Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu bilmiyordum, eğer temettü meselesi çözüldüyse sorun yok.
    su davayida kazandikmi tamamdir abi

birde zaten satabilecegimiz bütün hisseleri coktan sattik
    taraftar almak istesede baska taraftardan alabilir, kulübün elinde kalanlari satabilmesi icin divan ve genel kuruldan izin almali
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 23:45.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonspor taraftarı trabzonspor hissesi almayarak takımına destek verebilir, bildiğim kadarı ile temettü ödemesi yapan bir kağıt bu, yani hisse alınca trabzonsporun cebine birşey girmiyor ama hisse değeri arttıkça ödenen temettü miktarı artıyor. Bu durumda talep ne kadar düşük olur ve hisse ne kadar düşük seyrederse ödeyeceğimiz temettü parası da azalıyor Yanlış mıyım?
      Borsa işlerinden fazla anlamam, bir uzman değilim ama bence değerlendirmeniz yanlış oldu zira borsadaki hisselerin zaten en az % 51 lik kısmı Trabzonspor un elinde yani her şartta temettü ödemesi varsa en az % 51 lik kısmı Trabzonspor un kasasına girecek, bu miktar hisse sayımız ne kadar artarsa aynı oranda yükselecek,Trabzonspor un yapması gereken borsadaki hisse adetini dahada yukarılara çekmek olmalı, sanıyorum Sadri Şener ve İHO dönemlerinde elimizdeki satabileceğimiz hisse miktarı % 51 ile taban yapmıştı, bugünkü hisse oranımızın ne olduğunu bilemiyorum ama bildiğim % 51 in altına tüzük gereği inemez.Doğrusunu bilen bu konuda bilgili arkadaşımız varsa bilgilendirebilir.
      En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 23:51.

Yorum

• faliyet raporunu okuyorum
        yeni gördüklerimi buraya atiyorum

Futbolcu Adrian Mierzejewski’nin yetiştirme tazminatına ilişkin olarak, UKS Naki ve Wisla Plock S.A tarafından Şirket aleyhine 250.000 Avro alacak iddiasıyla FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvuruda bulunmuştur. Daha sonra talep edilen bedel Trabzonspor Sportif Yatırım A.Ş. tarafından ödenmiştir. Bunun sonucunda Şirket elinde bulundurduğu sözleşmeye istinaden bu durumun asıl borçlusunun KSP Polonia olduğu gerekçesiyle davayı bu kulübe yönlendirmiştir. FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu bu konuda Şirket’i haklı bularak 169.415 Avro’nun faizi ile birlikte KSP Polonya tarafından Şirket’e ödenmesi yönünde karar almıştır. Kesinleşen kararın infazı için Şirket FIFA ve Polonya Futbol Federasyonu nezdinde çalışmalarını sürdürmektedir.

ÖZET BİLANÇO 30.11.2016
        Dönen Varlıklar 81.807.337
        Duran Varlıklar 216.477.959
        Kısa Vadeli Borçlar 227.128.724
        Uzun Vadeli Borçlar 275.533.928
        Öz varlıklar (204.377.356)
        Toplam Varlıklar 298.285.296
        Net Kar-Zarar (34.571.407)

2) Şirketimiz, kullanmış olduğu 265.000.000.-TL tutarındaki kredinin yaklaşık 210.000.000.-TL 'lik kısmı ile kredi borçlarını kapatmak suretiyle refinansman yoluna gitmiştir. Kredinin geriye kalan 55.000.000.-TL'lik kısmı ile de Şirketimizin kısa vadeli diğer borçlarının ödemesi yapılm ıştır.
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.02.2017, 22:17.

Ünal Karaman

Yorum

• Trabzonspor tesisleri devrediyor: 300 milyon lira gelir!

Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin DHMİ’ye devredilmesiyle birlikte 300 milyon lira gelir elde edeceği açıklandı.

61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerin yeni sezonda tamamen Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bulunan yeni tesislere taşınmasının ardından Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin resmen Devlet Hava Meydanları’na devredilmesi planlandığını duyurdu.

145 MİLYON LİRALIK BORÇ, 300 MİLYON LİRADAN ÖDENECEK

Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada Trabzonspor’un bu yıl için ödemesi gereken 145 milyon TL net kısa vadeli ticari borçların Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin 300 milyon lira karşılığında Devlet Hava Meydanları’na devredilmesiyle yapacağını açıkladı.

KARTAL PROJESİ'NDEN 100 MİLYON DOLAR GELİR BEKLENMEKTE

Yapılan açıklamad ayrıca başkanlık seçimlerinde adayların en büyük gelir kaynağı olarak delegelere sunduğu İstanbul kartal tesisleri projesi kapsamında 100 milyon dolarlık bir gelir beklendiği ifade edildi.

MEHET ALİ YILMAZ TESİSLERİ, DEVET HAVA MEYDANLARI'NDA DEVREDİLECEK

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Ana ortalıktan nakit tahsilatı ile toplam 300 milyon lira gelir beklenmektedir. Şirket ana ortağı sahibi olduğu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin yer aldığı alanı Devlet Hava Meydanları İşletmesine devretmeyi planlamakta ve Şirket’e ödeyeceği nakdin bu devirden kaynaklanacağı planlanmaktadır. Ayrıca İstanbul Kartal tesisleri projesi kapsamında 100 milyon USD’lik bir gelir beklenmektedir’

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/trabzon...r-h386285.html

En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.02.2017, 23:55.

Ünal Karaman

Yorum

• birazda <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Serdær<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> sosyal medyadaki tespitleri

Trabzonspor'un oyunculara ve teknik direktörlere ödenecek ücretlere dahil bilgileri.

2010 yılından bu yana Denizlispor'dan 65 Bin TL'lik alacağımız var , onuda alamıyoruz. Bunun için neden TFF başvurulmaz onu da çözemedim.

Teofilo Gutierrez transferinden dolayı 400 Bin $ yıllardır alamadık , şu işte bir sonuçlansa artık.

<button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button u-textUserColorHover" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 13px; line-height: inherit; font-family: inherit; margin: 6px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: none; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; text-align: left; white-space: normal;">
            </button>

Trabzonspor'un 2015 yılında Genel merkez giderleri yaklaşık 1 Milyon TL iken , 2016 yılında bu tutar 300 Bin TL'ye düştü.

Trabzonspor'un 2015 yılında çalışan ve ikramiye giderleri yaklaşık 4,8 Milyon TL iken , 2016 yılında bu tutar 1,6 MilyonTL'ye düştü.

Trabzonspor'un 2015 yılında mutfak giderleri yaklaşık 1 Milyon TL iken , 2016 yılında bu tutar 150 Bin TL'ye düştü.

Trabzonspor'un 2015 yılında seyahat,kamp ve müsabaka giderleri 7,2 Milyon TL iken , 2016 yılında bu tutar 3,8 Milyon TL düştü.

Trabzonspor yaklaşık olarak 3 Milyon TL Kevin Constant kendisi menajeri ve İshak Doğan'a ödedi.

Trabzonspor'un 30 Kasım 2015 tarihinde isim hakkı geliri 1 Milyon TL iken , 30 Kasım 2016 tarihi itibarıyla 46 Milyon TL oldu.

Hyun-Jun Suk için Trabzonspor'a maliyeti 5 Milyon TL gibi haberler okumuştum. KAP'a göre bu maliyet 1 Milyon TL bile değil.

Trabzonspor'un bankalara ödeyeceği yeni kredi yapılanması ve borç tutarı yaklaşık olarak 300 Milyon TL.

Trabzonspor'un ''Tahmini Giderlerinde'' 1 sene içerisinde 20 Milyon TL artış mevcut bunun 12 Milyon TL'si Akyazı Arena'ya ait.

Trabzonspor KAP'a bildirmiş olduğu 'Tahmini Gelirler' tablosunda 1 sene içerisinde yaklaşık 100 Milyon TL gelir artışı bekleniyor

TS'un KAP'a bildirmiş olduğu faaliyet raporlarında stad ismi hakkı geliri için yıllık 20 Milyon TL konusunda gelir beklediğini belirtmiş

Ünal Karaman

Yorum

• açıklamada denizlispordan alacak için tffye başvuru yapılmış ama tffde alacaklı olduğu için itiraz etmiş anlaşılan sıraya girmek lazım

Yorum

• Şirket, Yıldız Pazar'dan çıkarıldı. BIST Ana Pazar'a dahil edildi.

Tspor 28 Temmuz 2017'de 3,12 idi. Bugün 1,36.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 18:03.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şirket, Yıldız Pazar'dan çıkarıldı. BIST Ana Pazar'a dahil edildi.

Kimsenin dikkatini çekmedi ama bu değişimin ifade ettiği şey nedir tam olarak Oğuz?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimsenin dikkatini çekmedi ama bu değişimin ifade ettiği şey nedir tam olarak Oğuz?
                    Tam olarak bilmiyorum Yiğit. Teknik bilgisi olan arkadaşlar ( [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION] ) izah etse ben de faydalanirim.

Bu arada yıllık raporlar duyuruldu. Dipnotları inceleyemedim.

Zarar 292 M TL.

Borç 632 M TL'den 982 M TL'ye yükselmiş (503,5 M TL'si kısa vadeli).
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.08.2018, 09:53.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tam olarak bilmiyorum Yiğit. Teknik bilgisi olan arkadaşlar ( <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Ozan Yılmaz<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> ) izah etse ben de faydalanirim.

Zarar 292 M TL.

Farkları için üstte verdiğim linke göz atabilirsiniz.

Ayrıca 1/6/2017- 31/05/2018 hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporumuz özel dönem kapsamında olduğumuz için yeni açıklandı:

En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.08.2018, 10:20.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Dostların anlayacağı şekilde ifade edeyim.......

Hissemiz bir alt lige düştü......

Çok kötü bir şey değil ama iyide değil borsa yatırımcıları açısından.....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.08.2018, 10:54.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şirket, Yıldız Pazar'dan çıkarıldı. BIST Ana Pazar'a dahil edildi.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam olarak bilmiyorum Yiğit. Teknik bilgisi olan arkadaşlar ( [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION] ) izah etse ben de faydalanirim.

Zarar 292 M TL.

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.borsaistanbul.com/sirketl...asyon-sartlari

Farkları için üstte verdiğim linke göz atabilirsiniz.

Ayrıca 1/6/2017- 31/05/2018 hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporumuz özel dönem kapsamında olduğumuz için yeni açıklandı:

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/698810

Dostlarımızın anlayacağı şekilde ifade edeyim.....

Hissemiz bir alt lige düştü.....

Biraz teknik bir mesele dünyanın sonu değil ama pekte iyi bir haber değil.....

Trabzonspor'un 100.000.000 lot hissesi var..... Tanesi 1,35 lira şu an toplam değeri 135.000.000 tl.....

Borsaya açık kısmı % 48 kadar.....Yani borsaya açık kısmın değeri 65 milyon tl yaklaşık olarak....

İşte 100 milyon tlden aşağı düştüğü için bir alt lige yani anapazara düştü.....

yıldız pazar 1 var halka açık değeri 400.000.000 tl olan şirketler var....

yıldız pazar 2 var 100-400 milyon tl olan şirketler içine giriyor....

100 milyon tlden aşağı indiği zamanda anapazara düşüyor hisse....

yani Trabzonspor A.ş. nin mali durumu kötüleşti piyasa değeri azaldı ve bir alt lige indi.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Var mı buralarda kimse. Son 1 ayda kulüp hisseleri yukarı doğru hareketlendi sembolik olsa da herkes Trabzonspor hissesi almalı diye düşünüyorum ama 1 lot ama 1000 lot
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• son gelişmeler hakkında taraftarı bilgilendirecek birileri var mı?
                              -

Borç batağından kurtulamayan dört büyüklerin borsadaki hisselerinde meydana gelen artış dikkat çekti. Özellikle Trabzonspor’un hisselerindeki artışı değerlendiren analistin söz konusu durumun normal olmadığının altını çizdi.
                              En son danger00 tarafından düzenlendi; 20.02.2020, 11:30.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Türkiye gibi dandik ülkelerde borsa çok dalgalanır. En ufak bir olay olur yüzde 10 değer kaybeder, üç gün sonra yüzde 15 yükselir vs. Çünkü yatırımlar gerçekçi bir şekilde yapılmıyor, sadece elinde sermayesi bulunan ve parayla başkalarının parasını cebe atmak isteyenler istedikleri kağıtları alıp istediklerini satıyorlar. Tspor mesela gün içinde %10 değer kaybedip %20 değer kazanabiliyor. Fenerbahçe hem sportif hem de finansal açıdan kötü durumdayken değer kazanabiliyor. Genel olarak borsanın eğilimi yükselişteyken kağıtların hepsine homojen olarak bu eğilim yansımıyor, belli dönemler belli kağıtlarda abartı yükselişler gerçekleşiyor. 2 milyon liralık sermayesi olan şirketin hisse değeri 1 lot: 1 lira iken birkaç hafta içinde 1 lot: 40 liraya gelebiliyor. Spor kağıtları da böyle. Spor kağıtları en çok sazanın atlayacağı kağıtların başında geliyor birde. Adamın parası var dünyadan haberi yok bence x takım şampiyon olur diyor hissesini alıyor. Şampiyon olup hisse değeri düşen bjkaş örneği varken hala sportif ve finansal gelişmelere göre BİST'ten kağıt almak saçmalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim