Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakasetas ve Siopis
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki bu durumda 4 maç kala mı yoksa 3 maç kala mı şampiyon oluyoruz?
      4 oluyor tabi oynamamış oluyoruz. Fark 12 oluyor ve ikili averajla garantiliyoruz

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umrumda mı şikeci köpeklerin algısına mı gelecez bana göre penaltının dik alası.
        Bence gri pozisyon, bize çalsalardı ne biçim penaltı derdim. Visca bile şaşırdı.

Onun dışında yine kötü oynadık maalesef, ligin ikinci devresinde maalesef hiçbir maçta şampiyon gibi oynamadık. Öne geçip topu sürekli rakibe bırakıyoruz, ve ben buna ifrit oluyorum.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence gri pozisyon, bize çalsalardı ne biçim penaltı derdim. Visca bile şaşırdı.

Onun dışında yine kötü oynadık maalesef, ligin ikinci devresinde maalesef hiçbir maçta şampiyon gibi oynamadık. Öne geçip topu sürekli rakibe bırakıyoruz, ve ben buna ifrit oluyorum.
            visca nerede şaşırdı. herkese beni itti diye pozisyonu anlatıyordu

Yorum

• Bu ligde en cılız taraftar topluluğu bizde mi, yoksa ben mi takıntı haline getirdim.. hangi takımın maçını seyretsem taraftarları inanılmaz motive ve agresif bir bütünlük içinde..bizim taraftar tamam cefalıdır , bu ülkede takımına en çok bağlı taraftardır sevgi ile.. ancak stadta uyuyoruz takımla beraber..bu ne ruhsuzluk..bu akşam Adana'ya bakıyorsun adamlar her pozisyonun içinde..her maç böyleler..bu sorun nasıl çözülür kafa yormak lazım
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Beyler ne demiştim bizim kazanabilecegimiz maç adana maçı bir artvinli olarak rizelileri severim ama o maçta o kadar küfür edilmesi ağrıma gitti. Takım köpek gibi oynadı bize kinle saldırdılar.
                Ama adana adamdır gözümde bu ligde kalacaklar uzun yıllar.
                Eee adana oynamadı mı oynadı ama rizeli hemşerilerimiz gibi kopeklik yapmadı. Adana oyunu nu oynadı adam gibi oynadı. Bu rize ne yaptı. Bizi ligden düşürdüler kini ile onlara eşmediler bizi kastırdılar. Kafalarını okşayalar zor durumda el uzatmadı. Şimdi diyin bakalım göreyim bizi şb düşürdü. Allah'ın adaleti bu

İnşallah bu durum bu şampiyonluk daha nice böyle adaletsizliklerin ortadan kalmasına başlangıç temsil eder

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ligde en cılız taraftar topluluğu bizde mi, yoksa ben mi takıntı haline getirdim.. hangi takımın maçını seyretsem taraftarları inanılmaz motive ve agresif bir bütünlük içinde..bizim taraftar tamam cefalıdır , bu ülkede takımına en çok bağlı taraftardır sevgi ile.. ancak stadta uyuyoruz takımla beraber..bu ne ruhsuzluk..bu akşam Adana'ya bakıyorsun adamlar her pozisyonun içinde..her maç böyleler..bu sorun nasıl çözülür kafa yormak lazım
                  Gümrük maçında biz sahaya odaklıyız tepki vericez, doğu üstten alakasız alakasız nağmeler giriyor gruplar ben orda anladım ki bu tribünü biz beceremeyiz adamlar başka bir alemde takılıyor.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek paylaşılması gereken budur
                    evet resmi siteden paylaşılabilir hiç muhattab olmadan

bu arada ben penaltının da gayet verilebileceğini düşünüyorum o hızla giden adama dokunsan düşer bu fizik kanunu gibibir şey
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• bu arada isveç stockholmde olan renkdaş var mı?
                      Lütfen bana ulaşsın
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        visca nerede şaşırdı. herkese beni itti diye pozisyonu anlatıyordu
                        saçma sapan konuşuyolar işte boşver. adam penaltı diye inledi orda zaten itiraz etti.

Yorum

• Penalti tartişmasi nereden çıktı şimdi. Stadda pozisyonu gördüğüm an işte penalti dedim. Topla giden adama temas edemexsin edersen adam birakir kendini. Net penalti
                          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tadını çıkart be kardeşim.38 sene sonra ilk kez resmen şampiyon oluyoruz.Bırak iyi futbolu kötü futbolu..

Yorum

• Haysiyetsiz oc toplulugu febe ye ne girdide aksam aksam aciklama yapiyorlar
                              Dürzüler 20 puan fark yerken sesleri cikmiyordu iki mac kazandilar simdi sezonda adil rekabet olmadi diye agliyorlar

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ligde en cılız taraftar topluluğu bizde mi, yoksa ben mi takıntı haline getirdim.. hangi takımın maçını seyretsem taraftarları inanılmaz motive ve agresif bir bütünlük içinde..bizim taraftar tamam cefalıdır , bu ülkede takımına en çok bağlı taraftardır sevgi ile.. ancak stadta uyuyoruz takımla beraber..bu ne ruhsuzluk..bu akşam Adana'ya bakıyorsun adamlar her pozisyonun içinde..her maç böyleler..bu sorun nasıl çözülür kafa yormak lazım
                                Tek tribün lideri grupların tamamen kaldırılması ile çözersinde ben hiç bir zaman taraftarla takımın şampiyonluğu arasında bağ kurmam göztepe ilk 5 bile giremiyor sürekli düşüyor taraftarı muhteşem bursa 2.lige düşecek taraftarı muhteşem adana 30 yıl 2.kümede süründü taraftarı muhteşem ankaragücü asansör taraftarı muhteşem bjk hersene şampiyon olması gerek taraftarı muhteşem başakşehir taraftarı hiç yok 1 şampiyonluğu var.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X