Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne ofsayti ya Umut Pas verseydi Top Tribüne kadar giderdi
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gabriç gerçekten akıllı oyuncu.
      Şimdiden ek iş olarak alt yapıdaki çocuklara ders vermeye başlasın....
      Futbolcu eskileri ile olmuyor işte, sonra Barış gibi bekliyoruz...
      Bir önerim var haftaya Cale cezalı solbekte Gabric oynasın?
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir önerim var haftaya Cale cezalı solbekte Gabric oynasın?
        Oynamadığı yer değil.

Hajduk'ta solbekte de görev yapıyordu Gabric.

Yorum

• şu ana kadar umutu savunuyordum..
          dün patlak verdi.. artık umutu savunmuyorum arkadaş..
          2 dir pas vermedi teofiloyu..insanın gözü bu kadar mı kara olur..
          bide alanzinho bana göre son bir kaç haftadır yokları oynuyor..
          sadece güzel hareketler ama bununda oyuna katkısı yok..
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Top hakimiyetinin mentalitesi mi olur yahu..Alanzinho,Yattara,Colman,Selçuk,Engin..bunların hepsi topa hakim adamlar..ne demek istediğimi sanırım anladın..

Murat, birak top hakimiyetini...forumda ofsayt kuralin bile mentalitesi var.

Inanmiyorsan, bir iki sayfa arkaya dogru iletileri oku...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oynamadığı yer değil.

Hajduk'ta solbekte de görev yapıyordu Gabric.
              Tamam işte bizde onu diyoruz oynasın
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• güzel oldu bu galibiyet

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ortasaha çizgisinin gerisinden çıkan bir forvette ofsait durumuna düşmez..2 kural vardır..
                  onunla ilgili bir şüphe yoktur herhalde.. onun için yazma gereği hissetmedim..

Ama hatırlatmanız dolaysıyla ekleyelim. Atak yapan takımın kendi yarı sahasında ofsayt olmaz..

Yorum

• Maçı izleeyememiştim az önce 7 dakikalık özetini izledim Umut tam 4 tane kaleciyle karşı karşıya harcamış. Kendini aştı bu maç.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçı izleeyememiştim az önce 7 dakikalık özetini izledim Umut tam 4 tane kaleciyle karşı karşıya harcamış. Kendini aştı bu maç.
                      dostum nereden izledin o özeti link veririmisin.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dostum nereden izledin o özeti link veririmisin.

buyur

Yorum

• işim icabı italya napolide bulundum bir bucuk aydır.oradaki bir kaç işciye italyanca bilen arkadaşım trabzonspor hakkında soru yöneltti.trabzonsporu biliyormusunuz diye.ve inanamazsınız onlarda dünyanın en büyük iki şehir kulubunun trabzonspor ve napoli olduğundan dem vurdular.bir an göğsüm kabardı.fakat bir başka izlenim edindimki oldukça siyasileştirmişler takımlarını.kendi takımlarını italyanın en iyisi olarak görüyorlar.valla dedim siz yine iyisiniz.bizce dünyanın en büyüğü biziz.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu ana kadar umutu savunuyordum..
                            2 senedir burda umut aleyhine yazdıgım sey bu zaten. yoksa vuruş yeteneği filan olmayabilir.
                            burda umutun pas vermemesi ile ilgili o kadar mesaj yazdım ki.
                            gökhan kendi attığı gibi pas alabileceği bir forvetle oynasaydı bizden gitmezdi.
                            en az 20 kere yazdım 2 senedir.
                            umutun yedek kalması lazım cunku pas atmıyor. cok bencil
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu ana kadar umutu savunuyordum..
                              Umut'un artık gerçek yüzünü gören taraftarları alkışlarım kardeşim..

Doğru yoru buldun tebrikler
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                işim icabı italya napolide bulundum bir bucuk aydır.oradaki bir kaç işciye italyanca bilen arkadaşım trabzonspor hakkında soru yöneltti.trabzonsporu biliyormusunuz diye.ve inanamazsınız onlarda dünyanın en büyük iki şehir kulubunun trabzonspor ve napoli olduğundan dem vurdular.bir an göğsüm kabardı.fakat bir başka izlenim edindimki oldukça siyasileştirmişler takımlarını.kendi takımlarını italyanın en iyisi olarak görüyorlar.valla dedim siz yine iyisiniz.bizce dünyanın en büyüğü biziz.
                                bizi bilmeleri gerçekten gurur verici
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X