İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
-
Seneye kafa kafaya gitsek son hafta şampiyonluk kaybetsek sağlık olsun deriz hep beraber adım gibi eminim çünkü bu rahatlamaya ihtiyacımız vardı biz rahat olunca takım da gerilmez. Çok seviyoruz evet ama çok da geriyoruz futbolcusundan hocasına kadar kabul edelim zor camiayız ancak böyle şampiyon olabilirdik yıllar sonra.
Yorum
-
Tebrikler takım.
Ama malesef güçlü oyunu kaybettik.Çok rahat baskı yiyoruz.
Önümüzdeki sene merkeze transfer şart oğlu şart. Ömür ve baka tekliflerinde kesinlikle çok düşünmeye gerek yok.
Onların olduğu merkezde güçlü oyun zor.
ya hamsik regista yapıp çift 8 alacağız ya da dorukhan-hamsik yapıp önlerine 10 numara alacağız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon iki sezonda alınan penaltılar:
*Galatasaray: 26
*Fenerbahçe: 22
*Beşiktaş: 15
*Trabzonspor: 12
İnstagramdan alıntıladım..
Algı değil olgu diyor hesapÇok net , dağılabilirler bence..
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Avrupa'da başarı formülünü veiryorum:
koita, mallı, yusuf, peres, abdüş gönder
Sorloth'u al. Cornellius ve Sorloth birbirini tamamlayan bir forvet hattı oluştur.
Sağ bek sol bek al. wakayeme giderse bir sol açık al.
Dyanny yine yedek olsun girer atar attırır.
Ondan sonra arkana yaslan izle. Sorloth-Cornellius forvet hattının her maç 3-4 gol atmasını izleNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Türkiye'den gazetecilik örneği
VAR protokolüne göre yanlış
Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.
Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.
Nasıl gol şansına engel olmamış? Kouassi, topa vuran adamın hemen arkasında.
Meslek onuru ayaklar altında...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'da başarı formülünü veiryorum:
koita, mallı, yusuf, peres, abdüş gönder
Sorloth'u al. Cornellius ve Sorloth birbirini tamamlayan bir forvet hattı oluştur.
Sağ bek sol bek al. wakayeme giderse bir sol açık al.
Dyanny yine yedek olsun girer atar attırır.
Ondan sonra arkana yaslan izle. Sorloth-Cornellius forvet hattının her maç 3-4 gol atmasını izleAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'den gazetecilik örneği
Bu da VAR protokolüne göre yanlış bir müdahaleydi. Çünkü Adana Demirsporlu oyuncu topu uzaklaştırdığı sırada Trabzonsporlu hiçbir oyuncunun gol şansına engel olmamıştı. VAR protokole göre sadece böyle bir gole engel olma durumunda müdahale etme yetkisine sahip. Çizgileri kontrol ise maçı yöneten hakemin sorumluluğunda.
Meslek onuru ayaklar altında...
Ahlaksızlık bunların kanında hamurunda var.
Paralı köpeklerNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek tribün lideri grupların tamamen kaldırılması ile çözersinde ben hiç bir zaman taraftarla takımın şampiyonluğu arasında bağ kurmam göztepe ilk 5 bile giremiyor sürekli düşüyor taraftarı muhteşem bursa 2.lige düşecek taraftarı muhteşem adana 30 yıl 2.kümede süründü taraftarı muhteşem ankaragücü asansör taraftarı muhteşem bjk hersene şampiyon olması gerek taraftarı muhteşem başakşehir taraftarı hiç yok 1 şampiyonluğu var.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'den gazetecilik örneği
Adana Demirspor maçında Trabzonspor lehine verilen penaltı ve tekrarı tartışılıyor. VAR protokolüne göre Trabzonspor'un kaçan penaltisi tekrar edilmemeliydi.
Meslek onuru ayaklar altında...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakayeme gitmemeli bunun haricinde aynen...
ama giderse alırsın vargası yine iş götürür.
yani yeri dolar bence, hiç olmadı visca gibi bir sol açık alırsın bulunur öyle topçular
ama sorloth-cornellius forvet hattı varya
rüya takım olur.
saq-kobe gibi bir şey)))
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
Yorum