İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
Daraltma
X
-
Şenol Güneş'in bu kadar korkak futbol oynattığını bilmezdim. Avni Aker'de oynuyosun golü buluyosun ve de 1-0 da geriye yaslanıyosun. böyle futbol oynatacaksan başka takıma git (umut'u da yanına al )
umut ve Teofilo arasında nasıl bir karar veriyosun anlamakta güçlük çekiyorum. umut'ta ne buluyosan fazlasıyla Teofilo da vardır. her defasında Teofilo'yu oyundan alma, bu hakkını umut'tan yana kullan..
Yorum
-
İlk olarak cantona_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam umut o pozizyonda hatalı...tarfatarın yaptığına ne demeli adama küfür etmeler,tüm stad umut dışarı diye bağırmalar..
Umut büyük ihtimal bidaha öyle poziyon düşse yine kaleye vurur,şu boş konuşan insanları gol atayımda susturayım diye..
Yorum
-
Olan oldu maç bitti birini zorla boş kaleye attık maç 2-0 bitti uzatmayın boşverin Umut denen futbol teröristi yaptı HERZAMAN yaptığını.
Eğer Eskişehir maçında 90 dakika oynarsa buradaki suç umutun değil şengol güneşindir...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Umut son vuruslarda beceriksiz tamam, ama hic düsündünüzmü biz niye bukadar pozisyona giriyoruz. evet Umut sayesinde.
Bir mac Umut oynamasin bakin bakalim kac pozisyon buluyoruz.
Biz TS taraftari olarak nedense canini disine takip oynayan oyunculari hep elestiriyoruz.
örnek cok bu konuda.
tamamen foss bi adam iste.. Teo cikinca Colman, Gabric resmen oyunu birakti.. umut demeyin bana... bana umut demeyin... en sonunda ayagina sikicam bu herifin...Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
Senol hocam; su forumda aleyhinde tek cumle yazmamis belki tek kisi benimdir... Vallahi billahi dun aksam hic degisiklik yapmasan; ne galibiyetimiz saibeli olurdu; ne de macin sonunda aci bi burukluk ve asik bi suratla kalkardi insanlar yerlerinden.. ilk yaridaki zevkle; tadindan yenmeyecek bir macin hazziyla rahat bir uyku cekecektik.. cok saol...
Umutun attigi gole lanet ettim; omrumde TS gol atinca boyle bir sey yasamadim. Hakemin ezildigi penalti sonrasi maci kaybetmek icin dualer ettim.. omrumde girmedigim psikozlara girdim; deli ettin be hocam..
Senol hocam; bi 10 yil ayrilma sen yine basimizdan; ama az biraz da inad etme da hocam...Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocam; su forumda aleyhinde tek cumle yazmamis belki tek kisi benimdir... Vallahi billahi dun aksam hic degisiklik yapmasan; ne galibiyetimiz saibeli olurdu; ne de macin sonunda aci bi burukluk ve asik bi suratla kalkardi insanlar yerlerinden.. ilk yaridaki zevkle; tadindan yenmeyecek bir macin hazziyla rahat bir uyku cekecektik.. cok saol...
Umutun attigi gole lanet ettim; omrumde TS gol atinca boyle bir sey yasamadim. Hakemin ezildigi penalti sonrasi maci kaybetmek icin dualer ettim.. omrumde girmedigim psikozlara girdim; deli ettin be hocam..
Senol hocam; bi 10 yil ayrilma sen yine basimizdan; ama az biraz da inad etme da hocam...Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte problem orda, ilk yarı aksayan bir bölge mi vardı da içerde Kasımpaşa'yla oynarken skoru korumak için maça yatıyorsun.. İkinci yarı ilk yarının yarısı kadar pozisyon bulabildik..
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in bu kadar korkak futbol oynattığını bilmezdim. Avni Aker'de oynuyosun golü buluyosun ve de 1-0 da geriye yaslanıyosun. böyle futbol oynatacaksan başka takıma git (umut'u da yanına al )
umut ve Teofilo arasında nasıl bir karar veriyosun anlamakta güçlük çekiyorum. umut'ta ne buluyosan fazlasıyla Teofilo da vardır. her defasında Teofilo'yu oyundan alma, bu hakkını umut'tan yana kullan..İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun kimden topilli olduğunu çok merak ediyorumİlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlan oldu maç bitti birini zorla boş kaleye attık maç 2-0 bitti uzatmayın boşverin Umut denen futbol teröristi yaptı HERZAMAN yaptığını.
Eğer Eskişehir maçında 90 dakika oynarsa buradaki suç umutun değil şengol güneşindir...İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirakin yalani dolani; isabetli sutlarin yarisini Teoyla bulmusuz; Teo ciktiktan sonra pozisyon yok... diktirtme Umutuna.... dune kadar bi iyi niyeti kalmisti; art niyeti de ortaya cikti..
tamamen foss bi adam iste.. Teo cikinca Colman, Gabric resmen oyunu birakti.. umut demeyin bana... bana umut demeyin... en sonunda ayagina sikicam bu herifin...İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocam; su forumda aleyhinde tek cumle yazmamis belki tek kisi benimdir... Vallahi billahi dun aksam hic degisiklik yapmasan; ne galibiyetimiz saibeli olurdu; ne de macin sonunda aci bi burukluk ve asik bi suratla kalkardi insanlar yerlerinden.. ilk yaridaki zevkle; tadindan yenmeyecek bir macin hazziyla rahat bir uyku cekecektik.. cok saol...
Senol hocam; bi 10 yil ayrilma sen yine basimizdan; ama az biraz da inad etme da hocam...İlk olarak kanbur7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum.ilk defa ts gol atınca üzüldüm.o adam atmasaydı keşke.artık yere bu adamın nesini savunuyorsunuz.bu adamdan bizim mereğe kazma bile olmaz.o tartaftar az bile etmiş.keşke biri ayağına sıksaydıda tazminatını alıp gitseydi uzun vadede kar ederdik.bu adam moron.otistik.angut.başka bir kelime bulunmaz.düpedüz dayaklık.bende sporcuyum beni bile çıldırttı dün ya.yeter yeter yeter.şenol hocama saygı sonsuz ama bu adamı artık tutmasın şu takımda.attığı golün yarısını kaval kemiğiyle atıyor zaten
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh umut birde şunu kaçırsaydın yakardım seni işte son golün foto buketi
Ve gol oluncada Murat arkadaşlarına kızıyor neden pas yapıyorsunuz ben çıkmışken diye...Büyük şef Muratı engelliyor.
Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu golde bile colmanin onue yuvarlamiyor bos kaleye atsin diye; kendi gidiyor, defansin kaleye yerlesmesini bekliyor; az becerikli bi defans olsa one kayip cikaracak topu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum