Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aRKADAŞLAR ŞU OKAY İLE AYTAÇ IN SAKATLIK DURUMUNDAN HBAERİ OLAN VAR MI

HAFTAYA YETİŞİRLER Mİ

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      önceden taraftar gitsin, yazık diyordum ama artık bu düşüncede değilim.
      Milyon kazanan adamlar görevini yerine getirmeyecek, ama taraftar ailesinin rızkından kesip milyon kazanan adamları maç kazanması için gazlayacak.
      Yok arkadaş başlarında yönetim ve hocaları var.Çıksınlar oynasınlar.ne zaman ki ruhlu bir şekilde mücadele ederler taraftar gelir zaten o stada.
      Passolig çıkarıp osmanlı maçına gittik de noldu
      Kulübede takım elbiseli sir hami bağlamış ellerini sahada da ruhsuzlar ordusu. Hayattan soğudum tek maçta

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübede takım elbiseli sir hami bağlamış ellerini sahada da ruhsuzlar ordusu. Hayattan soğudum tek maçta
        haklısınız sonuna kadar.
        onların maaşları zamanında yatar,tatili nerede geçireceklerinin planını yaparlar ama çilesini biz taraftar çekeriz.her mağlubiyet sonrasında da suçlu yine taraftar olur.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her sefer adam kaciriyor hep gec kaliyor onlar hep sanssizlik mi??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          gördüğüm en yeteneksiz stoper ....yetenek düşmanı VİTAMİNSİZ MUSTAFA....MUSTAFANIN,ÖZERİN,SALİHİN.BOSİNİN.MUSAN IN ,SEFANIN DOUAGLASIN,ESTEBANIN BU FORMAYI GİYDİĞ GÜNE VE BUNA VESİLE OLANLARA BİNKERE LANET OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundan daha kötüsünü 2002'de yaşadık.Rize maçında 1-1 oldu skor,radyodan abimle dinliyoruz,adamın rengini ilk defa kaçık gördüm,dedi inşallah atarız bir tane,Osman Özköylü rövaşata ile atmış 2-1 almıştık,abimin gole sevincini halen unutmam.Osman harika bir gol attı diyor spiker biz de ulan Osman nasıl harika gol atar diyoruz?Rize'de de mi Osman var diye bakıyoz öyle.
            Neyse enseyi karartmayın,kadro iyi o zamanki kadro gibi değil,Hami sonrası kim gelse başarılı olur.
            Dün gibi hatirliyorum, birkaç sene öncesine kadar oturdugumuz dairede tâdilat yapiyorduk, televizyonda trt radyoyu açmistik son sesle dinliyorduk... 2-1 oldugunda deli gibi sevinmistim, acayip rahatlamistik... yanilmiyorsam Rize'nin golünü Koray Avci atmisti, ve galiba penaltidan...
            Hey gidi günler hey
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Haminin, şu rezil oyun için " oyundan memnunum" demesi bile takımdan kovulma nedeni olmalı. Yüzsüzlüğün bu kadarı da fazla. Beyefendi nasıl bir oyun izlediyse memnunmuş.

Yorum

• Yaw bu anadolu takımları hano bizi severdi dostumuzdu alayi vuruyor darbeyi.aslında bizi cekemiyor ve kıskanıyor lar ve dusurmeye çalışıyorlar bu anadolu takımları. İzin gercegi budur ama devran döndüğünde bu hain anadolu takımlarına acirsak o zaman en karaktersiz kulüpte bizizdir arkadas.

Yorum

• yenileceğimiz bildiğimiz maç niye bu kadar üzülüp sinirleniyorsunuz ki?
                  herşey ortada.douglasın faulü, muhammetin oyundan çıkıştaki tavırlı hali,marinin hocaya postası.
                  tek teselli gençler umut veriyor.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    içimde zerre düşme korkusu yok. Tek sıkıntım taraftarın düşme korkusunu bu kadar dillendirip bizi kuşlara karşı rezil etmesi. Bu günler geçecek, bütün troller unutulup gidecek ama kuşlara verdiğiniz malzeme kalacak. Bu sene küme düşme barajı max 36 puan olur. 3 maç kazanamayacakmıyız yani ? Hoca değiştir ilk galibiyetini al mesela. Hemen yarın yap bunu.

Ilk 4 hafta boş yere nasıl şampiyonluk gazına geldiyseniz şimdi de küme düşme gazına geliyorsunuz. Gerek yok. Buradaki tröllere zamanı gelince hesap sormaya bile değmez. Boş konuşmak bedava.
                    ne güzel istanbul be 7 maçta 6 mağlubitet almiş kümeyke 7 puan kalmiş dünya umrunda değil.hamiyle ayni kafa.keşke bende böyle olsam.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takım nasıl düzelecek pekii seneye yine 7-8 net transfer gerek kafaya oynamak için onlarda iyi maliyet demek. kulüpte para yok nasıl alacağız peki. avrupa da yoksun ligde sonlardasın hiçbiryerden para gelmiyor sponsor gelmiyor nereden para bulacağız. başkan stada güvendi gidiyor o parayı komple transfere harcayacak herhalde. takım kötü iken kim locaya dünya para verir ki..
                      Adam elinden geleni yapıyor. Ne bekliyordunuz acaba ?

Allah korusun, Iho tekrar seçilseydi M'Bia (8 M € tazminat alarak), Cavanda (Bedava), Cardozo (Bedava), Marin, N'Doye (Tazminatla), Douglas (tazminatla) ve 3-4 yerli oyuncu gidecekti. Maaşlar zaten ödenmeyeceği için hem transfer yasağı hem UEFA cezası yiyecektik. Maaşı ödenmeyen topçularla şuan sonuncu sıradaydık. Tff bile bulmuş bahaneyi puan silme cezası verirdi.

Başkanın eli kolu bağlı ne yapsın ? Yöbetimden 45 Milyon TL topladı. Maaşları zamanında yatırıyor. Ersun transfersiz gelmek istemedi. Sadi kendi gitmek istedi. Yabancı getirse o da transfer isteyecek. Transfer yasağı garanti olacaktı seneye. Elde kaldı Hami. Hami geldiği gün, mecburen en mantıklı hamle oydu. Zaten kimsenin aklında küme potası yoktu. Ne yapsın adam, suçu ne şimdi ?
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş o kadar taraftar vardı ama tvye çıt çıt çekirdek sesi geliyordu hakemde rakipte problem yok mu o zaman kendi futbolcuna baskıyı kuracaksın biz de hiçbir türlüsü yok.simdi tg eminimki takimi havaalanında çiçekle karşılar

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunun cevabını Usta başkan bilir.
                          Tabi onun da bilmesi gerek...
                          Ama Muhammet'i günah keçisi yapmaya gerek yok
                          Esteban da akil veriyor, hadi lan ordan esteban, son golde yaptigin palyaçolugu düzeltmeye bak sen
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne güzel istanbul be 7 maçta 6 mağlubitet almiş kümeyke 7 puan kalmiş dünya umrunda değil.hamiyle ayni kafa.keşke bende böyle olsam.
                            2010- 2011 sezonu ilk yarı 9 puan önde bitirdik. Ikinci yarı Şb şike ile 17 de 16 yapmasına rağmen ligi aynı puanda bitirdik. Yani 7 puan az gibi gözüküyor ama öyle değil. Birde şampiyonluğa oynayan, kazanan takımlar değil rakiplerimiz. İçerde dışarda yenilen 4 takım var arkamızda. Kalan 11 maçta 3 galibiyet alamayacaksak zaten düşelim daha iyi.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yanlış anlaşılmasın hamiye en büyük tepkim yanlış kadro çıkarması, taktik anlayışı falan değil..

adamın vücut dili YOKUM diyor resmen.. takımda kimsenin hamiye saygı duyduğunu sanmıyorum.. belki sefa duyuyordur ama onun da yapabilecekleri ortada.. bu gün muhammetin yaptığı hareket her şeyin özeti gibi.. bu durumu asla ve asla hami düzeltemez.. bu atmosferi hiç yaşamamış birisi çünkü..
                              Yaşadı yaşamaz olur mu hiç.2002 de Trabzonspor kümeye oynarken hami takımdan ayrı hocalık kursuna gidiyordu.O zamanda şimdiki gibi rahattı o yüzdende sene sonu kovuldu.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam elinden geleni yapıyor. Ne bekliyordunuz acaba ?

Allah korusun, Iho tekrar seçilseydi M'Bia (8 M € tazminat alarak), Cavanda (Bedava), Cardozo (Bedava), Marin, N'Doye (Tazminatla), Douglas (tazminatla) ve 3-4 yerli oyuncu gidecekti. Maaşlar zaten ödenmeyeceği için hem transfer yasağı hem UEFA cezası yiyecektik. Maaşı ödenmeyen topçularla şuan sonuncu sıradaydık. Tff bile bulmuş bahaneyi puan silme cezası verirdi.

Başkanın eli kolu bağlı ne yapsın ? Yöbetimden 45 Milyon TL topladı. Maaşları zamanında yatırıyor. Ersun transfersiz gelmek istemedi. Sadi kendi gitmek istedi. Yabancı getirse o da transfer isteyecek. Transfer yasağı garanti olacaktı seneye. Elde kaldı Hami. Hami geldiği gün, mecburen en mantıklı hamle oydu. Zaten kimsenin aklında küme potası yoktu. Ne yapsın adam, suçu ne şimdi ?
                                ekonomik anlamda yanlış yaptığını söylemedim zaten o konuda elinden geleni yapıyor. ama küme düşme sıkıntımız olmasaydı dediklerim önemli değildi orta sıralarda bitirirdik sıkıntı olmazdı.(bence hertürlü kupayı alıp avrupaya kesinlikle gitmeliydik o ayrı bir mesele) ama sıkıntımız büyük ve transfer yapmıyorsak yabancıda gelmiyorsa dediğin sebeplerden dolayı o zaman daha tecrübeli biri ile anlaşmalıydık hami ile değil. yabancıyı kastetmiyorum. bu sıkıntılı süreci hami ile atlatamazdık ki başkan zaten en büyük hatayı hoca konusunda yapmıştır bunu da kabul etmek lazım.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Yükleniyor...
                                X