Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupa maçı sonrasına tehir edelim menfî düşüncelerimizi. Bu takım ligin en izlenilesi maçlarını da sundu bizlere. Hepten karamsar olmanın anlamı yok. 5 Mayıstan sonra oturur, uzun uzun ölçeriz biçeriz.

Hayırlı geceler cümleten...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen hafta galip gelmemize rağmen,bana göre tamamen işgüzarlıktan başlatılan bir "Umut Bulut'u karalama kampanyası"nın sonucu bu oldu..galip gelmişsin,takımın morali yerindeyken,Umut'a bu denli yüklenip,bu olumsuz havayı yaratmak neyin nesiydi..
      Sadece bu sezonun değil,gelecek sezonun da,bu takımın geleceğine de dinamit atılmıştır..

Ben Umut'un yerinde olsam ne yapardım;zaten sinirlerim geçen haftadan gerilmiş,bana yapılan yüzde yüzlük bir faul es geçilmiş,o gerilen sinirlerle ben de heralde hakemle konuşurdum..gazozuna bir maçtan sonra,Teofilo'ya pas atmadı diye,koşarak bilgisayar başına geçip Umut'a galiz küfürler edenler,heralde Umut'un da sinirleri olduğunu düşünüyorlardır..
      Yok o çok bilmiş arkadaşlara göre yediğin ekmeğe ihanet etmicekmişsin Sinirlerine hakim olmalıymışmış.Koskoca Zidane sinirlerine hakim olamıyor.Engin sinirlerine hakim olamayıp birsürü kırmızı kart görünce ona bişi yok bi bayrak diktimi aslan engin kaplan engin.Ama Umut bi kırmızı kart gördü (ki bunun tek sebebi bahsettiğiniz futboldan bihaber taraftar topluluğumuz) burada eleştiri yağmuruna tutuldu.küfredenmi dersin,hain ilan edenmi dersin.
      Yemin ediyorum Trabzonspor taraftarından gittikçe soğuyorum.Böyle bişi olamaz.

Yorum

• selamun aleyküm
        maç başlamadan evvel ts tribünün bizim takımı tribüne çağırarak yaptığı jest beni heyecanldırmıştı, maçın umduğum gibi dostane bi havada geçeceğini sanmıştım, belki duyulmadı belki anlaşılmadı öylece geçti o an, ama bu hareketiyle ts tribünü bi kez daha saygı duyulmayı haketti diye düşünüyordum, ta ki umutun bülenti hastanelik edip kırmızı kart gördüğü ana kadar, umutun darbesiyle hayati tehlike yaşayan futbolcumuzu götüren ambulans ts tribünü önünden geçerken keşke böle tepkili karşılanmasaydı da ortam gerilmeseydi, bu tepki neyeydi arkadaş, umutun attığı dirseğe mi yoksa :s ilk kartı bilmem ama umutun ikinci kartı sarıyı bırak kırmızıyı kenara koy mor kart verip futboldan men etseler yeri vardır, bunun üstüne bu tepkiye anlam vermek oldukça güç, nitekim bu olaydan sonra tribünler iyice gerildi ve karşılıklı halde bence münferit sayılmayan şekilde küfürlü tezahüratlar oldu, ben kendi tribünüm adında üzüldüm böyle bi çirkinliğe şahit olmaktan ama kimse de kendini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin, tamamen karşılıklıydı hepsi ve çok çirkindi gerçektende, şöyle bi durup bakınca temiz tribünü isteyenler çoğunluk gibi gözükse de gerçeğe girip bakınca tribünde bunu başaramıyoruz bir türlü ne yazık ki, uzunca işlenmesi gerekn konular bunlar, zaman diyorum başka da bişey diyemiyorum, zamanla olgunlaşacaktır o kendini bilmez zihniyetlrde inşllah, tüm bunlara rağmen benim içim rahat 90 dk sadece takımıma destek verdim, ne trabzonluların yaptıklarına aldırış ettim ne de kendi tribünümdeki çirkinliklere iştirak ettim, hatta maç sonunda ts tribününe daha da yaklaşıp onları alkışlamak istedim içinde bizim gibi düşünen güzel insanlar olduğunu bilerek, emniyet salmayınca uzaktan tuttum bende alkışımı, görülmedi belki ama olsun ben o yoldaydım,
        son lafımda ESES taraftarının büykülüğünü tartışmaya kalkan arkadaşlara, ESES taraftarı büyüktür efsanedir bunu tartışmakta büyük gaflettir, bilen bilir! o kendini bilmez zihniyeti taraftardan saymadığım içinde böylesine iddiamın arkasındayım!
        Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut gönderilir,olur biter.

Bariz gol pozisyonlarinda pas vermeyen bir oyuncu elestirilmeyi sonuna kadar haketmistir.

Trabzonspor 10 tane umut bulur ama umut 1 tane Trabzonspor bulamaz.

Hickimse Trabzonspordan büyük degildir.

Asiri sinirliysen,kendini iyi hissetmiyorsan gider hocaya ben faydali olamam der,kuzu kuzu oturursun...

Sen adama hertürlü ortamda 2140971235901723509273509273 kez gol atamıyor dersen.Oda kendini sadece gol atmaya programlar böyle şeyler çıkar karşına.Sen önce taraftarlık görevini yap.Futbolcularına kötü oynadıkları zaman küfretme( snn için söylemiorm bunu genel taraftarımız böyle) Futbolcularının arkasında dur.Birde böyle bişey yapmayı dene.30 yıldır yaptığının aksini yapmayı dene sadece bir kez.Birde öyle bakalım bu takım şampiyon olacakmı olmayacakmı.
          Bu taraftar hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekliyor ama gördüğümüz gibi nafile..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birisi bana profesyonel bir futbolcunun nasil olurda ayni dakika da 2 sari kart gorup kirmizi karttan ihrac edildigini aciklayabilir mi?.Ve bu sari kartlarin 1 tanesi hakeme itirazdan.Bu sene bu yuzden kac sari gordu acaba bu oyuncu,bir insan hic mi birseyler ogrenmez onceki hatalarindan.
            Sana bi çırpıda birsürü bikaç dakika içinde 2.sarı karttan oyundan atılan prof. futbolcu sayarım.Daha geçen gün Koskoca şampiyonlar ligi yarı final maçında adam 1dakkada 2 sarı kart gördü oyundan atıldı.Oda hain dimi

Yorum

• İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha geçen gün oynana BJK-SİVAS Maçında İbahim üülmez kendi takım oyuncularını sinirli bir şekilde itiyor hırpalıyor,sonra hekm üçlüsünün önünde durup bagıra bagıra itiraz ediyor ama kart yok.Bugün umut yedigi darbelerden sonra hocam niye kart yok diye soruyor,hakem hemen sarı kartını çıkarıyor.Hakemler standartı bir tuttuaramadılar malesef.
              onemli olan bu mu? biz neden yendigim maclardan sonra bunca zamandir umut'un yedigi gereksiz sari kartlari tartismadik ( ikincisini ayni macta yemedigi icinmi ?)

ya da neden yenildigimiz maclarda gene Umut'un gereksiz gordugu sari kartlari tartismadik ( kacirdigi sacma sapan yuzde yuzluk gollerin bundan daha onemli oldugu icin mi?)

bi gun patlicakti sonunda burda patladi! onemli olan bu

Yorum

• futbola gelince, esesin ezici üstünlüğü vardı sahada, çok büyük baskı kurduk ts üzerinde, hakettiğimiz golü çok geç bulduk, ümit azcık daha becerikli olabilse girdiği pozisyonlarda daha farklı bi skor görebilirdik

Yorum

• İlk olarak mr.tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selamun aleyküm
                  maç başlamadan evvel ts tribünün bizim takımı tribüne çağırarak yaptığı jest beni heyecanldırmıştı, maçın umduğum gibi dostane bi havada geçeceğini sanmıştım, belki duyulmadı belki anlaşılmadı öylece geçti o an, ama bu hareketiyle ts tribünü bi kez daha saygı duyulmayı haketti diye düşünüyordum, ta ki umutun bülenti hastanelik edip kırmızı kart gördüğü ana kadar, umutun darbesiyle hayati tehlike yaşayan futbolcumuzu götüren ambulans ts tribünü önünden geçerken keşke böle tepkili karşılanmasaydı da ortam gerilmeseydi, bu tepki neyeydi arkadaş, umutun attığı dirseğe mi yoksa :s ilk kartı bilmem ama umutun ikinci kartı sarıyı bırak kırmızıyı kenara koy mor kart verip futboldan men etseler yeri vardır, bunun üstüne bu tepkiye anlam vermek oldukça güç, nitekim bu olaydan sonra tribünler iyice gerildi ve karşılıklı halde bence münferit sayılmayan şekilde küfürlü tezahüratlar oldu, ben kendi tribünüm adında üzüldüm böyle bi çirkinliğe şahit olmaktan ama kimse de kendini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin, tamamen karşılıklıydı hepsi ve çok çirkindi gerçektende, şöyle bi durup bakınca temiz tribünü isteyenler çoğunluk gibi gözükse de gerçeğe girip bakınca tribünde bunu başaramıyoruz bir türlü ne yazık ki, uzunca işlenmesi gerekn konular bunlar, zaman diyorum başka da bişey diyemiyorum, zamanla olgunlaşacaktır o kendini bilmez zihniyetlrde inşllah, tüm bunlara rağmen benim içim rahat 90 dk sadece takımıma destek verdim, ne trabzonluların yaptıklarına aldırış ettim ne de kendi tribünümdeki çirkinliklere iştirak ettim, hatta maç sonunda ts tribününe daha da yaklaşıp onları alkışlamak istedim içinde bizim gibi düşünen güzel insanlar olduğunu bilerek, emniyet salmayınca uzaktan tuttum bende alkışımı, görülmedi belki ama olsun ben o yoldaydım,
                  son lafımda ESES taraftarının büykülüğünü tartışmaya kalkan arkadaşlara, ESES taraftarı büyüktür efsanedir bunu tartışmakta büyük gaflettir, bilen bilir! o kendini bilmez zihniyeti taraftardan saymadığım içinde böylesine iddiamın arkasındayım!

Valla ambulans neden ıslıklandı bende anlamadım, Umut çıkarkende ıslıklandı çok saçma bir şey oldu Hangisini ıslıklıyoruz bende anlamadım Geçmiş olsun Bülente, siz Umuta iki maç katlanıyorsunuz biz her maç katlanıyoruz, adamın düzgünce çıkıp aldığı hava topu nadir, 10 taneden 9 u faul Eskişehir bize çok ağır küfürler etti malesef, bizde makara geçmeye çalıştık işi şakaya vurmaya çalıştık ama olmadı, aslında fitili ateşleyen saygı duruşunda bir kaç tane dengesizin bizlere ana avrat küfür etmesiydi. Kimdi o hayvanlar çok merak ediyorum doğrusu. Temiz trübün malesef ülkemizde bir hayal. Biz burada 10 20 kişi Es Es e saygı duyuyoruz, karşı tarafta Trabzona saygı duyuyoruz desede değişen bir şey yok. Yine maç esnasında film kopuyor. Eskişehirspor taraftarı dağılırken bir grup "Eskişehir taraftarı küfür etmez" diye tempo tutmaya çalıştı ama nafile, zaten stad dağılmış nere küfür etmez ana bacı bırakmadı Sanırım Üni Es Es olabilir o grup. Maça gelince, seyir zevki olan bir maç olmadı bence, maç kırmızı karttan sonra Eskişehir e döndü hakeden taraftıda belkide farkı kaçırdı Eskişehir tebrik ederim.
                  En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 27.04.2010, 04:36.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rıza çalımbayın olmayan pozisyonlarda hakemden penaltı isterken kıçı yırtılacaktı nerdeyse..defalarca Allah belanı versin dedi hakeme..peki penaltı nerdeydi..gören var mıydı penaltı menaltı..federasyon tabii ki bu görüntüleri es geçecek..niye;çünkü burası Türkiye..
                    Bu hırs ne içindi..bu kazanma hırsı falan değildi..başka bir şeyler vardı sanki..gazozuna bir maçta hiç bir dürüst adam,olmayan penaltıyı bile bile ısrarla istemez..
                    acı başka..rızanın acısı başka..
                    ....................Rıza Çalımbayın isyan ettıgı hiç bir pozisyonun penaltıyla alakası yoktu...........eee beşiktaşlı diyelim gecelım mı........ama biz ES-ESlıyız............cok canımız yanıyor....................

Yorum

• Maci seyredemedim ama uzatma dakikalarinda yedigimiz gol ile yenilmisiz.
                      Umarim bu yenilgilerden ders cikartip önümüzdeki sezona ona göre bir kadro ile cikariz.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• saygı duruşundaki olaylara gelince, bizim tribünde gördüğüm bi mahlukat üstünde eses namına hiçbişey yoktu ne atkı ne forma ne kırmızı ne siyah, işte o tam arka tarafımdaydı misafir tribüne yakın biyerde ağır bi küfür ederek bağırdığını duydum, muhtemelen herkes duydu, sonra herkes onu susturmak için bağırdı akıllı olun saygılı olun diye, sonra bi baktık trabzonlularda küfüre başlamış,

Yorum

• Dün akşamki maçın özeti bu fotoğraf sanırım.

ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayrettin Hacısalihoğlu:Asbaşkan ve Transfer profesörü
                            İhsan Alioğlu:Futbol şube sorumlusu
                            Caner Çuvalcıoğlu:Menejer
                            Ünal Karamanportif Direktör
                            A.Suat Özyazıcı:Futbol Danışmanı
                            Özkan Sümer:Futbolcu izleme komite başkanı
                            Şenol Güneş:Futbol'un tek patronu

Sonuç: Harcanan 150 Trilyon ve elde avuçta kocaman bir hiiiç....
                            Bu problemi çözebilene helal olsun
                            Çözmek için çok kafa yormaya gerek yok ekonomisini ve itibarını tavan yaptıran bir başkan,2 koyun bile teslim edilemeyecek kadar güvensiz ve beceriksiz olan lakin koca trabzonspor şirketini babalarının malı sanan asbaşkan ve futbol şube sorumlusu,ne yaptığı neden geldiği belli olmayan sportif direktör,hayatlarının sonbaharlarında ne yaptıklarını kendileri bile bilmeyen efsaneler, uzakdoğu da inadından hiçbir şey kaybetmemiş sadece felsefe yapan, ahbap çavuş ilişkisiyle 11 sahaya çıkaran bir hoca ,doldukça dolan banka hesapları , bu zihniyetin hakettiği yer burasıdır.
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin in ALAN ve Gabric den ustunlugu war cok merak ediyorum ikinci yari onun sahada kalipda otekilerin cikmasi icin???
                              yerlinin yerlisi olması,babasından torpilli olması
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bu sezonun en büyük kupasını biz kazandık diyebiliriz ONUR RECEP KIVRAK

Maça gelirsek sahaya çıkmadan önceki şartlarımıza birde on kişi kalışımız eklendi zaten eskişehir de kendi sahasında iyi oynayan bir ekip böyle olunca da galibiyeti hakettiler.Umut için kötü birgündü diyebiliriz.Selçuğun pas hatalarınıda anlamak mümkün futbolda arada böyle kazalar olur.Savunma hattımız genel olarak iyidi egemen ne kadar elinden geleni yapsada stoper içgüdüleriyle hareket ettiği için bir çok kez içeriye çok girdi o kulvar biraz boş kaldı.Orta saha etkisizdi.Değişikliklerimiz doğruydu sadece bir hamleyi değişik yapardım ben enginin olduğu yerde alanzınhoyu bırakırdım engin kadar defansif olarak orayı kapatamasada o riski alabilirdik gol atma şansımız çünkü kontra atağa kalmıştı ve bunu yapabilecek dripling yeteneği sadece alanzınhoda var burak alanzınho ikilisi bir gol çıkartabilirdi nitekim 55.dklarda öyle bir fırsatımız da oldu ama ağır kaldık.

Onurla başlayıp onurlu da bitiriyorum çünkü gerçekten bunu haketti kalesinde zaten her geçen gün devleşiyorken bizim gözümüzde de her geçen gün büyüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X