Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayrettin Hacısalihoğlu:Asbaşkan ve Transfer profesörü
    İhsan Alioğlu:Futbol şube sorumlusu
    Caner Çuvalcıoğlu:Menejer
    Ünal Karamanportif Direktör
    A.Suat Özyazıcı:Futbol Danışmanı
    Özkan Sümer:Futbolcu izleme komite başkanı
    Şenol Güneş:Futbol'un tek patronu

Sonuç: Harcanan 150 Trilyon ve elde avuçta kocaman bir hiiiç....
    Bu problemi çözebilene helal olsun
    En son hodlu tarafından düzenlendi; 27.04.2010, 02:00.
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Allah Rahatlık versin Umut.
      Uyu hadi...
      "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
      "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
      43 Kütahya
      41 Kocaeli

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...gökhan ünal gelmiş geçmiş en mal santrafordur...umut saç baş yoldursa da bu takımda mevcut santraforların en iyisidir...
        mallık konusunda bile umutla gökhanı kıyasayamazsın abi...

o mal dedıgın adamın neler yaptıgını görmedın mi_?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç kimse katılmak zorunda değil. Sadece şahsi fikrim: Engin'in samimiyetsiz olduğuna inanıyorum. Açayım Trabzonspor falan umurunda değil. Egolarını tatmin ediyor. Umurunda değil derken, ha Trabzonspor ha Adanademirspor. Yani bizim sandığımız o değil.
          Sergen için de Beşiktaş taraftarı eminim ki yıllar evvel benzer cümleler kurmuştur abi. Ben Engin'in ısrar edilirse, bir Sergen kadar mukavemet göstereceğine inanmıyorum abi yola gelmemek için.

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sergen için de Beşiktaş taraftarı eminim ki yıllar evvel benzer cümleler kurmuştur abi. Ben Engin'in ısrar edilirse, bir Sergen kadar mukavemet göstereceğine inanmıyorum abi yola gelmemek için.
            engin yetenekli ve bende inaniyorum daha yi olacagna . mevcut hali ile de iyi ama iyi bir takimda daha iyi olur
            mevccut kadro icinde kendini cok iyi sanmasi normal
            kimseden bisey alacak durumu yok ki ? kimden alacak
            kimle oynayacak
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Engin yetenekli bir oyuncu ama bir türlü katkı sağlamıyor.Kondüsyon sorunu yoksa başka bir derdi var galiba.Ben ondan yine de umutluyum....
              Engin tuhaf bir oyuncu. Yeteği var şüphesiz ama ama.. Aması çıkmıyor gereksiz yere yerde yatmalar biraz bencil oyun. Yaş itibari ile eski takımı benden iyi bilirsin. Oyuncularda bir hırs vardı ruh vardı. Trabzonlu olmayan oyuncu bile kendi memleketinin takımıymış gibi oynardı. Artık o ruh yok. Bunun nedeni de bence paradır.

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onat kastım Engin'in iyi veya kötü olduğu veya sorunlu olup düzelmeyeceği ya da takıma faydalı-zararlı olduğu üzerine değil. Elbette faydalanırız. Söylemek istediğim bizim sandığımız kişi değil. Bu kadronun Ali Kemal'i değil, Hami'si değil vs..
                Oysa ki ben kendi adıma öyle sanmıştım.

Yorum

Hiç kimse katılmak zorunda değil. Sadece şahsi fikrim: Engin'in samimiyetsiz olduğuna inanıyorum. Açayım Trabzonspor falan umurunda değil. Egolarını tatmin ediyor. Umurunda değil derken, ha Trabzonspor ha Adanademirspor. Yani bizim sandığımız o değil.

son yıllarımızda bu tür oyuncular çok fazla sayıda yer aldı takımımızda... biraz idare ettik ama zurnanın zırt dediği yere gelince bizim yarıştan kopmamıza sebep oldular...

Yorum

• herkese iyi geceler...

son kez umut git hem takım için hem bizim için

Yorum

• umut zaten son kez bu şerefli formayı giydi bu sezon..umarım yönetim umuta bel bağlamaz yine...bu kadar bencil ve de futbol zekasından uzak bir adamın o formayı taşımaya hakkı yok...gökhan ünal kötüydü ama en azından umut gibi bencil ve futbol özürlü değildi...umuta daha neler neler yazardım ama içimden söyliyim...inşallah umut onurun göz yaşları rüyana girer...o şerefli çocuğun binde biri olsan adam olurdun takımını sırtından hançerlemezdin 2sezondur...

Yorum

• Yenildik ama gelicek hafta umut olmadan bir maç izleyeceğiz en azından bizim hocaların kesemediğini hakem kesti.
                        Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• es-es tribünü bizim tüm stadtan fazla ses cikariyor.
                          adamlarin kale arkasi falan bile yok sirf maratonlari bagiriyor.
                          bizim 1 maraton ve 2 kale arkasindan (numarali tribünü saymiyorum) daha fazla ses cikartiyor es-es´in tek maraton tribünü
                          üstelik tribünün üstüde kapali degil

Yorum

Onat kastım Engin'in iyi veya kötü olduğu veya sorunlu olup düzelmeyeceği ya da takıma faydalı-zararlı olduğu üzerine değil. Elbette faydalanırız. Söylemek istediğim bizim sandığımız kişi değil. Bu kadronun Ali Kemal'i değil, Hami'si değil vs..
                            Oysa ki ben kendi adıma öyle sanmıştım.
                            Amenna abi, kesinlikle...

Engin'in maç sonu demeçlerinde dahi söylediğiniz şey gizli esasında.
                            Dili, dolayısıyla yapısı müsait değil o tür bir pozisyona. Hami gibi, Tekke gibi düşünemez asla. Trabzonlu bir aileden gelse de nihayetinde Almanya orijinli.

Yorum

• Son haftalarda maclari izlerken Senol Hoca´nin neler yapmak istedigini anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum!

Gecen hafta Umut´u koruyor ama Teofilo´yu kaybediyor!

Engin Baytar bu performansiyla nasil oynar, hayret!

Düsünün bu takimda oyuncu degisikligine giderken cikacak 2 oyuncu belli: Alanzinho ve Gabric! Macin son 10 dk. sahaya giren Teo ile Murat!
                              Bunlar genel görünüm!!!

Maca gelince takim halinde berbattik ama futbolculara bu yanlis kramponlari kim giydirmis, merak ediyorum? Özellikle Selcuk ve Colman sirf bu yüzden berbattilar!

Alanzinho ve Gabric niye cikar, özellikle Engin dururken?
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• bi takim nasil olurda bu kadar kötü oynar ilginc ?

bir gs macini hatirliyorum, muhtesemdik bugün ise fiyasko ???

*
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X