Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut'a tepki nasıldı kardeşim demediniz mi defol git Umut?
    önce ilk yarı teoya çıkarmadığı pas yüzünden maratondan büyük bi tepki geldi"umut dışarı " diye.sonra ikinci yarı zaten bütün taraftar sövmeye başladıaslında taraftar alışmış vaziyette hatta dalga geçiliyor statda mesela ben hiç heyecanlanmıyorum umut pozisyona girdiğinde hatta son pozisyonda golü atamayıp kendini rezil edecek diye korktum
    başkan da açıklama yaptı:"umut teoya pası çıkarsa 5-6 olurdu" şeklinde

Yorum

• Server Error in '/' Application.
      ops! abi şimdide bende veriyor hata sanırım yeniden yüklüyorlar

Yorum

• Colman durgundu çok yürüdü isteksizdi ama kötü oynamadı. Moralsiz gibiydi ama kötü değildi.
        Cale ve Teo çok iyi oynadılar bence. Cale o soldan topu kontrol etmiş olsa hatasız maç çıkaracaktı.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ben sadece bişey söylemek istiyorum herkes futboldan anlıyormuşta türkiyeyi dünya 3.sü yapan şenol güneş anlamıyor bu işten !!!bence hemen istifa etmeli..bunumu istiyorsunuz arkadaşlar??

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            önce ilk yarı teoya çıkarmadığı pas yüzünden maratondan büyük bi tepki geldi"umut dışarı " diye.sonra ikinci yarı zaten bütün taraftar sövmeye başladıaslında taraftar alışmış vaziyette hatta dalga geçiliyor statda mesela ben hiç heyecanlanmıyorum umut pozisyona girdiğinde hatta son pozisyonda golü atamayıp kendini rezil edecek diye korktum
            başkan da açıklama yaptı:"umut teoya pası çıkarsa 5-6 olurdu" şeklinde
            Ah o sahaya girip iyi bir dayak atacak yürekli biri olsa keşke
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada Gabriç bizdeki kariyerinin en iyi maçını çıkardı..Sağda çok daha etkili..

bizdeki en iyi oyunu bumuydu ?? ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı pek etkili olamadı...

bizim takımdaki en iyi oyunu sanırım a.gücüne karşıydı, bu maçtada ilk yarı sağda yapmaya çalıştı birşeyler gayet güzel oynadı ama dediğim gibi ikinci yarı devamını getiremedi.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• umut bulutun yuhlanması çok ayıptı.
                Ama kendiside böyle Trabzonspora ve kendisine yazık ediyor. Sözleşme uzatılmamalı teşekkür edip gönderilmeli
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• şenol hocada gırgır geçiyor vuralla:"barcelona gibi oynayan takımı yenmek kolay değil" diye
                  En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 19.04.2010, 23:02.

Yorum

• kasımpaşa bu kadar kötü takım değil.bence yılmaz vural feneri yenme sevdasından takımı gizlemiş olabilir.
                    ilk yarıda orta alanın ortasında pres yapan adam yoktu kasımpaşada.ben bu oyunlarını hiç normal bulmadım.
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Önemli olan 3puandir ve hakettimiz puani aldik gönül isterdiki daha
                      farkli yenelim ama olsun...Birde sunu demek istiyorum ben). seyirci bi ara umut'a islik... caldı sora nie "lalay lalay umut" dediler...Yani insan bir karada alir önce kötüle sonra yasasin umut der anlam veremiyorum ben gol attin zaman bir numarasin ama atmadi
                      zaman kötüsün bunun nerresi güzel =????Futbol bu herhafta gol atacak diye bir kural da
                      yok bana göre sadece umutda baglanmayalim diger futbolcularimizda var bizim
                      takimda en az umut kadar yada daha iyi olan.....Kasimpasali koray futbolcusu
                      her iki takiminda bir hedefi yok dedi öyle oynadik <>Nasil yani kasimpasa nin olmayabilir
                      ama Trabzonsporun bir hedefi var bu hedef de ligi en iyi sekilde bitirmek ilk 5t yer alabilmekdir...Koraynin aciklmasi bana göre kendi takimi icin gecirli olmali.Saygisaca buldum ben.
                      TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• "Barcelona'yı yenmek kolay değildi"
                        Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında Lig TV’ye açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Yılmaz hocanın dediği gibi ‘Barcelona gibi oynayan’ bir takımı yenmek kolay değil. 3 günde bir maç oynayan bir takımız ve kayıpsız gitmek sevindirici" dedi.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4EVERTS

Bazen sınırları zorluyorsun Umut bu akşam basbaya kötüydü hemde o efendi duruşunu da aykırıydı milletin Umut'a ateş püskürmesi gayet normal asıl bu akşam anormal olan Umut'un körü körüne savunulması..
                          İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın en kötüleri Umut ve Colman.

---

Yahu millet ne kadar sinirliyse, ben de o kadar sinirliyim.

Onlar hocalasına ve oyuncusuna istediği laf edince bir şey olmuyor da ben diyince bir şey oluyor ?

Lanet olsun böyle yaşa ya.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben sadece bişey söylemek istiyorum herkes futboldan anlıyormuşta türkiyeyi dünya 3.sü yapan şenol güneş anlamıyor bu işten !!!bence hemen istifa etmeli..bunumu istiyorsunuz arkadaşlar??
                            Alakası yok arkadaşım nasıl iyi yönlerini övüyorsak yaptığı bazı hatalarıda eleştirmek hakkımız..Umut'u artık oynatmasından millet bıkmış usanmış..
                            #LiverpooL#
                            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İnşallah Teofilo'yu kaybetmeyiz. İnşallah "Bana burda kumpas kuruyorlar" hissiyatına kapılmaz. Kim Trabzonspor'u yükseltecekse onun yanındayım. Duygusallık bir yere kadar. Doğru olan da bu. Trabzonspor şampiyon olacaksa gerisi teferruat (Adaleti muhafaza ederek)
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Golden sonra neden yaslandık? Çünkü yo-rul-duk...Yok yok videolu tartışma sistemi geitrmek lazım foruma dakika dakika pozisyon pozisyon

15- 45 arası oynadığımız futbolu bu ligde oynayan yok...
                                Senol hocanin teo yu oyundan almasi da buna etkili oldu.

Teo ilerde top tutuyordu,hem de umut un 3 macta tutamadigi kadar.

Senol hocanin bjk macindaki ceyhun degisikligi ne kadar dogru ise bu aksam o kadar yanlisti.

Ayrica cikmasi gereken oyuncu da teo degil umut tu.

Senol hoca bu aksam kacirdiklari icin degil bencillikleri icin umut u cikarmaliydi...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X