Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Siopis oynamalı..Takımın mücadele gücünün yarısı bu adam.Bu günkü maçta Baka yerine Sopis ile başlasak bence çok farklı olurdu..İlk kez kadro yapıyorum 15 senelik üyeyim :
    Uğurcan
    Dorukhan , Ahmetcan , Hugo , Denswil
    Hamsik Siopis
    Vişça Ömür Waka
    Cornelius
    Vişça bence bu maçta da eğer son 6 haftadaki oyununu oynarsa kızağa çekilmeli..Kouassi ve Djaniny hamle oyuncusu olur...
    Şu maçtaki 2. yarıdaki baskıyı ilk yarı kurarsak bence maçı alırız..Beraberlik de iyi sonuç olur..
    En son orhan42 tarafından düzenlendi; 16.04.2022, 00:51.

Yorum

İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başlaması gereken 11:
      Uğurcan-Dorukhan-Ahmetcan-Hugo-Denswill-Siopis-Hamsik-Visca-Ömür-Waka-Djaniny
      Hala mı visca, canini?

Yorum

En kötü beraberlik diyorum bu maca.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala mı visca, canini?
          Hocam Karagümrük maçına başlarken Nwakaeme kesilsin kesilsin dendi maçı o çevirdi neredeyse, aynısını şimdi Visca'ya yapıyoruz. Çok radikal değişikliklere karşıyım ben. Forvet konusunda da normalde Cornelius'u daha çok beğnen biriyim ama bu maçta kapanarak oynayacağımız için Djaniny'yi daha iş görür diye düşünüyorum.
          En son Manava61 tarafından düzenlendi; 15.04.2022, 23:49.

Yorum

Bu maçı saymıyorum, rahat bir adana galibiyeti izleriz.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Bu maça sahada değil, uzman psikologlar eşliğinde tesislerde hazırlanmalıyız.

Yorum

İşte 3 puan alma ihtimali olan bir maç. Bu maçta Visca ve Ömür mutlaka ilk 11 olmalı.

Öncesinde yarın BJK Giresun'u yenerse haftaya Cuma günü Rize içerde FB ile final maçına çıkar. O maçın sonucu C.tesi günü Adana maçı taktiğini ve kadrosunu belirler.

1 puan dahi yetecektir o zaman. Haftaya çok renkli ve zevkli geçebilir.

Fikstür avantajı bizden yana.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

1 puan altın değerinde olur. En zor deplasmanımız.

Yorum

Allah göstermesin iş son maça felan kalırsa, emre bir tarafını yırtar fb'si için.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Öyle futbolcular yok biz rekor kıracaz, yok puan farkı kaç vs derse oluru buydu zaten. Akıllı insan işi değildi bu gereksiz ego. Hayat çok adil, böyle kendini kaf dağında görürsen sonucunda katlanırsın. Adana maçından puan şansı yok. Evimizde antalya maçıda çok tehlikeli. İnşallah fener takılır tek şansımız bu ki adamların fikstürde bjk maçı hariç aşırı kolay. Bize bir galibiyet lazım o da altay maçı gibi duruyor, bir iki beraberlikle işi bitiririz gibi.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

——————cırnelyus
                        Waka————hamşik——-ömür
                        ————siopis————dorukhan
                        Denswil——huo—ahmetcn—peres
                        ——————-uğurcan

Yorum

Sonunda bize karşı 10 kişi defans yapmayacak bir takım. Kazanacağız. Nokta.

Yorum

Kazanacağız , bakın buraya bu gün yazıyorum.Maç sonu görüşürüz..

Yorum

Kazanacağız diye diye 4 maçtır kazanamıyoruz

Yorum

Yenilceğimizi sanmıyorum. Adana on bir kişiyle kale önüne otobüs çekmeyip kendi oyununu oynamaya çalışacağı için sürpriz bir 3 puan alabiliriz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X