Haydi bakalım kupa mesaisi bitti...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
Daraltma
X
-
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De BergeracEtiketler: Yok
-
Murat Abi,
ççç ççç çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Doğru mu açmışım başlığı baktım bulamadımyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Serkan'in eksikligi haddinden fazla olacak bu macta...Temennim Egemen-Song ikilisinin defansta görev yapmasidir...Ömer Aysan'da kart cezasini bitirdiginden dolayi kendi yerini alacaktir ve dilerim güzel bir performans sergiler...bu mac orta saha mücadelesi ile sonuclanacaktir...forvetler artik klasikle$ti...Pazartesi oynamamiz da benim acimdan kötü...maca bakamiyacagim
Yorum
-
avni akerdeki son maçımız hem taraftar açısından hemde futbolcular açısıdan güzel bir olur inş. garanti maç demiyrm bzm takımında işi belli olmuyr yılmaz vuralın da...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Umut oynama baba, nolur oynama bi maç ..
....................... ONUR ........................
Ömer ...... Song ...... Egemen ...... Cale
.............. Selçuk ...... Colman ..............
Engin ............ Alanzinho .......... Gabriç
......................... Teo ...........................En son İskender YILMAZ tarafından düzenlendi; 14.04.2010, 22:53.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
...........................Onur
Ömer ...... Song .........Egemen................. Cale
Serkan .......... Alanzinho .......... Gabriç
......................... Teo .........................Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...........................Onur
Ömer ...... Song .........Egemen................. Cale
Serkan .......... Alanzinho .......... Gabriç
......................... Teo .........................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum