Bilen bilir Gs de İorfa diye bir futbolcu vardı zamanında koşar koşar saha biterdi tek bir ora ayapamadan gitti ülkeden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
Daraltma
X
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut çok çalışıyor olabilir dün akşam itibari ile ii niyeti noktasında tereddüte düştüm. ama yetenek itibari ile biizm takımın oyuncusu değil. sadece fiziğini kötü kullanan bir oyuncu görüntüsünde. 4 kez karşı karşıya kalıp müsait poziyondaki arkadaşına pas vermiyorsan pozisyona en çok giren takımda tek forvet oynayıp hala 11 golde isen başta asist özelliği olan oyuncularımız dahil tüm takımın değerini düşürüyorsan bencede durmasın. bu yıl umutun gitmesi ister kızın ister kızmayın takım için en büyük transfer olacak. o varken şenol hoca onu oynatmak gibi yanlış bir saplantı içinde olacak sürekli kaybeden de biz olacağız.İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın analızını yapmaya gerek yok. Umut'un Teofiloya pas atmaması bencil davranarak pozisyonları harcaması maça damga vurmuştur. Umut Bulut'un hoca tarafından derhal kulağı çekilmeli.
Dün akşam yine saç baş yoldurdu. Bir atlet koyalım forvete farkeden bişey olmayacak. En azından iyi niyetli olurdu. Umutta ben o iyi niyeti görmedim . Şampiyonluğa oynayacak bir büyük takımın forveti böyle olmamalı.
Yeter Umut artık yeter...
Arkadaşlar diyorsunuzki Umut 4 defa Teo ya boş durumdayken pas vermedi Allah aşkına tekrar izleyin elinizi vicdanınıza koyunda izleyin 3 tanesinde zaten Teo ofsayttaydı verse bu sefer ofsayttaki adama neden pas verdi diye kıyammet koparılacak.Git Umut git bu şehirden burada seni anlamadılar tıpkı geçen yıl Hüseyine yapılanlar (şu anda Bursayı şampiyon yapıyor) ve Gökhan Ünala uyapılanlar gibi (şu anda Fenerde gol atmaya devam ediyor)
Yorum
-
Umut girdiği pozisyonların çoğuna çabası ile mücadelesi ile giriyor yoksa kimse ona alda boş kaleye at diye pas vermiyor (A.Gücü kupa maçında Alanzinho verdi 1 kere) peki tamam Umut kötü Teo neden ona asist yapmıyor Teo neden pozisyona giremiyor çünkü koşmuyor mücadele etmiyor şu maçta Teo tek santrafor oynasa idi mesela top göremez mahkum oynardı Umut rakip defansın ağzına sı.....yor (afedersiniz) anlayın artık kardeşlerim feriştahı olsa yine Umut oynar Umut oynuyorsa takım 12 hatta 13 kişi oynuyor Şenol hoca kendi ayağına sıkarmı hiç.
Yorum
-
Forvetin ne olduğunu unutmuşuz. Yakında nefes alışı bile övgü sebebi olacak. Pozisyona girmek bile uzay kadar uzak bir ihtimal olmuş. Ne büyük başarı. Koşuyor, mücadele ediyor...Karşıya karşıya kaleciye nişanlaması olay olmuyor da oraya kadar attığı mesafe olay oluyor. Umut Bulut'un imzasını karaladığı maç olmuştur bu maç.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Dün ilk defa Umut'un o son dakika attığı gole sevinemedim hatta üzüldüm.. "Keşke atamasaydı" dedim.. Bana bunu dedirten adama sahada oynayan arkadaşı kimbilir neler demiştir.. Hayret ya Umutun gol atacağına sevinmem gerekirken üzüldüm.. Neden mi haftaya da 11 deki yerini garantiledi yaKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün ilk defa Umut'un o son dakika attığı gole sevinemedim hatta üzüldüm.. "Keşke atamasaydı" dedim.. Bana bunu dedirten adama sahada oynayan arkadaşı kimbilir neler demiştir.. Hayret ya Umutun gol atacağına sevinmem gerekirken üzüldüm.. Neden mi haftaya da 11 deki yerini garantiledi ya
Umut bu takıma geldiğinden beri kesintisiz 11'de Trabzonspor futbol tarihinin en şanslı futbolcusu.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
arkadaslar Umut son vuruslarda beceriksiz tamam, ama hic düsündünüzmü biz niye bukadar pozisyona giriyoruz. evet Umut sayesinde.
Bir mac Umut oynamasin bakin bakalim kac pozisyon buluyoruz.
Biz TS taraftari olarak nedense canini disine takip oynayan oyunculari hep elestiriyoruz.
örnek cok bu konuda.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Şenol Hoca "5-6 farklı bitmesi gereken maçtı" demiş, yeneceğimiz maçta gol atamadan berabere bitiriyorsak, farklı yeneceğimiz maçta 1-2 gol atıyorsak çözün şuf forvet sorununu. Zaten gelecek sezon Fatih Tekke gibi bir forvet bulamazlarsa, şampiyonluk hayalden öteye gidemeyecek...
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Umut son vuruslarda beceriksiz tamam, ama hic düsündünüzmü biz niye bukadar pozisyona giriyoruz. evet Umut sayesinde.
Biz TS taraftari olarak nedense canini disine takip oynayan oyunculari hep elestiriyoruz.
örnek cok bu konuda.#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKondüsyon problemi yok zaten..temel problemler var..pozisyon sezgisi,pozisyon alma,asist özelliği,topa hakimiyet,topla birlikteyken kaleyi erkenden görebilme gibi temel özellikler noksan Teo'da..
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar Umut son vuruslarda beceriksiz tamam, ama hic düsündünüzmü biz niye bukadar pozisyona giriyoruz. evet Umut sayesinde.
örnek cok bu konuda."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar diyorsunuzki Umut 4 defa Teo ya boş durumdayken pas vermedi Allah aşkına tekrar izleyin elinizi vicdanınıza koyunda izleyin 3 tanesinde zaten Teo ofsayttaydı verse bu sefer ofsayttaki adama neden pas verdi diye kıyammet koparılacak.Git Umut git bu şehirden burada seni anlamadılar tıpkı geçen yıl Hüseyine yapılanlar (şu anda Bursayı şampiyon yapıyor) ve Gökhan Ünala uyapılanlar gibi (şu anda Fenerde gol atmaya devam ediyor)SABIR = BAŞARI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum