'nun ne yaptığını bilmemesi. Oyunu iyi okuyor ama çok basit pasları bile veremiyor...

Biz bu oyunla kupaya uzaktan bakarız ancak. Sene dört beş çok iyi adam alınmazsa yine aynı şeyleri yazar dururuz.

Son olarak burada iyi dileklerini yazan Eskişehirli arkadaşlara teşekkürler. Biz karşılıklı olarak birbirimize saygı duyuyoruz en azından ben duyuyorum...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• Maçın bu hale gelmesinde belki Umut'un çok büyük bir etkisi vardır, bu doğrudur.Ancak, futbolda bazen bu tip durumlarda da karşılaşacağımızı kupa öncesi tekrardan öğrenmiş olduk.Herkes Bünyamin Gezer değilki 1-2 dakika içinde rakibinden de 1 kişi atsın da, oyun dengelensin!!!

Demek ki neymiş? biz 10 kişi kalırsak, B planımız yok!!! Kupa öncesi bence bunu görmemiz iyi oldu.

Şenol Güneş'in, Umut'un oyundan atılmasından sonra kalan 10-13 dakikalık süreye müdahele etmemesini büyük bir risk olarak görüyorum.Belki Alanzınho ve Gabriç'in zindeliğinden faydalanabilirim diye düşünmüş olsa bile bu iki oyuncununda defansif yönü olmadığından ilk yarı çok büyük bir risk aldığımızı düşünüyorum.Neyseki Rıza Çalımbay'da Şenol gibi seyretti.Cesaret gösterip oyuna bir forvet daha alamadı.Maalesef Türk hocaları böyle, ne şiş yansın ne kebap...

Eskişehir'in bir penaltısı güme gitti.Song'un rakibine yaptığı hareket kesinlikle penaltıydı.Colman ve Giray'ın toplar eline çarptı.Helede Giray'ın elleri arkasında top'un koluna çarpmasına çok büyük tepkiler gösteren Rıza Çalımbay'a ne demeli? Komik kaçıyorsun Rıza hoca... Tv ekranlarından hakem için ''Allah belanı versin'' ve yaptığın onca küfürler sana hiç yakışmıyor.O pozisyona penaltı çalsaydı hakem utanmayacakmıydın?

Gelelim Şenol Güneş hocamızın(bence) yanlışına... Maçın bitimine 15 dakika varken Metin'i aradım. Dedimki: ''Metin, bu Şenol hoca ne bekliyor? Engin'i neden dışarı almıyor? Adam son 10-15 dakikadır oyunda yok, olumlu pası yok, topu ayağında tutamıyor, geri dönmüyor, bir an evvel oyuna Ferhat'ı koymalı, sol tarafımız felç vaziyette'' Demeye kalmdan 5 dakika sonra Engin'i oyundan çıkartıp yerine Murat Tosun'u aldı.İşte o dakika maçı kaybettik dedim...

Zaten yediğimiz gole baktığınızda, topu kaptırdık, Colman şöyle bir baktı sol taraftan Doğa ile birlikte geri koşamadı.Koşmak istedi ama ayaklar gitmedi, kafasını öne doğru eğdi, görmezden geldi, belkide son saniyeler nasıl olsa çıkarırız diye de düşünmüş olabilir.Zira koşacak dermanı kalmadı... Doğa'da öyle bir orta kesti ki, 90+4'de bir orta ancak bu kadar güzel yapılabilirdi. Giray'da yorulduğu için birazda Song'a güvenerek topa zıplyamadı bile.Çünkü ayaklar yorulmuş, yer çekimi kanunu olanca hızıyla işliyordu.

Şenol hocamızın Engin'i çıkarıp yerine Murat Tosun'u almasını bir türlü anlayamadım.Maç'ı biz 10-11 kişi olarak oynuyoruz.Yani 1 kişi eksiğiz ve oyunun son 10 dakikasında Murat Tosun ile gol atacağız diye mi düşündü, tam anlayamadım.Bu maçtan bu şartlarda 1 puan almak bile başarı iken Murat Tosun ile 3 puanı alma hayali ise bana göre çılgınlıktı.

Bunu çok rahat söylüyorum çünkü ilk yarı bitince Alanzınho ve Gabriç'i oyundan dışarı alan ve yerlerine Ceyhun ve Burak'ı alan bir hoca 1 puana razı bir görüntü vermişti.Ama ne hikmetse oyunun son 10 dakikasında 3 puanı düşünen bir değişiklik yaparak gene bana göre kendini inkar etti.İnsanın keşke diyesi geliyor ama eğer o dakikalarda oyunda Alanzınho olsaydı, yorulan Eskişehir defansı arasında çok rahat boşluklar bulabilirdik.Ya da Colman'ı bu defansın arasında topla buluşturabilirdik.Ama sahada bir lider olmayınca, sadece yaptığımız rakibin oyununu bozmaktan öteye gidemedik.

Sonuçta 90+4'de Kayseri maçından sonra Eskişehir'e de yenildik.Yenmek yenilmek tabiki öenmlidir ama maçtan daha önemli olan şylerde vardır.Onlardan biride rakibine saygı duymayı bileceksin.Umut'un Bülent'e attığı dirseğin affedilir yanı yok.Hakem keşke direk kırmızı verseydide bizide sezon sonuna kadar bu eziyeti izlemekten kurtarsaydı. Yalnız hakem Umut'un itirazlarından dolayı ilk sarı kartını çıkartmaktaki cömertliğini ne yazıkki oyunun ikinci yarısında Erkan Zengin için gösteremedi!!! Ne farkı vardı Umut'un pozisyonundan... Rıza hoca'da durumu farkedip, hemen Erkanı oyundan aldı.Yoka o da ikinci sarıdan kırmızı görecekti.

Kaleci Onur güzel bir maç çıkardı, hep böyle devam etmesi dileği ile kendisine başarılarının devamını diliyrum.Çokta büyütmemek gerekir, yapması gerekeni yapmıştır.Hep böyle oynamaya devam et Onur.BU taraftar seni baş tacı edecektir.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonsporlu futbolcunun ensesine vurunca vurduğuna pişman olacak rakip. Ağzındaki lokmayı alamayacak. Var mı böyle futbolcularımız?

Bir de, Umut hırsını Drogba'ya bahsedeceğine ilk önce kendisine hakim olsun. Ne kendisine hakim ne de topa
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Maça 15 dakika kala girdim.Maç öncesi yaşananları görmedim.Esesi trübünlerinize çağırmanız çok hoş bir davranış.Bunun cevapsız bırakılması hiç şık olmamış.Maçla ilgili pozisyonları tekrar tartışmaya gerek yok.Zaten pekçok arkadaş(Trabzonlu), Umutun haklı atıldığını,Songun hareketinin penaltı olduğunu bu ve diğer forumlarda kabul ediyorlar.Yaklaşık 20-25 yıldır neredeyse Esesin içerdeki tüm maçlarına gittim.Dünkü maç,Kasımpaşa istisnası hariç en az küfürün,en kısa süre söylendiği maçtır.Bu,kim için ne anlam taşır bilmem ama gerçek bu.Saygı duruşunda yaşananlar ne yazık ki bu ülkenin gerçeği.Kendi adıma en gıcık olduğum olaylardan.Herzaman 15000 kişilik bir grupda 3-5 zavallı,karaktersiz adam çıkıyor ne yazık ki,hazır çıt çıkmıyorken lafımı geçireyim diyen.
                                Empati diye bir kelime var çok severim.Eminim bilenleriniz vardır,kendini başkasının yerine koyma anlamına gelir.Siz nasıl rakip takımı trübünlere çağırma olgunluğuna verilen tepkiyi anlıyamıyorsanız,Eses trübünleri de Umutun bence insanlık dışı davranışla hayati tehlike geçirtecek kadar sersemlettiği bir oyuncunun ambulansla hastaneye kaldırılırken verilen tepkiyi anlıyamıyor.
                                Son olarak,karşılıklı saygının bence en temel nedenlerinden biri İstanbula kafa tutmak ve yaşadığımız şehirlerde İstanbul takımı sempatizanlarına hayat hakkı tanımamak.Eskişehirin bu sene ligde içerdeki 16 maçın 11ini kazandığını ve şu an ligde ilk 6 sıradaki takımlardan 5ini(GS-FB-BURSA-TRABZON VE İBB) yendiğini,sadece BJKa o da anormal komik bir şekilde yenildiğini hatırlatmak isterim.İstanbul hanedanlığı yıkılacaksa yeni kaleler Trabzon,Eskişehir ve Bursa olacaktır. Dün ne yaşanırsa yaşansın (ki abartıldığı kadar birşey olmadığını düşünüyorum), kupada tüm Eskişehirin Trabzonu kalben destekleyeceğine eminim.Bu yenilgi Trabzonun kupayı kazanmasını sağlayacaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X