Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kulüp nereden para buldu da yapıyor bu ödemeleri?
    Onu boşverde yiğit hani bu takımın futbolculara 20-25 maç başı ödemeleri wardı 5-6 aydır paralarını alamıyorlardı....tolunay hoca yalan dedi bunlara....

yokmu şimdi yeni duruma hikaye uydurucak bi lafonten

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu boşverde yiğit hani bu takımın futbolculara 20-25 maç başı ödemeleri wardı 5-6 aydır paralarını alamıyorlardı....tolunay hoca yalan dedi bunlara....

yokmu şimdi yeni duruma hikaye uydurucak bi lafonten
      Maç başıların durumunu bilemem de 5-6 ay alacak meselesi doğru. Şenol Hoca da buna işaret etmişti. "Futbolcuların ödemeleri tam yapılsın, bana yeter."
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Maç başıların durumunu bilemem de 5-6 ay alacak meselesi doğru. Şenol Hoca da buna işaret etmişti. "Futbolcuların ödemeleri tam yapılsın, bana yeter."
        o onu buraya gelirkenki tek şartım o idi dedi...çoğu zamanda sağolsunlar ödüyorlar dediğinide billiyorum...zaten tolunay hocada yalanladı bizzat....

haa bide maç başılarda değil garanti paralarda bazen(özellikle yaz ayları) olabiliyor gecikme bu her takımda oluyor ama bizde çok büyütülüyor pire deve yapılıyor....

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o onu buraya gelirkenki tek şartım o idi dedi...çoğu zamanda sağolsunlar ödüyorlar dediğinide billiyorum...zaten tolunay hocada yalanladı bizzat....

haa bide maç başılarda değil garanti paralarda bazen(özellikle yaz ayları) olabiliyor gecikme bu her takımda oluyor ama bizde çok büyütülüyor pire deve yapılıyor....
          Neyse Hüseyin. Şenol Hoca'nın yaptığı açıklamayı ben hatırlıyorum. Tarzını da iyi biliyorum. Benim sorum bu değildi zaten...

Ben borsa'ya yapılan bu 7 milyon TL'lik ödemeden bahsediyorum.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

bi kaç msj geriye gidersen klubün hisse sattıgını görürsün.şuan halka acıklık oranı %49 a ulaşmış durumda yakında klüp elden gidecek

Yorum

Neyse Hüseyin. Şenol Hoca'nın yaptığı açıklamayı ben hatırlıyorum. Tarzını da iyi biliyorum. Benim sorum bu değildi zaten...

Ben borsa'ya yapılan bu 7 milyon TL'lik ödemeden bahsediyorum.
              İki gün önce yaklaşık 8 milyon tl lik hisse satışı oldu klübün.

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün TS hissesi taban yaptı. Günü % 11 küsürlük eksiyle kapattı. Allah benim gibi hem TS taraftarı hem de yatırımcısı olanlara yardım etsin. Hem sahada, doğal olarak hem de borsa da kötü. İşin ilginci yarın 2007 ait temettü ödemsi yapacak şirket. Normal şartlarda bu durumun hisseyi yukarı taşıması gerekirdi. Ancak tersii oluyor. Deniz yatırım dün 568 bin küsür lot TS hissesi satmış. Bu satış kim adına, aklıma ilk gelen klübün Deniz yatırıma, kredi karşılığı kota ettirdiği ve 5 sene içinde satacağım diye SPK ya bilgi verdiği 5 milyon hissenin bir kısmı. Bahsedilen miktarın tamamının satılması durumunda TS nin % 49'u satılmış olacak.
                bu da o msj

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu da o msj
                  Yok ondan sonraki msjımda yazmıştım

Yorum

• Yalnız BMN haber kısmında Temettü seferberliği haberinin içi biraz uydurma olmuş sanki

Yorum

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Şu yanlış anlaşılmasın; kasıtlı şekilde bildiğim bir şeyin üstüne gitmiyorum. Konular pek anlamadığım konular, bilmediğimden soruyorum...

Ödeme yapmak için hisse satmak doğru bir hamle mi?
                        Ayağa KALK!

Yorum

• biz neden bedelli yapıp (sermaye artışımı denir bilmiyorum) gs gibi para kazanmıyoruz

adamlar 400 olan hisselerini 40 liraya kadar düşürdü

Yorum

• .........................
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Ödeme konusunda sıkıntımız olduğunu sağır sultan bile duydu.
                              + Kısa vadeli borçların almış başını gitmiş.
                              + Ödeme vaktinin geldiği bilindiği halde son ana kadar bekleniyor.
                              + Nereye ne kadar ödeme yapacağı tahmin ediliyor
                              + Son anda borsada satış yapılıyor
                              + Dikkat ederseniz gün içinde 11.65, 11.60'tan yaklaşık 20 biner lot satılırken fiyat düşmeye başlıyor ve en alt seviyede 10.45'ten 1500 lot satılırken birden 10,40 ve 10,35'te 40800 ve 107500 lot satılıyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Neler oluyor borsada?
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim