Otobüste futbolcuların eğlenme videosunda peres in keyfî baya bir yerindeydi.. neredeyse kalkıp oynayacaktı.. umarım çok ciddi bir şey çıkmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar az once [MENTION=11732]Kadir Aydın[/MENTION] ile telde konuştum kendisi yaptığı provokasyon mesajlarindan ötürü tüm Bmn camiasından özür diliyor.
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda bize karşı 10 kişi defans yapmayacak bir takım. Kazanacağız. Nokta.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazim kardesimizi cay icmeye davet ettim, kendisi cografi nedenlerden ötürü görüsmemizin zor oldugunu ama gelirse haber verecegini söyledi. insallah denk gelir de kendisini agirlama serefine nail oluruz.
bu mutlu günde ve mubarek ayda dargınlık öfke olmazNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazim kardesimizi cay icmeye davet ettim, kendisi cografi nedenlerden ötürü görüsmemizin zor oldugunu ama gelirse haber verecegini söyledi. insallah denk gelir de kendisini agirlama serefine nail oluruz.
Keşke herkes sizin gibi davranabilse...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak asos36 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidin sukur namazi kilin bu gece kadir gecesi olabilirAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bu dorukhan toköz'ü hangi enayi takımdan aldık?
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta önce söz verdim kılacam.
Yorum
Yorum