Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda yapılan Yorumalarda büyük çoğunluk Umutun Dünkü kaçırdığı golleri,Yaptığı bencilliği eleştiriyor.
    Şenol Güneş Maçtan sonra Çok gol kaçırıyoruz.Son golü bile Rahat atamadık diye Umuta bir nevi gönderme yapıyor,Herkes Bu Umutun Yüzünden Nelerin kaçtığını biliyor görüyor,Ama nedense Hala Sahada.İşte Bunu anlamıyorum.
    Umuta verilen Şansı Amatör Oyuncuya versek Şu an Gol rekoru kırardı.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• senol hocanin degisikliklerine anlam veremiyorum ozellikle teo ceyhun degisikligi 60 dakika adam isinsin diye dusunuyoruz oyundan aliyoruz o dakikaya kadar cok gol kacirmis umut degisiklik icin hic dusunulmuyor sezer yerine de oyuna baskasi alinabilirdi. sonucta 3 puan aldik haftaya karsimiza bu kadar acik oynacak bir es es olmayacaktir kacan golleri cok arayabiliriz

Yorum

• bu maçta görülen şu ki..
        forvet hattında sıkıntımız var...
        umut tüm çabasına rağmen büyük takımlarda tek forvet oynayabilecek kapasitede değil..
        teonun ne olup olmadığı henüz anlaşılmadı..
        o nedenle üst düzey bir golcüye ihtiyacımız var..

Yorum

• enginden sağbek olmaz...
          şenol hocada bunu gayet iyi biliyor..
          ama engine savunma öğretme adına iyi bir ders oldu...

Yorum

• Dün akşam rahat bir maç çıkardık. Umut bencil ve yeteneksiz olmasaydı farklı galip gelebilirdik. dün akşamdan sonra Umut benim gözümde bitmiştir...

Maçta en çok hoşuma giden son dakikalarda bile takım olarak pres yapmamızdı...

Dün akşamda görülrüğü gibi bize acilen 2 tane forvet lazım...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• İnsan yetenekli olursa bencil olur.
              Yani yeteneklerin sınırlı ise takım için oynayacaksın...
              Bu kadar basit.

Ayağının içiyle dürtsen topu iki oyuncumuz pozisyona girecek, koşmadan şöyle bir arkana baksan adamın önüne geçmeyeceksin...
              Kötü sözler söylemiyorum, ama güzel şeyler de söylenmez bu akşam...

En iyisi Gabriç, o var işte...

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senol hocanin degisikliklerine anlam veremiyorum ozellikle teo ceyhun degisikligi 60 dakika adam isinsin diye dusunuyoruz oyundan aliyoruz o dakikaya kadar cok gol kacirmis umut degisiklik icin hic dusunulmuyor sezer yerine de oyuna baskasi alinabilirdi. sonucta 3 puan aldik haftaya karsimiza bu kadar acik oynacak bir es es olmayacaktir kacan golleri cok arayabiliriz
                Büyük İskender kardeşim haftaya oynayacağımız Eses bizden 5 puan geride bir takım bizi yenmek zorunda Eskişehirde ortalık karışık Rıza yı istemiyorlar 3 maç sonra zaten gidiyor bütün yerel medya ve taraftar Rızaya sallıyor bize karşı ya herro ya merro taktiği ile oynayacaklar yenmekten başka çareleri yok bizim için çok kolay maç olacak İnşaAllah.

Yorum

• öncelikle bu konuyu açan arkadaştan ricam konu başlığı değişsin şöyle olsun

TRABZONSPOR 2-umut bulut 0

bir adam bu kadar aciz bu kadar basiretsiz bu kadar beceriksiz ve bu kadar egoist olamaz burda daha öncede yazdım burak ve umut un teo ya karşı bir tutumu var bunu dün akşam bi kez daha net gördüm kimse bana umut iyi niyetli koşuyor falan demesin hadi maç boyunca 5 net gol harcadın hiçbir iş yapmadın dk 89 bir saçma hareket yüzünden dönen top gol oluyordu birde ben bu ceyhun teo değişikliğini anlamadım umut çıksaydı daha iyiydi zaten ceyhun girdikten sonra top bile yapamadık nerdeyse bakın teo nun kalitesini görüyporuz ama bu adamdan umut oynadığı sürece kimse bişey beklemesin zaten maç içinde bir pozisyon sonrası kendide isyan etti
                  ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Murat, bakis acilarimiz cook farkliSorun ise mentalite farki...
                    Top hakimiyetinin mentalitesi mi olur yahu..Alanzinho,Yattara,Colman,Selçuk,Engin..bunların hepsi topa hakim adamlar..ne demek istediğimi sanırım anladın..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Dünkü maçın ilk yarısının 0-0 bitmesi mucizeden öte birşeydi.. Bunca zaman ben Umut'u savunanlardandım fakat dün gol kaçırmaktan ziyade yaptığı bencillikler insanları çileden çıkardı.. Çok koşuyor olabilir fakat yeteneği, kapasitesi kesinlikle Trabzonspor'da 1 oynamaya müsait değil..

11-12 tane bariz gol pozisyonumuz var, keşke yarısını atabilseydik de Yılmaz Vural hakkatten takla atsaydı..

Şenol Güneş geldiği günden bu yana oyuncu değiştirme seçeneklerini hatalı yapıyor, ne düşünerek yapıyor o da muamma..

Dün takım olarak iyi göründük belki ama Kasımpaşa'nın amatörce oynaması iyi görünmemize etkendi..

Umarım ilerleyen maçlarda şu gol yapma sıkıntılarımızı gideririz..

Bir de Murat Tosun'u, Barış'ı vs. gençleri bir izleyebilsek.. Ama 87 den sonra değil
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Geçen hafta Antalya maçına gitti kuzenim Antalya'da dediği şuydu devre arası 5 futbolcu paslaşıyor ,teo ya kimse top atmıyor dedi o beş kişi içerinden bir engin top atıyor teo ya bir de yanlışlıkla aksi istikamete giden topları almaya gidiyordu teo. Kuzenim söyledi sana öyle gelmiştir dedim.
                        Dün su üstüne çıktı bu takımda teo bazı oyuncular tarafından istenmiyor unların başındada antikabiliyet umut var .
                        Hala daha çok koşuyor diyen çıkıcakmı merak ediyorum Mehmet Yılmaz kadar koşmasın Umut Mehmet Yılmaz'ı beğenmiyorduk bende dahil Mehmet bu Antikabiliyetin yanında Henry sayılır o hiç değilse 3 te 1 yapıyordu bu 10 da 1 yapıyor futbol mantalitesi sıfırın altında Umut'un .
                        Düşünün ki dün bizim şampiyonluk maçımız kaçırdık kaçırdık kaçırdık damlarda 89 dakikadaki pozisyonu gol yaptı ne oldu şampiyonluk gitti yıllardır bu aptla kısır döngünün içindeyiz ne zamanki şampiyon olucağız hep böyle beceriksizlikler yüzünden şampiyon olamıyoruz .
                        Biz Bursaspor ile oynarken Trabzonsporun puanı kaçtı Bursasporun puanı kaçtı ? şimdi aradaki farka bakın bu takım seneye güle oynaya şampiyon olur bu futbolla ama bulduğunu atacak bir santrafora ihtiyaç var Yoksa bizim kazanmamız için bir maç içinde en az 15 pozisyon bulmalıyız .

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senol hocanin degisikliklerine anlam veremiyorum ozellikle teo ceyhun degisikligi 60 dakika adam isinsin diye dusunuyoruz oyundan aliyoruz o dakikaya kadar cok gol kacirmis umut degisiklik icin hic dusunulmuyor sezer yerine de oyuna baskasi alinabilirdi. sonucta 3 puan aldik haftaya karsimiza bu kadar acik oynacak bir es es olmayacaktir kacan golleri cok arayabiliriz
                          İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

11-12 tane bariz gol pozisyonumuz var, keşke yarısını atabilseydik de Yılmaz Vural hakkatten takla atsaydı..

Şenol Güneş geldiği günden bu yana oyuncu değiştirme seçeneklerini hatalı yapıyor, ne düşünerek yapıyor o da muamma..

Sevgili kardeşlerim Teo yu çıkarıpda Ceyhunu sokmasının tek mantığı var bence o da tek forvete dönerek süratli adamları sahada tutup üzerimize gelecek olam Kasımpaşanın arkasına adam kaçırmakdı bundada başarılı olundu ancak top bizim ayağımızda daha az kaldı Teo kontra atak oyuncusu değil ceza sahasının içi oyuncusu bunu kabul edin Alan ve Umut ise kontra atak oyuncusu.

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen hafta Antalya maçına gitti kuzenim Antalya'da dediği şuydu devre arası 5 futbolcu paslaşıyor ,teo ya kimse top atmıyor dedi o beş kişi içerinden bir engin top atıyor teo ya bir de yanlışlıkla aksi istikamete giden topları almaya gidiyordu teo. Kuzenim söyledi sana öyle gelmiştir dedim.
                            Dün su üstüne çıktı bu takımda teo bazı oyuncular tarafından istenmiyor unların başındada antikabiliyet umut var .
                            Hala daha çok koşuyor diyen çıkıcakmı merak ediyorum Mehmet Yılmaz kadar koşmasın Umut Mehmet Yılmaz'ı beğenmiyorduk bende dahil Mehmet bu Antikabiliyetin yanında Henry sayılır o hiç değilse 3 te 1 yapıyordu bu 10 da 1 yapıyor futbol mantalitesi sıfırın altında Umut'un .
                            Düşünün ki dün bizim şampiyonluk maçımız kaçırdık kaçırdık kaçırdık damlarda 89 dakikadaki pozisyonu gol yaptı ne oldu şampiyonluk gitti yıllardır bu aptla kısır döngünün içindeyiz ne zamanki şampiyon olucağız hep böyle beceriksizlikler yüzünden şampiyon olamıyoruz .
                            Biz Bursaspor ile oynarken Trabzonsporun puanı kaçtı Bursasporun puanı kaçtı ? şimdi aradaki farka bakın bu takım seneye güle oynaya şampiyon olur bu futbolla ama bulduğunu atacak bir santrafora ihtiyaç var Yoksa bizim kazanmamız için bir maç içinde en az 15 pozisyon bulmalıyız .
                            Ya Temel bunlar şehir efsanesi ya böyle şey olurmu Allah aşkına falanca görmüşde filanca söylemişde

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sevgili kardeşlerim Teo yu çıkarıpda Ceyhunu sokmasının tek mantığı var bence o da tek forvete dönerek süratli adamları sahada tutup üzerimize gelecek olam Kasımpaşanın arkasına adam kaçırmakdı bundada başarılı olundu ancak top bizim ayağımızda daha az kaldı Teo kontra atak oyuncusu değil ceza sahasının içi oyuncusu bunu kabul edin Alan ve Umut ise kontra atak oyuncusu.
                              İşte problem orda, ilk yarı aksayan bir bölge mi vardı da içerde Kasımpaşa'yla oynarken skoru korumak için maça yatıyorsun.. İkinci yarı ilk yarının yarısı kadar pozisyon bulabildik..
                              Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Dun Akşam benim için Umut bulut bitmiştir,Gol kaçırırır eyvallah boş kaleye atamaz eyvallah sesim çıkmaz.. Ben hep Umutu neden sovundum? Umut iyi niyetli bir futbolcu,Elinden geldiğince en iyisini yapmaya çalışan Futbolcu. Amam Malesef,Dun sahada Umutun bu özeliğinin üçde biri yoktu,Trabzonsporda kalma sebebinin en büyük sebebi olan bu özeliği yoktu.

Dun Umut Bulut Kendini Bitırdı,Yanında Teofıloyu bitırdı,malesef Senol Güneşte buna çanak tuttu.
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X