Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gürcan abi, olaya Trabzonspor taraftarı olarak bakılıyor ve objektif olunamıyor.

Maalesef olayın realitesi bu, SPK nın birinci önceliği yatırımcının menfaatini korumaktır.
    Yönetimin yapmaya çalıştığı, biz nasıl yorumlarsak yorumlayalım (senin ve benim yorum farklılığı gibi) Trabzonspor Sportif A.Ş. hisselerini almış olan yatırımcıların aleyhinedir.
    SPK bunu onaylamaz. Çünkü emsal teşkil eder ve yatırımcıyı yolmak isteyen art niyetli şirketler ile yöneticilerin önünü açar.
    İşte olmazı buradan kaynaklanıyor.
    QWT, Hukuk ve SPK nın gözünde ''elin gavuru'' değil, ''yatırımcı''dır.
    Küçük yatırımcının aleyhinde olduğu açık. QWT'nin aleyhinde olduğunu şu an diyemem. Bu iş olur demiyorum. Zayıf da olsa olma ihtimali var diyorum. Denemeye değer.
    Başka bir tarafından bakarsak, bir çok kulüp gibi borç batağı içinde yüzen 3 kulüp (fb,gs,ts) kendilerine ait sportif a.ş şirketleri üzerinden neredeyse gelirlerine yakın kar dağıtıyorlar. Bu düzenin böyle gitme şansı var mı sence?

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Veysel abi,üzerinde büyük sorumluk var söyleyeyim..

Senin el,Trabzon'a uçar bu akşam
      Olcay,

Deşma yaralarımı...

Zalım gurbet..

Yorum

• Gürcan abi, bu işin yürümeyeceğini sen de, ben de biliyoruz.

Son kez yazıyorum, tek yol olduğu konusunda ısrarcıyım.

Türk usulü ''buralar bizim'', ''biz yaparsak olur'' tavırlarıyla, populist yaklaşımlarla borsa sorunu çözülemez !
        Bunun tek bir yolu var,
        muhatabınıza (QWT) saygı duyacaksınız, uluslararası finans dünyasına yakışır profesyonellikle, ciddiyetle QWT ile dialog kurulucak ve niyetinizi adamlarla paylaşacaksınız.
        Ve gerekli parayı bulunca da adamlarla pazarlık edip, hisselerimizi borsa dışı satış ile geri alacaksınız.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küçük yatırımcının aleyhinde olduğu açık. QWT'nin aleyhinde olduğunu şu an diyemem. Bu iş olur demiyorum. Zayıf da olsa olma ihtimali var diyorum. Denemeye değer.
          Başka bir tarafından bakarsak, bir çok kulüp gibi borç batağı içinde yüzen 3 kulüp (fb,gs,ts) kendilerine ait sportif a.ş şirketleri üzerinden neredeyse gelirlerine yakın kar dağıtıyorlar. Bu düzenin böyle gitme şansı var mı sence?
          Üç kulüp..

Burası çıkış noktası olabilir..

Üçü birlikte hareket ederse Türk usülü bir çözüm..

Belki..

Çok ,ama çok zor...

Gerisi hikaye..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güzel kardeşim kendin söylüyorsun,davulla zurnayla diye..

E anlasana ne amaçla yapıldığını..

Yarının en önemli yalanlarından birini boyuyorlar davul,zurnayla..

Bu başvuruyu bahane edip,ciddi bir borç miktarını göstermeyecekler yarınki mali kongrede..

Borçların nasıl ödeneceğini değilde,millete nasıl iteleneceğine çalışıyorlar..

Hazır sportif anlamda Şenol Güneş makyajı yapılmışken..

Bu arada QVT nin hisse toplamasını farketme beklentisi yüklemişsiniz ya yönetime..

Buna gülerim işte,hemde çok gülerim..
            Gülebilirsiniz bişey diyemem.

Borsadan anladığımı iddia etmiyorum fakat çok az inceleme yapılınca ayan beyan çıkıyor ortaya hisse topladıkları.

Hatta ben 1-2 sene önceydi sanırım bunu forumda bu başlıkta belirtmiştim.

Ama silindi sanırım yazım tam hatırlamıyorum.

Bir haber:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) işlem yasağı getirdiği İngiliz QVT Fonu'nun portföyünde bulunan Tire Kutsan hisseleri yasaklı pay statüsünde izlenecek. SPK'nın Tire Kutsan hisselerinde manipülasyon yaptığı gerekçesiyle işlem yasağı getirdiği QVT'nin Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da sahip olduğu hisseler de "borsada işlem görmeyen pay" statüsünde takip edilecek. QVT'nin Tire Kutsan'da sahip olduğu 8 milyon 636 bin adet hisse senedi, şirketin sermayesinin yüzde 86'sını oluşturuyor. SPK, hakkında işlem yasağı verilen gerçek veya tüzel kişilerin hesaplarında borsada işlem görmeyen paylar statüsünde hissele senetlerinin, bir ay içinde satılması veya işlem yasaklısı olamayan başka bir şahsın hesaplarına virmanlanmaması durumunda yasaklı pay statüsüne alınmasına karar vermişti. Hakkında işlem yasağı getirilen Metro Grubu'nun patronu Galip Öztürk, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar'ın sermayesinin yüzde 12,5'ine karşılık gelen 5 milyon adet hissenin yasaklı pay konumuna gelmesini önlemek için, bu hisseleri Fatma Öztürk Gümüşsuyu'na virmanlamıştı.
            Galatasaray'ın % 24'ü QVT'de
            QVT'ye getirilen işlem yasağı borsadaki futbol kulübü şirketlerini de etkileyecek. Fenerbahçe'nin piyasa değeri yaklaşık 9 milyon lira olan 182 bin 24 adet hissesi borsada işlem görmeyen pay statüsüne alındı. QVT'nin, Galatasaray Sportif A.Ş.'de sahip olduğu ve şirket sermayesinin yaklaşık yüzde 24'ünü oluşturan 477 bin 942 adet hissede bu statüye alındı. Söz konusu hisselerin piyasa değeri 67.3 milyon TL seviyesinde bulunuyor. QVT'nin Trabzonspor Sportif'te sahip olduğu 2 milyon 244 bin adet hisse de yasaklı pay statüsüne geçme tehlikesiyle karşı karşıya. Piyasa değeri yaklaşık 22 milyon TL olan hisseler Trabzon'un sermayesinin yüzde 9'unu, halka açık hisselerin ise yüzde 36'sını oluşturuyor.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ---edit---
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 14:24.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazılarım 2008 Yılına ait
                bu düpedüz spekülasyon amaçlı derdim
                ayrıca bu alımı yaparken fark etmemeleri imkansız
                hangi bankadan
                ne zaman ne kadar alım yapıldığını her yatırımcı forexten görebiliyor
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu düpedüz spekülasyon amaçlı derdim
                  ayrıca bu alımı yaparken fark etmemeleri imkansız
                  hangi bankadan
                  ne zaman ne kadar alım yapıldığını her yatırımcı forexten görebiliyor
                  Nasıl yani ya ?

Biraz daha açarmısınız.

Ben zati borsa sitesinden bakmıştım.

Yatırımcı felanda değilim normal girip Trabzonspor hisselerine bakmıştım haberler kısmında yazıyordu
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 14:28.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türk usulü ''buralar bizim'', ''biz yaparsak olur'' tavırlarıyla, populist yaklaşımlarla borsa sorunu çözülemez !
                    Bunun tek bir yolu var,
                    muhatabınıza (QWT) saygı duyacaksınız, uluslararası finans dünyasına yakışır profesyonellikle, ciddiyetle QWT ile dialog kurulucak ve niyetinizi adamlarla paylaşacaksınız.
                    Ve gerekli parayı bulunca da adamlarla pazarlık edip, hisselerimizi borsa dışı satış ile geri alacaksınız.

Ben başka bir yol göremiyorum, fikri olan paylaşsın lütfen.
                    qwt zaten bize dava açtı
                    şu vakitten sonra şirketle kulüp arasında hukuki bir ilişki var zaten
                    cezayı önce yöneticilere kesildi
                    çok fazla yer bulmadı bu haber forumda
                    geçmiş sayfalarda olması lazım
                    şu anda diyalog işinin çok faydası olmayacak bence
                    çünkü adam davayı açmış alamadığı temettüyü istiyor kim geri döner ki bu davadan
                    belki aradan geçen günlerin faizi bile verilebilir mahkeme sonucunda
                    yani adama öyle bir teklif verilmeliki temettü ve ödeyeceğimiz faizin fazlası olmalı
                    yani buda bizim işimize gelmez
                    paramız olsa zaten öder işi bitiririz
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Futbol takimi trabzonspor sportİf'e devredİldİ

Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekli lisans değişikliği için başvuru yapıldı
                      Trabzonspor Futbol İşletmesi Tic.AŞ'nin aktifinde kayılı olan Trabzonspor Futbol takımı Trabzonspor Sportif Yat.ve Tic.AŞ.ne devredildi. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Trabzonspor Futbol İşletmesi Tic.AŞ'nin Trabzonspor Sportif Yatırım AŞ'ye olan borcuna karşılık teklif ettiği, aktifinde kayıtlı Futbol Takımının, devir alınmasının kabul edildiği ve Futbol takımının şirket aktifine geçtiği bildirildi. Açıklamada, bugün itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekli lisans değişikliğinin yapılarak, Trabzonspor Futbol İşletmesi Tic.AŞ üzerine olan lisansın, şirket üzerine geçirilmesi ile ilgili talepte bulunulduğu da belirtildi.

Yorum

• hadi hayırlısı artık, oyuncu lisanlarını ve ödenen paraları artık borsa raporlarından gorebilecegiz.

Yorum

• Başvuru yapıldı ?

Yorum

• Daha demin Başkan Cumhuriyet Başsavcılığına ifade verecem dedi.

Bunun hukuksal boyutu ve Spk onayı var

Yorum

• ben bundan bisey anlamaadim aciksasi. tam anlamiyla ne demek oluyor yani ne yapilmis oldu ? ne icin yapildi. gereklimiydi falan filan

Yorum

• ne anlama geliyor bu şimdi? bilen birisi açıklayabilir mi? ne faydası yada zararı olabilir kulübe?
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim