Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut cok beceriksiz ya takimi teonun üzerine kursak cok daha etkili oluruz

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vay be, ilk defa duydum,
      Sağol StraNG -tS
      Pardon yanlış söyledim.Ofsait şöyle kalkar. Umut orda topu ortasahadan önce aldığında ve kaleci geride olduğu için (pozisyona göre) eğer Colman ortasaha çizgisinin gerisinden koşmaya başladıysa ofsait kalkar.Ama eğer Umut ortasahanın gerisinden topu alıp Colman ortasaha çizgisinin önünden çıktıysa Colman ofsaittir..
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Şu maçın 80.dakikalarında bayrağımızı sallayan dede vardı. O mübarek insanın resminin linki varmı acaba arkadaşlar ?
        FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orta sahadan geçtiklerinden itibaren Colman hep ofsayttaydı. Zira Umut'un hep önündeydi.

Bu arada ofsayt kuralında kaleci ile igili tek satır, kelime yoktur. Önemli olan topla son oynandığında topla oynayan kendi adamının önünde olmak ve rakip takımın "2" oyuncusundan kaleye daha yakın olmaktır. O esnada kalede kaleci olsaydı elbette Colman ofsayt olmazdı. Ama yok ve sadece 1 oyuncu var kale ile Colman arasında. Ve Colman Umut'un önünde, yani kaleye daha yakın.
          Colman ortasaha çizgisinin gerisinden koşmaya başladıysa çizgiye kadar ofsait olmaz çizgiden sonra ve son adamı geçerse ofsait durumuna düşer..
          #LiverpooL#

Yorum

• Kendi sahanda verdiğin hiçbir pas ofsayt olmaz orda topu süreceğine pası bizim futbolcular rakip sahaya geçmeden verseydi çok daha kolay boş kaleye atarlardı golü ama adam öyle bir kasıyorki kendisini gol atmak için zira her sene tutturulan bir name var Umut ortalama 15 gol ile oynuyormuş pehh işte bu istatistiği yakalaması lazım 82 metre top sürüyor topu koştursa daha rahat gol atacağız.Neyse son golün çok da önemi yok da asıl hakem buz gibi penaltıyı verseydi taraftar Umut'u ne yapardı acaba haberi var mı bu arkadaşın??
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Şimdi bu golü umutun attığına kimler sevindi ben pek sevinmedim şahsen bunu atsan ne olur atmasan ne olur...

- Kimlermi sevindi Trabzonspor maçına iddada tg2-3 gol verenler tabiki

ben sevindim cunku mactan once yenmek yetmez taklaci kolpanin yuvarandirgini gormek istiyorum demistim ve kolpacino nun halleri beni cok eglendirdi..

kaleci murat da yarin oburgun taklaci kolpa kendisini mac satmakla suclamasin diye arkadasina saldirdi ki samimiyetini hocasina kanitlasin

bu yagdanlik yarin oburgun murat TS ye mac satti da diyebilecek karaktersizlikte bir soytari cunku

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Şimdi bu golü umutun attığına kimler sevindi ben pek sevinmedim şahsen bunu atsan ne olur atmasan ne olur...

- Kimlermi sevindi Trabzonspor maçına iddada tg2-3 gol verenler tabiki
                hiç sevinmedim hatta golü yemiş gibi saydım sövdüm..o golü atacağına önceki pozisyonlarda teo ya attırsa daha çok memnun olurdum..hem teo yu hem bizi rahatlatırdı hemde taraftrarın gözüne girerdi..eminim..
                Sen BORDOysan ben MAVİ..

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben sevindim cunku mactan once yenmek yetmez taklaci kolpanin yuvarandirgini gormek istiyorum demistim ve kolpacino nun halleri beni cok eglendirdi..

kaleci murat da yarin oburgun taklaci kolpa kendisini mac satmakla suclamasin diye arkadasina saldirdi ki samimiyetini hocasina kanitlasin

bu yagdanlik yarin oburgun murat TS ye mac satti da diyebilecek karaktersizlikte bir soytari cunku
                  maçın satın alıncak yada satılcak bi yanı yoktu bence..he illede satıldı muhabbeti çıkar diyorsan onu murat degil duran topu kullanan paşalılar yapmıstır..kaleci kalede yok ceza sahası ana baba günü sen paslasarak kullanıyorsun
                  Sen BORDOysan ben MAVİ..

Yorum

• İlk olarak FELD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maçın satın alıncak yada satılcak bi yanı yoktu bence..he illede satıldı muhabbeti çıkar diyorsan onu murat degil duran topu kullanan paşalılar yapmıstır..kaleci kalede yok ceza sahası ana baba günü sen paslasarak kullanıyorsun

hocam tabi ki yok kasimpasayi da ayak oyunlariyla mi yenelim

ben karakter fakiri , fb ve levent kizil yagcisi yilmaz vuralin gundeme gelebilmek icin bursa macinda kalecisine b.k attigi gibi bunu yapar diyorum, ahh ahh zamaninda sucu olmayan ogunu yumruklayan guruh bari oyle bir yanlis yapiyosunuz bu serefsizi niye es geciyorsunuz o yiyemedigi dayagin kasintisini hissediyor yillardir..

Yorum

• aslında neden başarılı olamadığımız feld,sedat,strongun.... yazılarının satır aralarında yatıyor...

Yorum

• İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aslında neden başarılı olamadığımız feld,sedat,strongun.... yazılarının satır aralarında yatıyor...
                        Biz bu takımı 2. sınıf oyunculardan arındırmak için çalışıyoruz..Senin Umut'la ve onun gibi oyuncularla 5 yıl daha oynamaya tahammülün varsa bekledur.Ama benim tahammülüm kalmadı..
                        #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz bu takımı 2. sınıf oyunculardan arındırmak için çalışıyoruz..Senin Umut'la ve onun gibi oyuncularla 5 yıl daha oynamaya tahammülün varsa bekledur.Ama benim tahammülüm kalmadı..

Kaçıncı sınıf ???
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaçıncı sınıf ???
                            yazdım ya 2. sınıf..
                            #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yazdım ya 2. sınıf..

Sen harbi harbi Umut'u sevmeye başladın
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen harbi harbi Umut'u sevmeye başladın
                                yazdım görmedin sanırım dedim ya çok güzel sevecem Umut'u
                                #LiverpooL#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X