Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BKJ nin halka arz modeli, FB, GS ve bizimkinden farklıydı Uğur.
    Onlar doğru olan model ile açıldılar borsaya.
    Yani işi baştan sıkı tuttular, kar ve zarar ortaklığını seçtiler.

Yorum

• Bişey yapacaklarsa davulla zurnayla yapmasınlar bari

Borsa çok hassas bir konu.

Bu arada Qvt azar-azar hisseleri götürürken fark etmediler şimdi başımıza bela oldu.

Ben takip ediyordum bir aralar bu konuyu her baktığımda Qvt hisse alımı yapıyordu küçük meblağalarda ( 2 bin,3 bin tl )
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bişey yapacaklarsa davulla zurnayla yapmasınlar bari

Borsa çok hassas bir konu.

Bu arada Qvt azar-azar hisseleri götürürken fark etmediler şimdi başımıza bela oldu.

Ben takip ediyordum bir aralar bu konuyu her baktığımda Qvt hisse alımı yapıyordu küçük meblağalarda ( 2 bin,3 bin tl )
        Güzel kardeşim kendin söylüyorsun,davulla zurnayla diye..

E anlasana ne amaçla yapıldığını..

Yarının en önemli yalanlarından birini boyuyorlar davul,zurnayla..

Bu başvuruyu bahane edip,ciddi bir borç miktarını göstermeyecekler yarınki mali kongrede..

Borçların nasıl ödeneceğini değilde,millete nasıl iteleneceğine çalışıyorlar..

Hazır sportif anlamda Şenol Güneş makyajı yapılmışken..

Bu arada QVT nin hisse toplamasını farketme beklentisi yüklemişsiniz ya yönetime..

Buna gülerim işte,hemde çok gülerim..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünkü haberde bir "hülle" daha var..

Futbol federasyonuna başvurulmuş..

Futbol federasyonundan bunun onayını almak çocuk oyuncağıdır..

Önemli olan SPK onayıdır..

SPK muhtemelen "argo" bir cevap verecektir..

Tabiii ,yarınki mali kongreden bir süre sonra..

Bu arada SPK bu talebi kabul ederse ben ilk fırsatta Sadri beyin elini öpeceğim..
          Sportif A.Ş ben Trabzonspor futbol kulübünü satın alıyorum,artık benim çatım altında benim için oynayacaklar , kazancı kazancım , borcu borcumdur derse

Diyorum işte Spk üzerinde çok duracaktır , fakat illegal olan birşey bulamayabilirler...
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Türk usulü ''buralar bizim'', ''biz yaparsak olur'' tavırlarıyla, populist yaklaşımlarla borsa sorunu çözülemez !
            Bunun tek bir yolu var,
            muhatabınıza (QWT) saygı duyacaksınız, uluslararası finans dünyasına yakışır profesyonellikle, ciddiyetle QWT ile dialog kurulucak ve niyetinizi adamlarla paylaşacaksınız.
            Ve gerekli parayı bulunca da adamlarla pazarlık edip, hisselerimizi borsa dışı satış ile geri alacaksınız.

Ben başka bir yol göremiyorum, fikri olan paylaşsın lütfen.

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sportif A.Ş ben Trabzonspor futbol kulübünü satın alıyorum,artık benim çatım altında benim için oynayacaklar , kazancı kazancım , borcu borcumdur derse

Diyorum işte Spk üzerinde çok duracaktır , fakat illegal olan birşey bulamayabilirler...
              Olmaz güzel kardeşim,

Sen sürekli kar eden bir şirket olarak taahhütte bulunup,borsaya açılmışsın..

Millet o beklentiyle hisselerini almış..

Şimdi diyorsun ki sürekli zarar eden öbür şirketide bu işe katayım..

Mümkünmü?..

Bırak SPK yı ,borsayı dünyada aklı başında kim kabul eder bunu?..

Bu nedenle SPK üzerinde filan durmayacaktır,Trabzonspor için İMKB feda edilmeyecekse tabii

Yorum

• Veysel abi,üzerinde büyük sorumluk var söyleyeyim..

Senin el,Trabzon'a uçar bu akşam

Yorum

Olmaz güzel kardeşim,

Mümkünmü?..

Bu nedenle SPK üzerinde filan durmayacaktır,Trabzonspor için İMKB feda edilmeyecekse tabii
                  Beko-Grundig
                  İsim değişikliği?

Ağabey sen elden yana mısın?

Yorum

Olmaz güzel kardeşim,

Mümkünmü?..

Tekrar ediyorum, zarar eden şirketi katmıyor bu karar. Sadece yatırım yapıyor. Nasıl bir yatırım;
                    Borsadaki şirket bir spor şirketi, ancak sporcusu olmayan bir spor şirketi. Sporcusu olmayan bir spor şirketi olur mu? Olur, sporcuların lisanslarını kiralarsın olur. Yapılan bu. Borsadaki şirket çatı şirkete(kulübe) her yıl sporcu kirası ödüyor. Şimdi şöyle bir karar alındı. Her yıl sporcu kirası ödeyene kadar sporcuları satın alıp kiradan kurtulalım. Daha çok kar edelim. Ayrıca sporcu alım satımından da para kazanalım. Durum bu. Kabul edilebilir. Bjk sanırım böyle yapıyor.
                    Gelecek için, dezavantajı Cale'yi , Colman'ı, Ceyhun'u aldığımızdan pahalı satarsak karını temettü olarak veririz. Ama Gökhan'ı ucuza satarsak zararını da borsada ki şirkete ekleriz. Avantajı; futbolcu alırken yediğimiz kazığı borsada ki şirketle paylaşırız.

En önemli sorun, futbol takımının 50 yıllık kirasını nakit olarak zaten aldık. 50 yıllık kirasını zaten ödediğin takımı satın alır mısın? Ben almam. Küçük yatırımcının durumu vahim..
                    Benim anladığım bu, sözleşme içeriklerini bilmediğimden hata yapıyor olabiliirm.
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 13:04.

Yorum

• Valla bu işi başarırlarsa sahiden ellerini öpmek lazım
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gökhan'ı alacağımıza 6,5 milyon euroluk altın alsaydık şimdi para 9.1 milyon euro olmuştu
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Daha fazla yazıp, ukala konumuna düşmek istemiyorum.
                          Son diyeceğim, sermaye piyasası sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor.
                          Halka açılırken, seni sadece kar'a ortak ediyorum ve her sene temettü garantisi veriyorum deyip, 2-3 sene sonra yemeyince, ben vazgeçtim oynamıyorum diyemezsin...dedirtmezler !!!

Beko-gurundig birleşmesi, BJK modeli elma, bizimkisi armut.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha fazla yazıp, ukala konumuna düşmek istemiyorum.
                            Halka açılırken, seni sadece kar'a ortak ediyorum ve her sene temettü garantisi veriyorum deyip, 2-3 sene sonra yemeyince, ben vazgeçtim oynamıyorum diyemezsin...dedirtmezler !!!

Birleşme değil Murat, ısrar ediyorum. Borcumu ödeyemiyorum sana evimi vereyim durumu. Kabul etmeye mecbur kalabilirler.
                            Tek fark teklif ettiğimiz evin 50 yıllık kirasını peşin aldık. Ayrıca tam olarak Bjk modeli.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha fazla yazıp, ukala konumuna düşmek istemiyorum.

GDO'lu armut bizimkisi , elma genli armut.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birleşme değil Murat, ısrar ediyorum. Borcumu ödeyemiyorum sana evimi vereyim durumu. Kabul etmeye mecbur kalabilirler.
                                Gürcan abi, olaya Trabzonspor taraftarı olarak bakılıyor ve objektif olunamıyor.

Maalesef olayın realitesi bu, SPK nın birinci önceliği yatırımcının menfaatini korumaktır.
                                Yönetimin yapmaya çalıştığı, biz nasıl yorumlarsak yorumlayalım (senin ve benim yorum farklılığı gibi) Trabzonspor Sportif A.Ş. hisselerini almış olan yatırımcıların aleyhinedir.
                                SPK bunu onaylamaz. Çünkü emsal teşkil eder ve yatırımcıyı yolmak isteyen art niyetli şirketler ile yöneticilerin önünü açar.
                                İşte olmazı buradan kaynaklanıyor.
                                QWT, Hukuk ve SPK nın gözünde ''elin gavuru'' değil, ''yatırımcı''dır.
                                En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 13:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim