Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam bu kadar çırpınıyor gol atmak için önüne yuvarlasan gol off Umut off!!
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hırsızın hiç mi suçu yok
      Umut bana göre Teofilo'dan daha kaliteli bir futbolcu.

Üstünde inanılmaz bir baskı var ve şiddetle gol atmak istiyor.

İki pozisyonun ilkinde yanlış tercih yaptı derseniz (ki bana göre doğru tercihdi) size saygı duyarım.

Ama ikinci pozisyonda şiddetle doğru olanı yaptığını savunuyorum.Kaldı ki iki kişi arasından çok güzel sıyrılarak pozisyona girdi.

Umut faydalı oynuyor kalecileri Murat faktörünü de unutmamak lazım.

Teofilo'ya gelirsek çok güçsüz ve yavaş olduğu her halinden belli.

Ve Umut'a gösterdiği aşırı tepki benim tarafımdan bağışlanacak gibi değil.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• umut mundar etti ilk yarıyı.rakip zaten şanslı çok pozisyonda ama umut da içine etti en önemli fırsatların.
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Umut´un yerine tolga zengin girse bile raziyim arkadaslar ya en azindan pas atar.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes işine baksın.

Ben kimsenin dediğine karışmıyorum, siz de benim dediğime karışmayın bir zahmet.

Ayrıca Umut'un girdiği pozisyonlara takımdan başka biri daha girebilir miydi ? Giremezdi. Hadi inkar edin.

Son pozisyonunu kaçırmamalıydı ama inanın buradaki hakaretleri görünce yazasım gelmiyor.

Ve Umut kanatta oynamalı. Dediğimin arkasındayım.
            İnkar ediyorum. Dikkat ettiysen birçok pozisyonda Umut'un hemen yanındaydı Teo. Hem girip girmemek sorun değil. Atamadıktan sonra isterse yüzlerce pozisyona girsin Umut ne oldu yani?

Sen başkalarının dediğine karışmıyorsun ama hakaretleri görünce dayanamıyorsun belki ben de saçmalayanalrı görünce dayanamıyorum.

Yorum

• şu kaçırdığı pozisyonlarda..egoistliğin zirvesini yaşıyor.korkarım kupayıda yakacak
              İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
              Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
              Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Teofilo nun yerinde kim olsa ondan az tepki veremez.Umut'un yapması gereken sadece topu ona yuvarlamak ve Teo da artık topu boş kaleye gönderecekti
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Neyse ilk yarı herşey çok güzel tek eksik gol.

Gabriç'i çok beğendim.Engin'de iyi oynuyor bekte.Gerçi fazla iş düşmedi.

Yorum

• Kanat falan hikaye , Umut Trabzon sınırları dışında olmalı artık. Klübede görmeye bile dayanmaz bu kalp.

Yorum

• Eğer buna hakem deniyorsa bu ülkede ehliyetin kasaptan verilmesinde bir sakınca görmüyorum.

Buna ettiğim küfürleri yazarsam ne kadar ceza alırım acaba...

Yorum

• İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ilk yarinin kisa ozeti:
                        1.Ligin en cok ikinci gol yiyen takiminin kalecisini yildiz yaptik.
                        2.Umut cok cok bencil oynayarak acikcasi kisiligine duyulan tum saygiyi tehlikeye atti.

Bunun disinda en cok keyifle izledigim maclarimizdan biriydi. Alazinho, Colman basta olmak uzere takim cok iyi oynadi. Alazinho nefis ara paslariyla kalecinin burnunun dibinde gol pozisyonlari hazirladi. Ama sonuc ayni. Neyse ikinci yari herhalde biraz sansimiz donecek ve gerekli mudahaleleri hoca yapacak. Gorecegiz.
                        Diyelimki 2. yarı umut döktürürse (çok zorda olsa) bu sözler 360 derece ters dönermi??

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          futbol oynayan umutu anlar.
                          pozisyonu kendisi hazirladi ve zorlan atmak istedi, hirs yapti ve teo yu görmedi.
                          Aynen katılıyorum.

Ayrıca Umut'un bu kadar gol atmak istemesinin tek sebebi TARAFTARdır.

Destek yahu, çok mu zor.

Ayrıca stadda Umut Bulut tezahuratı yapan taraftarımızı alkışlıyorum.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Halbuki girdiği o iki pozisyonda arkadaşını düşünen bir Umut Bulut maç bitmeden maçın kahramanı olabilirdi.

Kafası az çalışmaya başladı.

Yapma Umut yapma bee...

Yapma....

Yapma....

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teofilo'nun futbol ahlakının olmadığını düşünüyorum.

Bu kadar abartılı tepki vererek takım arkadaşını taraftarın önüne atması hiç yakışık almadı.

Kaldı ki iki pozisyonda da bana göre Umut doğru olanı yaptı.
                              Hocam pozisyonlari tekrar bir izlerseniz teo nun nekadar az bile yaptigini görürsünüz . Umuta hep saygimiz vardi ama bugün kendini asti adam . Takim icin degil sirf kendi egosu icin oynuyor .
                              O iki pozisyonda rahatca gol olurdu umut isteseydi ama kendi kahraman olmak istedi .

Yorum

• bu takımın golcüsüyok yok yok yok yok yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
                                Bu sitedeki bütün polyannalara ve bizim yönetemeyen yönetimimizede söylüyorum, bu kadar gol pozisyonuna hangi takım giriyor? Ama bir tane dahil atamıyoruz. Bu umut denen şarlatan, tek golcümüz olduğu sürece şampiyonluğun 'Ş' sini ağzınıza almayın.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X