Maçı veren bir kanal yok galiba.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta | Trabzonspor - Kasımpaşa: 2-0
Daraltma
X
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğin gibi işte, vurmazsak sabırlıyız.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Burda her zaman dediğim şu Şenol Güneş'i eleştirmek için ondan daha bilgili olduğuna inanman lazım. Ben aklımdan geçen onca eleştiri var. Örneğin; 60 dan sonra geriye yaslanmak , Umut'un sahada kalırken Teo'nun çıkması, Zafer Yelen'in hiç sans bulamayışı. Ama eleştiremiyorum. Kendimce yanlş olduğunu düşünüyorum.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
"Şenol hoca'nın Umut takıntısı, Engin takıntısı takımı başarısızlığa götürüyor. Her geçen gün daha kötü oluyoruz. Ne olacak bu işin sonu"....
Hadi canım...İki hafta önce söyledim Umut gol kaçırsın mesele değil. Ama arkadaşlarını kaçırmasın...Umut un Teo ya vermemesi ne kadar yanlış ise Teo'nun sitemi abartması o kadar yanlış bence...Diğer yandan bu gün Umut çok kötü Teo çok iyi idi diyebilecek bir durum göremiyorum...Teo nun ciddi bir ofsayt problemi var ki gol kaçırmak kadar önemli bence...Umut un problemini zaten biliyoruz...
Şenol hoca Teo'yu bizden koruyor olamaz mı meselaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Teo'yu beğenmeyen arkadaşların iq seviyelerini gerçekten merak ediyorum.
Arkadaşım onunla ne alakası var...O kadar dünya yıldızı varki ama onlarıda beğenmeyenler oluyo...
Yorum
-
Teo bugün gerçekten güzeldi arkadaşlar
Yüksekten gelen topları kafa ve ayakla indirme,top saklama, kanatlara yayma, defansı bozacak şekilde koşular, verkaca girme yeteneği daha ne olsun napsın adam bir gol atamadı atıyorduda kalenin içinden çıkardılar bir Umut diye adamımız var onun sayesinde gol atamadı..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Umut devam edecegine kendini yere birakti.
Karsi karsya atamadi teo bos vermedi.
Yine karsi karsiya atamadi.
Yine vurdu bu kez kaleci kurtardi.
Bombos yine atMadi teoyada vermedi.
Yine karsi karsiya atamadi.
Evet buyuk golcu bos kaleye atmayi basardi.
Su an lig tv den izledigim ozetlerde Umut Bu İstatistik soranlar vardi 8-10 pozisyonda 1 gol ne buyuk golcu iste istatistikSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeoyu eleştirmem boş konuşmamı oluyo...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bu macta onem sırasına gore gabrıç-colman-teo-selçuk bayagı ıyıydıler...
Alan sayesınde takım kaç kere gerı kostu saymadım..ıyı gıdıyor tamam da fınal paslarında eksık..ve takımı hep gerı kosturuyor...cok krıtık yerlerde krıtık pas hataları..ust duzey takımlara karsı o top kayıplarını kalemızden gol olarak santraya tasırız..
Bugun teo ıyı bır kuması oldugunu ıspatladı..tek eksıgı guc ve kuvvet...sezon bası hazırlık kampı yerse bedenı..bıraz daha da hızlanacak ve koordınasyon eksıgını kapatacaktır..
Bugun teonun ıyı olmasına umut katkı yapmıstır tamam da....ıkısı bırbırını tamamlamıstırda hatta...ama fınal paslarını umutun teo ya atmaması tek kelımeyle futbol ahlaksızlıgıdır...bır degıl ıkı degıl teo da umutu taraftarların onune attı halıyle...bu da olmamalıydı teo adına..
Teonun 60 larda cıkması da dogruydu...70-80-90 yavas yavas surelerını uzatıyor..senol hoca...
Bugun alan ında bencıllıgı umuttan az degıldı bu arada...sagdan akan gabrıçe pası yuvarlamadı.."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Her maçta aynı oyuncu değişikliklerinden de bıktım artık. Ne gerek vardı Ceyhun-Teo değişikliğine. Takır takır oynuyoruz zaten. Madem çıakracaksın bi forvet. Umut'u çıkar da kanser olma riskimiz azalsın ben hocam. Madem orta sahaya adam alcaksın Zafer'i al Ceyhun'u değil. Madem Gabriç çıkıyo Barış'ı al Sezer'i değil.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeoyu eleştirmem boş konuşmamı oluyo...
dersın kı adam su hatayı yaptı sunu yaptı bunu yaptı yanlıs yaptı elestırrısın ok??
oyle bı durum yok...adamı elstırılecek bı durum yok..umut pas atmıyorsa adam napsın arkadasım bana soyler mısın?
Yorum
-
İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Teo'yu beğenmeyen arkadaşların iq seviyelerini gerçekten merak ediyorum.#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şenol hoca'nın Umut takıntısı, Engin takıntısı takımı başarısızlığa götürüyor. Her geçen gün daha kötü oluyoruz. Ne olacak bu işin sonu"....
Hadi canım...İki hafta önce söyledim Umut gol kaçırsın mesele değil. Ama arkadaşlarını kaçırmasın...Umut un Teo ya vermemesi ne kadar yanlış ise Teo'nun sitemi abartması o kadar yanlış bence...Diğer yandan bu gün Umut çok kötü Teo çok iyi idi diyebilecek bir durum göremiyorum...Teo nun ciddi bir ofsayt problemi var ki gol kaçırmak kadar önemli bence...Umut un problemini zaten biliyoruz...
Şenol hoca Teo'yu bizden koruyor olamaz mı mesela"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum