Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu an 1,46 rakamı için dip diyebilir miyiz?
    Borsada dip burasıdır demek çok zor. Ben sportif başarı gelmeden bu kağıdın yükseleceğini düşünmüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
    Hz. Ömer.

Yorum

• Hisselerimiz 1,41'i gördü Konyaspor karşısında olası mağlubiyet rakiplerinde durumlarına göre biraz daha aşağılara ineceğiz gibime geliyor...
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Trabzonspor Hisse senedi geçen yıl aralık-ocak aylarında tarihinin en düşük seviyeleri olan 1,30 lu seviyelere indi....

Muharrem Usta'nın gelişiyle profesyonel yönetim umuduyla 2,10 lu seviyelere kadar çıkan hisse şu an 1,70 li seviyelerde dolanıyor...

Halka açık spor şirketlerinin piyasa değerleri şu an itibarı ile

Beşiktaş..... 1.214 milyon tl....

Fenerbahçe....1.188 milyon tl...

Galatasaray 376 milyon tl....

Trabzonspor ise sadece 176 milyon tl.....

Görldüğü üzere sportif başarısızlık ve kötü yönetim sonucu Tspor A.Ş. de çok geri kaldı....

Ekonomik atılımlar ile klübümüzün maddi manevi durmu düzeldikçe hissemiz ve şirketimizde hakettiği yeri bulacaktır diye düşünüyorum....

saygılarımla
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 11:42.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili Dostlar.....

Trabzonspor Hisse senedi geçen yıl aralık-ocak aylarında tarihinin en düşük seviyeleri olan 1,30 lu seviyelere indi....

Muharrem Usta'nın gelişiyle profesyonel yönetim umuduyla 2,10 lu seviyelere kadar çıkan hisse şu an 1,70 li seviyelerde dolanıyor...

Halka açık spor şirketlerinin piyasa değerleri şu an itibarı ile

Beşiktaş..... 1.214 milyon tl....

Fenerbahçe....1.188 milyon tl...

Galatasaray 376 milyon tl....

Trabzonspor ise sadece 176 milyon tl.....

Görldüğü üzere sportif başarısızlık ve kötü yönetim sonucu Tspor A.Ş. de çok geri kaldı....

Ekonomik atılımlar ile klübümüzün maddi manevi durmu düzeldikçe hissemiz ve şirketimizde hakettiği yeri bulacaktır diye düşünüyorum....

saygılarımla
          bu borsa işinden hiç anlamıyorum.gs nasıl bu kadar düşük seviyede kalıyor.bjk ne yapmışta gs nin 4 katı olmuş.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu borsa işinden hiç anlamıyorum.gs nasıl bu kadar düşük seviyede kalıyor.bjk ne yapmışta gs nin 4 katı olmuş.
            fb , jimnastik her seyinlen borsada
            ondan degerleri yüksek
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şu an kulübümüzün hisse ederi konusunda bilgi sahibi,fikir sahibi olan var mı acaba...

Yorum

• İlk olarak emne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu an kulübümüzün hisse ederi konusunda bilgi sahibi,fikir sahibi olan var mı acaba...
                daha 2 hafta önce 1.72 den seyreden hisse değerlerinin bu kadar kötü sonuçlar alırken dahi şuan itibari ile 2.89'dan işlem görmesi çok şaşırtıcı bir durum . birşeyler dönüyor gibi . ama şöyle söyleyim 1.72'deyken almadığıma pişman oldum kredi çekip 20.000 tl yatırsaydım 33.600 kazanacaktım bugün sattığımda. ve faizi öder üstüne bana 7 bin lira da kalırdı . ama bundan sonrası için çok artabileceğini düşünmüyorum. pusuya yattım bekliyorum.
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Trabzonspor hisselerinin artmasındaki en büyük sebep son bilançosunun bir önceki bilançosundan çok daha iyi olması....
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bende pişman oldum diyebilirim. 1 hafta çok hızlı bir yükseliş yaptı.

Daha fazla gideceğini bende sanmıyorum. Bir ışık görsem dalacam
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak emne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu an kulübümüzün hisse ederi konusunda bilgi sahibi,fikir sahibi olan var mı acaba...
                      Cok fazla değil ama azıcık var.....

İHO ' dönemindeki olağanüstü kötü yönetimden sonra klübün borsadaki değeride inanılmaz düştü.....

Borcumuz ise 2 kattan fazla arttı....

Trabzonsporûn borcu şu anda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla öyl diyeyim....

Borsadaki değerimiz Aralık 2015 te kongreden önce 135 milyon lira seviyelerine kadar düştü.... dolar olarak 40-50 milyon dolar arası yani.....

Kusura bakmayın ama " Ölmüş eşek" fiyatına yani.....

Kongreden sonra mali yapının düzeltilme hamlelerinden sonra artma eğilimine giren Trabzonspor hisseleri dün itibarı ile 2,89 fiyatına ulaştı yani bu şu demek hisse değerimiz 289 milyon tlye ulaştı.. Yaklaşık 100 milyon dolar....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende pişman oldum diyebilirim. 1 hafta çok hızlı bir yükseliş yaptı.

Daha fazla gideceğini bende sanmıyorum. Bir ışık görsem dalacam
                        bu işler şans işi. aslında küçük paralarla girmek lazım batırmadan çıkmak çok zor borsa da. ilk önce biraz batıracağız. ama gerçekten böyle ani bir yükselişi hele hele bu kadar kötü maç sonuçlarıyla hiç beklemiyordum.
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu işler şans işi. aslında küçük paralarla girmek lazım batırmadan çıkmak çok zor borsa da. ilk önce biraz batıracağız. ama gerçekten böyle ani bir yükselişi hele hele bu kadar kötü maç sonuçlarıyla hiç beklemiyordum.
                          Ne kadar batabilir ki 20000 TL nin hepsini kaybedemezsin. Çok çok ekstrem durumda 5000 zararın olur. Oda risk zaten
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Ne kadar batabilir ki 20000 TL nin hepsini kaybedemezsin. Çok çok ekstrem durumda 5000 zararın olur. Oda risk zaten
                            o 20.000 tl yi kredi çekerek elde edeceğimi düşünürsem 5.000 tel ye düşen faiz gideri ile birlikte hesap ettiğimizde kaba taslak zarar 6.500-7000 arası . ama kenarda hazır para olsa 20.000 tl yatırır bir sonra ki sene için pusuya yatardım alınacak güzel sonuçlar ve sezon başlamadan önce alınan kaliteli futbolcu transferleri çok iyi yükseliş getirecektir klübe. ama kısa vadede düşünürsek şuan 2.89 olan hissenin daha fazla artık yapabileceğinden pek ümidim yok ..

Yorum

• [MENTION=50307]BaşoğLu[/MENTION] Yatırım olarak düşünülebilir bence 1 senelik güzel bir yatırım olur düşüncesindeyim. Mali açıdan düzeliyoruz. Yeni sezon sponsorluklar falan derken artacaktır sanırım

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

@BaşoğLu Yatırım olarak düşünülebilir bence 1 senelik güzel bir yatırım olur düşüncesindeyim. Mali açıdan düzeliyoruz. Yeni sezon sponsorluklar falan derken artacaktır sanırım
                                tabi orası ayrı bi mevzuu ama en fazla ne kadar artabilir bu önemli . belirsizlikler var hala maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim