Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gümrük maçında biz sahaya odaklıyız tepki vericez, doğu üstten alakasız alakasız nağmeler giriyor gruplar ben orda anladım ki bu tribünü biz beceremeyiz adamlar başka bir alemde takılıyor.
    Seneye inşaallah şampiyonlar liginde oynayacağız.. maça gitmek kadar orada maçı yaşamak gerekiyor.. eskiden böyle değildi son senelerde böyle oldu..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Son iki sezonda alınan penaltılar:

*Galatasaray: 26
      *Fenerbahçe: 22
      *Beşiktaş: 15
      *Trabzonspor: 12

İnstagramdan alıntıladım..
      Algı değil olgu diyor hesap Çok net , dağılabilirler bence..

Yorum

• Seneye kafa kafaya gitsek son hafta şampiyonluk kaybetsek sağlık olsun deriz hep beraber adım gibi eminim çünkü bu rahatlamaya ihtiyacımız vardı biz rahat olunca takım da gerilmez. Çok seviyoruz evet ama çok da geriyoruz futbolcusundan hocasına kadar kabul edelim zor camiayız ancak böyle şampiyon olabilirdik yıllar sonra.

Yorum

• Şikeciperle ilgili paylaşım yapmayın Sövdürecen beni kendimi zor tutuyorum .
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Tebrikler takım.
            Ama malesef güçlü oyunu kaybettik.Çok rahat baskı yiyoruz.
            Önümüzdeki sene merkeze transfer şart oğlu şart. Ömür ve baka tekliflerinde kesinlikle çok düşünmeye gerek yok.
            Onların olduğu merkezde güçlü oyun zor.
            ya hamsik regista yapıp çift 8 alacağız ya da dorukhan-hamsik yapıp önlerine 10 numara alacağız.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• şikeci olmak da zor
              sampiyoÅ„ olacaklarını zannediyorlardı
              ne yapsın garibanlar ağlayacaklar tabii
              böyle daha eğlenceli oluyor

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son iki sezonda alınan penaltılar:

*Galatasaray: 26
                *Fenerbahçe: 22
                *Beşiktaş: 15
                *Trabzonspor: 12

İnstagramdan alıntıladım..
                Algı değil olgu diyor hesap Çok net , dağılabilirler bence..
                Bunu kulüp yayınlayacak.

Yorum

• Avrupa'da başarı formülünü veiryorum:

koita, mallı, yusuf, peres, abdüş gönder
                  Sorloth'u al. Cornellius ve Sorloth birbirini tamamlayan bir forvet hattı oluştur.

Sağ bek sol bek al. wakayeme giderse bir sol açık al.
                  Dyanny yine yedek olsun girer atar attırır.

Ondan sonra arkana yaslan izle. Sorloth-Cornellius forvet hattının her maç 3-4 gol atmasını izle
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Türkiye'den gazetecilik örneği

VAR protokolüne göre yanlış

Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.

Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.

Nasıl gol şansına engel olmamış? Kouassi, topa vuran adamın hemen arkasında.

Meslek onuru ayaklar altında...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupa'da başarı formülünü veiryorum:

koita, mallı, yusuf, peres, abdüş gönder
                      Sorloth'u al. Cornellius ve Sorloth birbirini tamamlayan bir forvet hattı oluştur.

Sağ bek sol bek al. wakayeme giderse bir sol açık al.
                      Dyanny yine yedek olsun girer atar attırır.

Ondan sonra arkana yaslan izle. Sorloth-Cornellius forvet hattının her maç 3-4 gol atmasını izle
                      Wakayeme gitmemeli bunun haricinde aynen...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye'den gazetecilik örneği

Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.

Ahlaksızlık bunların kanında hamurunda var.
                        Paralı köpekler
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek tribün lideri grupların tamamen kaldırılması ile çözersinde ben hiç bir zaman taraftarla takımın şampiyonluğu arasında bağ kurmam göztepe ilk 5 bile giremiyor sürekli düşüyor taraftarı muhteşem bursa 2.lige düşecek taraftarı muhteşem adana 30 yıl 2.kümede süründü taraftarı muhteşem ankaragücü asansör taraftarı muhteşem bjk hersene şampiyon olması gerek taraftarı muhteşem başakşehir taraftarı hiç yok 1 şampiyonluğu var.
                          Başak ın nasıl şampiyon olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz ..o bir istisna.. ama taraftarlar itici bir güçtür..hani onikinci adam derler ya..bu saydığınız takımların taraftarları gerçekten muhteşem ama kadrolarını koruyamıyorlar.. mesela Adana.. Yunus elinde tutsun bu kadronun eksiklerini tamamlasın,seneye çok iyi yerde bitirebilir.. ama göreceksiniz koruyamayacak..e taraftar muhteşem olması neye yarar
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye'den gazetecilik örneği

Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.

saran a da girsin o zaman

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Wakayeme gitmemeli bunun haricinde aynen...
                              Bence de gitmemeli
                              ama giderse alırsın vargası yine iş götürür.

yani yeri dolar bence, hiç olmadı visca gibi bir sol açık alırsın bulunur öyle topçular

ama sorloth-cornellius forvet hattı varya

rüya takım olur.
                              saq-kobe gibi bir şey )))
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Ah be Kazım Koyuncu keşke sen de görseydin yanımızda dursaydın bu şampiyonlukta.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X